Beni öylece sildi?

Merhabalar,

ben bi çoçuğu sevmiştim. Geçen sene Kasım ayında tanıştık. Tanıştıktan 3 gün sonra hemen buluşmak istediği için buluşmuştuk.
Ilk başlarda her şey iyiydi. 1-2 hafta konuşuyorduk sonra bunun doğum günü partisinde bulunan dansöz yüzünden tartıştık, onu Instagramdan silmiştim ve 3 hafta konuşmadık. 3 hafta sonra ona yine yazdım “nasılsın” diye. orada zaten soğuk yaptı ama iki gün sonra beni görünce gözlerimin içine baka baka gülümsedi. Bende sonra yine istek attım, kabul etti ve geri istek attı. Ona sonra söyledim, öfkeyle davrandım pişmanım ve elimden geldiği kadar düzeltmeye çalışacağım diye. Bu düşüncemi olgun ve güzel bulduğunu söyledi. Ve 28.12.24 - 06.02.25 her gün yazıştık. “Günaydın❤️”, “Iyi geceler❤️”, “nasılsın”, “iyi uydun mu”, “napıyorsun”. Her gün böyle yazıyorduk. Hem o hem ben. Canımı ama çok sıkan şey ise başka kızları takip etmesiydi. Ama konuyu açmadım çünkü daha beraber değildik. Arada bir soğuk yapıyordu ama ben aldırmamaya çalışıyordum çünkü söylediğine göre onu bunaltacak şeyler yaşamış. Kendiside söyledi, bu olaylardan dolayı bazen kendini geri çetiğini. Ben ama asla alınmadım ve onu ne kadar istediğimi göstermeye çalıştım. Bu zamana kadar hiç kimseye vermediğim değeri ona vermiştim.

Ve şu son geçtiğimiz günlerde yine soğuk davranmaya başladı, geç cevap vermeye de başladı. Yine takmamaya çaılştım. En son bana geçtiğimiz perşembe akşamı “iyi geceler❤️” yazdı bende ertesi sabah “günaydın❤️uyuya kalmışım” dedim. Ama ondan sonra hiç bir cevap gelmedi. Mesajıma yanıt vermediği için bende daha fazla yazmadım tabikide. Böylece iki gün hiç yazışmadık ve dün sabah kalktığımda baktım beni Instagramdan silmiş.
Gerçekten anlamıyorum. Iki kere buluştuk ve daha en son bi hafta öncesi “eğer kuzenim bizde olmasaydı, dışarı çıkalım derdim” dedi. Buluştuğumuzda, ilerde kaç çoçuk istediğini de söyledi. Kapalı giyinmemi istedi. Neymiş, açık giyinirsem dışardaki erkekler benim yanlız olduğumu düşünürlermiş. Hatta dudaklarıma dolgu yaptırmamı bile istemedi, annesiyle tanışırsam yanlış düşünmesin diye.
Neden böyle oldu ya gerçekten anlamıyorum. Ona bir daha da yazmadım. Sonuçta cevap vermeyen o. Ben ondan bir cevap beklerken o beni siliyor. Halbuki bu olsa olsa benim hakkım olurdu silmek.
41 gün boyunca her gün yazalım edelim sonra hiç bir şey olmamış gibi gitsin.
Ben ona herşeyimi vermeye hazırken meğerse ben onun için hiç birşeymişim…
Sizce ne istiyor olabilir? Geri döner mi?

Lütfen biri birşeyler yazarsa çok sevinirim çünkü hiç iyi değilim.
Yardıma ihtiyacım var.

(Biliyorum çok yazdım)

Beni öylece sildi?