Beni birakip gitti?

4 sene birliktelikten sonra beni bırakıp gitti. Hemde 5 para etmez o. ç nin yanına gitti. Kızların arkasından atıp tutan, kandırıp yatağa atan sonra ortalıkta bırakan piçe gitti. Ben ona aşık olduğumda küçücüktü daha. Çok utangaç, sakin, sessiz bir kızdı. Hiç bir şey bilmiyordu. Her şeyi ben öğrettim ona. Her şeyin ilkini benle yaşadı. İyice bağlanmıştı bana. Sonsuzadek benim olucak sanmıştım.2 ay önce bana başka tatlar lazım dedi. Başka tatlar nedir? Her tadı almıştı zaten benimle. Yeni tatlar lazımmış demekki. Yeterince tattıramamışım herhalde. Bendeydi herhalde hata. Asla unutamicam onu. Ama arkadaşlarım sağolsun biraz kafamı dağıtmaya çalıştılar. Şimdide kız aradı. Açmadım. Mesaj atınca mecburen açıtm. Çok pişmanım senin gibi değilmiş dedi. Ağladı. Keşke böyle yapmasaydı. Asla kabul edemem onu. Bende çok üzüldüm ama o beni bırakıp gitti arkasına bakmadan. İhaneti asla kabullenemem. O kadar alışmışımki ama onsuzda yapamıyorum. O da öyle bir durumdaki şu an gel desem gelicek. İntikam ala bilirim her şekilde. Ama yapamıyorum. Elimden hiç bir şey gelmiyor. Canım çok yanıyor. Nasıl unutmam lazım? Nereye gideyim? Napayim? Hiç bilmiyorum.
Beni birakip gitti?