Beni terk mi etti?

Esimle uzun suredir bir kus bir barisik sekilde yasiyoruz, son aylarda ben cocuk istedigim o istemedigi icin gerildik, bir de arkadaslariyla cok fazla vakit gecirir ama ona gore normal bu, bu yuzden cok gerildik, ben evden ayrilmistim 1 gun hatta otelde kaldim, bu onu cok sinirlendirmisti ama sonra baristik, sonra yine birbirimize girdik, incir cekirdegini doldurmayacak bir konudan. simdi de kendisi bir saglik sorunu sebebiyle ailesinin yanina gitti, gitmeden onceki kavgamizda da agir seyler soyledik birbirimize, ayrilmakla ilgili, gidicem belki de donmem vs.. senin yaptigin gibi yapmak lazim gidip haber vermemek lazim falan dedi, yola cikacagi zaman benimle vedalasmadi, ne olursa olsun vedalasir normalde. SOnra ben aradim 1 kere, sonra da bindim indim, vardim gibi seyler yazdi dun, evde birsey unutmus onu sordu aksam, fakat bugun hicbir sekilde beni aramadi, ben ne yapayim aramazsa aramamali miyim, bende kizginim o da agir seyler soyledi, bende hataliyim ama ikimizde hataliyiz, ne yapsam acaba su an yalniz kaldigim icinde cok dusunup uzuluyorum, acaba benden ayrilmis olabilir mi?

Beni terk mi etti?