4 sene birliktelikten sonra beni bırakıp gitti. Hemde 5 para etmez o. ç nin yanına gitti. Kızların arkasından atıp tutan, kandırıp yatağa atan sonra ortalıkta bırakan piçe gitti. Ben ona aşık olduğumda küçücüktü daha. Çok utangaç, sakin, sessiz bir kızdı. Hiç bir şey bilmiyordu. Her şeyi ben öğrettim ona. Her şeyin ilkini benle yaşadı. İyice bağlanmıştı bana. Sonsuzadek benim olucak sanmıştım.2 ay önce bana başka tatlar lazım dedi. Başka tatlar nedir? Her tadı almıştı zaten benimle. Yeni tatlar lazımmış demekki. Yeterince tattıramamışım herhalde. Bendeydi herhalde hata. Asla unutamicam onu. Ama arkadaşlarım sağolsun biraz kafamı dağıtmaya çalıştılar. Şimdide kız aradı. Açmadım. Mesaj atınca mecburen açıtm. Çok pişmanım senin gibi değilmiş dedi. Ağladı. Keşke böyle yapmasaydı. Asla kabul edemem onu. Bende çok üzüldüm ama o beni bırakıp gitti arkasına bakmadan. İhaneti asla kabullenemem. O kadar alışmışımki ama onsuzda yapamıyorum. O da öyle bir durumdaki şu an gel desem gelicek. İntikam ala bilirim her şekilde. Ama yapamıyorum. Elimden hiç bir şey gelmiyor. Canım çok yanıyor. Nasıl unutmam lazım? Nereye gideyim? Napayim? Hiç bilmiyorum.
Cevabın nedir?
- +1 yıl
İnsan alışıyor güzel kardeşim. İnan alışıyor. gitmez dediklerin gidiyor. ölmez dediklerin ölüyor. elimi hayatta bırakmaz dediklerin herkesten önce bırakıyor. sen onu başına taç yaparsın. kendinden ödün verirsin. ama günü geldiğinde bırakıp gidebiliyorlar. aldırmıyorlar gözünden akan yaşlara. aldırmıyorlar onca vefaya sevgiye. çünkü artık sen yoksun onlar için. herşeyin yalan olduğunu düşünebilirsin bu hayatta. ki zaten öyle. hiç kimseyi koyamasanda onların yerine, bunu senden başka kimse bilmesin. aciz kalışından mutsuz oluşundan güç alıyorlar. kendilerini bulunmaz bir nimet sayıyoırlar. nankörler işte daha ne olsun. ama acısına da zamanla alışacaksın. ben on yıl sevdim birini şerefimle sevdim taaa lise 1 den beri. o zamanlar 17 şimdi ise 27 yaşındayım. o zamanlar çocuktum ama şimdi öğretmenim. hiç değişmedim her zaman sevdim destek oldum ve aldatmadım. gerçi hala da yapmış değilim ama gidiyorlar bee yaa. sen peşlerinden koştukça uzaklaşıyorlar. sen gitme dedikçe üzüldüğünü bitmesini istemediğini belli ettikçe kaçıyorlar senden. seni ellerinde garanti olarak görüyorlar. nasıl olsa köpek gibi seviyor beni düşüncesiyle afedersin ama köpek yerine bile koymuyorlar. ben 9 ay peşinde dolandım öyle böyle değil. ne demek dedim kendime. dile kolay tam on yıl neler neler yaşadık. pes etmek yakışmaz dedim. ki seviyordum ve hala da öyle. ama bıraktım artık. bir sabah uyandım savaş mağduru çocuklarla ilgili bir haber gördüm. herşeyden habersiz gülüyordu çocuklar. evlerinden yurtlarından edilmişler. ayaklarında ayakkabı üzerlerinde elbise yoktu ama gülüyorlardı. o günden sonra umrumda olmadı ne sevdiğim ne bir başkası. kimin ne hali varsa görsün. ne merak ettim neden görmek için kapısına gitmedim. o gün sildim onu. mutlu değilim ama eskisi kadar da acı çekmiyorum. bu hayatı çok da ciddiye almanın ahmaklıktan öte olmadığını geç de olsa anladım. ölüm denen şeyi kabullendim ve o kabullendiğim gün olabilecek herşeyi kabullenmiş oldum.
48 Yorumla- +1 yıl
Geçecek bu can sıkıntısı. geçecek bu yürek ağrısı. ben sen ve diğerleri elbet birgün yürekten gülebilecek. bakara suresi 216. ayet te şöyle der rabbimiz. '' SİZİN BAŞINIZA HİÇ HOŞLANMADIĞINIZ BİR OLAY GELİR Kİ ASLINDA BU SİZİN İÇİN HAYIRLI OLANDIR. VE SİZİN BAŞINIZA ÇOK SEVİNDİĞİNİZ BİR OLAY GELİR Kİ ASLINDA BU SİZİN İÇİN ŞER OLANDIR.'' onun için gönlünü hoş tut güzel kardeşim. başımıza gelen bu musibetin nelere yol açacağını bilemeyiz. hepimiz için hatta gidenler için de hayırlısı Allah tan deyip beklemek yerine işe koyulmanın tam zamanıdır. kendi hayatına bak. üzüntünü belli ettirme. olacağı varsa zaten olur. Ama Allah yazmadıysa da ne yapsan nafile.
