Beni terk etti geri doner mi?

Sevgilim beni yeni terk etti. Oncesinde bana cok asikti ama daha sonra benden yavas yavas sogumaya basladi ki ben ona gunden gune daha cok baglandim. sanki ben baglandikca o soguyordu. ilk aylarimizda bana sana asigim asik dedi ve ben hic bende demedim mesela cunku degildim. daha sonra bir tartismamizin sonunda bana asik olmadigini fark ettigini ama sevmenin gayet yeterki olabilecegini soyledi. Bende inandim ve hatta bu olay uzerine asik oldum ona. bana asik olmamasi beni ona cekmisti. sonrasinda git gide sogudu surekli mesajlasirken mesajlasmamiz cok aza gunde 10 mesaja falan indi. aramalari gunde 2 kereye dustu. biz uzak mesafeden iliskimizi goturmek zorunda kalmistik bunun etkisi oldumu bilmiyorum ama 3 ay tatilde 4 kez gorustuk hatta 1 tanesinde tatile gittik. her sey cok guzeldi fakat iliskimizin son zamanlarinda beni eskisi kadar sevmedigini dile getirdi ben dirrettim devam edelim diye. bunda benim asiri kiskanclik yapmamin payinin buyuk oldugunu ve onun karakterini degistirmemin de sorun olldugunu soyledi. ona cok yuz verdigimi kendimi cok saldigimi kendimden cok taviz verdigimi soyledi. bunu yapmamin onu gevsettigini soyledi. Nihayetindede dun ayrildik cok agladim lutfen deneyelim biraz daha diye ama hayir dedi istemiyorum beni bu yasta bu kadar cok seven bir insanla cikamam daha yasim kac ki dedi... Sonrasinda beni engelledi aramam icin whats apptan engelledi yazmamam icin. Sonra bugunde resmimizi kaldirmis ve baska bir kac kizi takip etmeye baslamis cok kizdigimi biliyordu bende resimlerimizi kaldirdim tabiki ama kalbim kirik oldugu icin o 1 gun bekletip tam 1 gun sonra kaldirdi. simdi kalbim cok kirik. bana geri gelirmi diye dusunuyorum. donerse tabiki kabul edemem ama ayni zamanda donmesi icin her seyi yaparim. Napmam lazim donmesi icin? Doner mi geri?
Beni terk etti geri doner mi?