- +1 yıl
Evet ayrılık an geliyor ölümden de daha acı veriyor. hele bide yürekten sevdiysen. hele bide bütün hayallerinde ona dair birşeyler varsa. ortada yaşanmış olan acısıyla tatlısıyla geçen günleriniz varsa. ya da bir zorluğa birlikte göğüs gerebildiyseniz. güldüyseniz herhangi bir espiriye. saçma sapan konuştuysanız bazen. o senin sende onun sevdiği tüm şeyleri biliyorsa. bazen de kıskandırmak için sevmediğiniz şeyler yaptıysanız. bir film ya da bir müziğe hayran kalıp hele birde ağladıysanız birlikte. ben ya da sen değil biz olabildiyseniz. ayrılık ölümden daha zor gelir. sesler kesilir bir anda. dünya durur. gördüğün tüm suretler onu anımsatır biraz. ya da sırf ondan bir parça bulma ümidiyle bakarsın sağından solundan geçenlere. başına yastığa koyduğunda belki her gece ağlarsın. yüreğine ansızın öyle bir acı oturur ki ya sen ölüyorum dersin ya da onun zor durumda olduğunu düşünürsün. yarım gibi birşeysin aslında. ne yediğinden birşey anlarsın. ne hayatından.
- +1 yıl
dostlar bile sana düşmanmış gibi gelir sana. sağa sola fikir danışırsın ama hiçkimse asıl istediğin cevabı veremeyecektir sana. çünkü sen duymak istediğini soruyorsun fakat onlar olup biteni cevaplıyorlar. bazı günler de dua edersin. biraz da mahçup bir tavırla. belki yaradan bir çare verir derdine umuduyla. çaresiz kaldığını düşünürsün. çaresizliğin ne olduğunu artık biliyorsundur. ve işte o zamanlarda ölüm denen şey kemirir beynini. ölümün aslında ayrılık acısından daha kolay olduğunu bilirsin fakat yapamazsın. yapamazın çünkü çok sevmişssin. yapamazsın çünkü sevdiğini o vebalin altında bırakmak istemezsin. ölmene bile mani olacak kadar çok seviyorsundur onu. ama gene de bir çare deyip dövünür durursun. herkes gülen yüzünü görür. içinde kopan fırtınalardan ve beyninde dönen oyunlardan kimsenin haberi bile yoktur. sen varsın ben varım birde acımasız
- +1 yıl
bir dünya vardır dışarda. ve işte esas film şimdi başlıyor. ama bütün koltuklar bomboş bu sinemada.. Geçmez o kadar eminim ki artık. çünkü insanın umudu bir kere ölür. ve umudun ölmesi başka şeye benzemiyor. kimisi çok sever çünkü. öyle çok sever ki her hatasıyla kabul eder. hayat o seven kişi için sadece ondan ibaret olur. ve o gittiğinde hayat diye birşey kalmaz sevene. geçseydi çoktan geçerdi. istesem çok mutlu bir hayatım olur aslında. daha yaşım ne ki. 27 yaşında atanmış bir öğretmen. ama mutluluk kavramında sadece o vardı ben için. ve onun olmadığı bir kavramı hayatıma dahil etmek istemiyorum. belki çok saçma gelebilir. ama lise 1 den beri birlikteydik. tam 10 yıl düşünsene. 19 Mart 2004 ten beri. şimdi bana söyler misin nasıl geçecek. neyse sadece seni anlyabildiğim için yazmıştım.
- +1 yıl
Cok uzuldum senin adina ama mucadele ruhunu taktir ettim dogrusu
- +1 yıl
@bayanekonomist elimde kocaman bir hiçten başka birşey kalmadı. Neye yaradı ki, keşke o ilk gün bitsin dediğinde ardıma bile bakmasaydım. Ve şundan eminim eğer öyle yapsaydım belki de çok farklı olurdu bugün.
- +1 yıl
Birakip gidince karsimdaki kisi degerimi anlar mi sence
- +1 yıl
Gaddar olduğun sürece umurumda değilsin hissini verdiğin sürece değerli oluyormuşsun bunu anladım.
En İyi Cevaplar
Kardeşim geçmiş olsun aynı şeyleri bende yaşadım zamanla geçecek inşallah, oda pişman oldu ama artık bende bişey kalmadı ona karşı, sürekli mesajlar falan bırak zamana beni yabancı diziler çok meşgul etmişti yararı oldu, eğer 3-4 ay kız hala sana yanıksa affet gitsin ondan öncesi için de açma telefonu falan umursamadığını göster artık ona rağmen yapamıyosa yazık kıza affet gitsin
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı. Üzücü... o kadar emek verip böyle bir durumla karşılaşmak gerçekten çok üzücü.
Ne yapmalısın? Acılarını hatıralarını kabullenmelisin sana bir ders bir tecrübe bu.10 Yorumla
- +1 yıl
Senin verdigin deger kiza batmis resmen beni senin gibi seven birisi olsa ona omrumu veririm ama ben olsam kabul etmem
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
- +1 yıl
Bak beni iyi dinle.. insan 7 sinde neyse 70 inde de odur.. kabul etme sakın bugün gelse mutlu olsanız aradan belli bir süre geçince tekrar sıkılmaya başlıycak ve tekrar seni harap edicek ama bu sefer ilki gibi olmuycak çnkü belli yaşta belli yollar katettiğiniz için daha da yaralancaksın hatta intihara bile gidebilir bu yaralama.. unutmaki; İkinci şans her zaman iyi bir fikir olmayabilir; ilkinde yaralayan ikincisinde öldürebilir.
10 Yorumla kızlar böyledir seni sevene değil seni s. kene giderler
10 YorumlaAşklar bile zorlama beyaaa. Ayağımızı suya sokup okyanus geçtik diyoruz.
00 Yorumla- +1 yıl
intikam olayını bosver zaman iste dusun kafanı dinle
00 Yorumla - +1 yıl
kabul etme. bir kez gitmişse bir daha gider.
00 Yorumla - +1 yıl
ahlaksız bir kızmış yol ver
00 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar