- +1 yıl
hersey herkes unutulur. Önüne bak... Kimse vazgeçilmez değildir. Ve geçmişle yaşayan zayıf halkadır... Zamanla öğreneceksin merak etme. Aynı kişiyle kalarak sadece kaseti başa sararsın aynı filmi izleyip durursun... Bir büyük tavsiyesi sana...
037 Yorumla- Soran+1 yıl
Sağ olun , kızın biri instagramda arkadaşı bende şüphelerim kıza mesaj attım nerden tanıyorsn dedim oda bu seni ilgilendiriyor mu dedi bende o ben sözlüm dedim kızda ozamn onu ona sor dedi bu olay gece 11 buçukta oldu kızda sevgilime haber vermiş hemn beni sildi sevgilim heryerden bana tektas almıştı bende kargoyla göndermek istiyorm
- +1 yıl
neden durumu karışık hale sokuyorsun ki, bir yerlerde takip etmek vesaire seni yormaktan başka bir işe yaramaz ki.
Okuduğunu anlamakta zorlandım :)
Ne istediğini düşün uzun vadede. İstediğini nasıl elde edersin ona göre ilerle.
Olmuyorsa da üstünde durma olacaksa zaten olur.
Dediğim gibi önüne bak.
Bu şekilde beyninin uyuşturmaktan başka bir şey yapmamış olursun.
Sıyrılman lazım seni meşgul eden & rahatsız eden şeylerden...
Gülümse! Hayatta yaşanacak çok güzel şeyler var.
- Soran+1 yıl
Tektas 2 milyarlık üstümde kalsın istemiyorm bide o beni watsaptan silmemis ben onu sildim umudum olmadığını bitirdiğimı bilsin anlasın istiyorm
- +1 yıl
Bak, hala aynısın.
yok o şöyle bilsin.
Yok böyle bilsin.
Bırak şu mantığı. Nasıl bilirse bilsin.
Sen önüne baksana.
Yüzüğü verip vermemen değil ki konu... - Soran+1 yıl
Ne yapiym peki gurursuz durumuna düştüm
- +1 yıl
aynı ortamda mısınız?
- Soran+1 yıl
Farklı şehirdeyz 3 saatlik mesafe var ailesiyle aynı şehirdeyz
- +1 yıl
Ben senin yerinde olsam çok dikkate almam.
4 yıllık ilişkiye bir taş ile mi değer biçiliyor. Yapma ltf.
Olmadıysa olmamıştır. Ayrıca bu daha sonra olmayacak demek te değildir.
Sen önüne bakacaksın. Duyguların hayatın neyi gerektiriyor. Onu yap.
Kararlarında aklına biraz daha ağırlık ver, doğru düzgün karakterli insanın yapması gerekeni yap. Bak o zaman her şey daha güzel olacaktır.
Şuanda taze galiba bu yaşadığın - Soran+1 yıl
5 gün ldu sence pişman olur mu
- +1 yıl
Ee ama azıcık bekle o zaman.
Ben bir erkek olarak şahsen senin o instagram konusundan rahatsız olurdum ( hani şu gece olan ). Bu onu sana yakınlaştırmaz uzaklaştırır.
Bırak azıcık ikiniz de fresh hava alın. Tazelenin.
Konuşursunuz yin. Ben uzun zaman oldu sandım...
Not: Üzülme! Olgun davran
- Soran+1 yıl
Çarşamba günü iş için mülakatım var eğer mesaj faln atmazsa başarılar dilemek için perşembe günü tektaşını göndereyim diyorm
- +1 yıl
Şu yazışmalarına baktım da;
Komik komik şeyler, yok saçma gurur, yok tavsiyeler.
Bak tekrar yazıyorum; takılma. Senin için en iyisini sen bilirsin.
İlişkilerde birinin diğerin başarılar dilemesi, ne derece bir kriter oldu.
Azıcık nefes alsın bırak. Sen de nefes al. Fırtına durulsun. Bu havada denize çıkılmaz. Önce dinlenin...
- Soran+1 yıl
Tamm göndermeyim mi
- +1 yıl
Fırtına durulsun, bu havada denize çıkılmaz diyorum :)
Sakin...
- Soran+1 yıl
Ne kadar süre bekleyim
- +1 yıl
:)
Biraz bekle işte...
Rahatlasın adam nefes alsın.
4 yıl olmuş. illaki bir gün konuşacaksınız.
Bence 1 hafta - 10 gün daha bekle en azından... - Soran+1 yıl
Tamm oyke yapıyım ana benm çarşamba günü iş için mülakatım var o da bunu biliyordu eğer nsj atmazsa başarılar faln dilemezse bileyim ki istemiyur beni değil mi
- +1 yıl
yok öyle yorumlamak doğru olmaz hemen peşinen.
Belki de kızgındır.
Kızdırdın mı sen bu adamı yoksa!
Ama dürüstçe cevap ver.
Çok mu üstüne gittin yoksa? - Soran+1 yıl
Evet kızdı bana o kodun numarası bike yokmuş kiz kuzenin arkadasiymis nasıl sözlü olduğumuzu söyler misn dedi
- +1 yıl
Erkeği çok sıkarsan gider!
Haberin olsun! - Soran+1 yıl
Ne yapıyım peki
- +1 yıl
serbest bırak... :)
Çok didikleme her şeyi.
Eninde sonunda senin olur :)
- Soran+1 yıl
Tamm
- +1 yıl
Cool!!!
- Soran+1 yıl
Bütün hesaplarımı dondurayım mi
- +1 yıl
Hayatına devam et.
Niye donduruyorsun.
Değiştirme hayatını! - Soran+1 yıl
Tamm peki dönerse ne kadar sürede doner sence
- +1 yıl
Bilmem ki.
Ben o değilim.
Biraz bekle.
Sen de daha sağlıklı düşünmeye başlayacaksın.
Şuanda biraz yormuşsun kafanı.
Önce iş görüşmeni hallet.
Sıralama yap!
- Soran+1 yıl
Tamm öyle yapayım
- +1 yıl
Hele şükür :)
- Soran+1 yıl
Çok teşekkür ederim 😊😊😊
- +1 yıl
Rica ederim ama kanser ettin beni :))
ama son bir ke yazayım sana.
Şurada yazdıklarından algıladığım;
Biraz daha kararlı olmalısın.
Önüne bakmalısın.
Her şeye bu kadar takılma.
Biraz daha realist ol.
İnsanlar nelerle uğraşıyor. Duygusal olmak sana kaybettirmez ama bunu dengede tutman lazım. Bunu % 80 - 90 larda yaşarsan... Kaybedersin.
Önce güçlü olmak zorunda olduğunu unutma.
Hadi iyi geceler.
Kendine iyi bak.
Selamlar.
- Soran+1 yıl
İyi geceler çok teşekkür edetm allah razı olsun
- +1 yıl
kendine iyi bak.
Merak etme her şey olacağına varır...
Aslolan hayatındır!!! - Soran+1 yıl
Teşekkür ederim tekrar dan
- +1 yıl
rica ederim.
Merak ettim haber ver olur mu? - Soran+1 yıl
Tamm ben kararımı verdim zaten beklemeyecegm perşembe gunu tektaşını göndereceğim
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Geçmiş olsun 4 yıl içn helva okut yaşanmışlıklarda sana öylece kapak oldu yaşandı bitti umrundamı değil hadi byby
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Of ff ya
- +1 yıl
Birşeyleri anlayın da aklınızı başınıza alın işte
- Soran+1 yıl
Tamm
Evet ayrıldınız
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Tektas almıştı ozamn iade edeyim
- Soran+1 yıl
Tamm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
yapılan herneyse kaldıramıyor olabilir ulasman ıcın acıkkapı bırakmıs bence tamamen nokta koyma degıl
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Nasıl açık kapı bırakmış ki
- Soran+1 yıl
Sanmiyorm
- +1 yıl
Beni sileni ben de silerim hayatımdan gardaaaş de sil hayatınfan
013 Yorumla- Soran+1 yıl
Öyle yapiyim
- +1 yıl
Aynen yanlış okumadıysam başka biri mi var onun hayatında
- Soran+1 yıl
Evet var galiba
- +1 yıl
Eğer kesinse yol yakınken ayrıl derim, boşverin erkek milleti iki kızla da gönül eğlendiren bir cinstir :) Siz de bu işte ben yokum deyip terk edin. Hayatınızda atacağınız daha çok adımlar var, önemli olan doğru yolu seçebilmen.
- Soran+1 yıl
Tektas almıştı hafta içinde göndereyim diyorm
- +1 yıl
Sen bilirsin, istersen bir konuş ağzını ara baktın işkilli işkilli konuşuyor tek taşı suratına fırlatırsın.
- Soran+1 yıl
Farklı sehirdeyz
- +1 yıl
Hımm çok mu uzak
- Soran+1 yıl
3 saatlik mesafe var
- +1 yıl
Yakınmış aslında istersen sen git istersen o gelsin. (Çalışıyorsanız izin gününüzü kullanın) Konuşun baktın olmuyor dediğim gibi
- Soran+1 yıl
O gelemiyor polis şehir dışına çıkmak yasakmış bende gidemem gel demedi çünkü
- +1 yıl
Zormuş valla işin ya ne desem bilemedim şimdi
- Soran+1 yıl
Biliyorm çok zor hem de
Demek ki seni kafada bitirmiş. Kendince ayrılık tarzı yapmış.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Bencede bitirmiş şimdilik warsaptan silmemis sadece
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. kendi ne diyor. sorsana ne yapmaya çalışıyorsun. silmek istiyor ama vazgeçemiyor sanki.
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Sanmiyorm kizla görüşüyor diye düşünüyorum kıza mesaj attım o benm sözlüm sen nerden tanıyorsn dedim gece 11 buçukta oldu bu olay sevgilim de 5 dakika içinde heryerden sildi beni
- Soran+1 yıl
Watsaptan silmemis heryerden silmişte
- +1 yıl
4 yıllık ilişki konuşmadan engellenip bitirilebiiliyorsa bence üzerinde fazla durma bu konunun hayatına bak her zaman daha iyisi olur unutma
017 Yorumla- Soran+1 yıl
İnsallh olur çok uzuluyorm
- +1 yıl
üzülme kuzu ben burdayım :) itinayla güldürürüm :)
- Soran+1 yıl
Keşke gülecek durumum olsa watsaptan silmemis şimdilik ama ben onu sildim
- +1 yıl
durumlar oluşturulur ya hemen karamsar olma
- Soran+1 yıl
Nasıl yani anlamadım
- +1 yıl
keşke gülecek durumum olsa dediniz ya. İnsan illede kendi durumuna gülmez karamsar olma diyorum dünyada komik şeyler de oluyor.
- Soran+1 yıl
Ne oluyor mesela
- +1 yıl
hahahahha :D:D:D
https://i.hizliresim.com/JaJaEQ.jpg - Soran+1 yıl
Himm bana tektas almıştı kargoyla göndereyim mi
- +1 yıl
Gönder tabi onun tek taşına mı kaldın
- Soran+1 yıl
İnstagramda bir kız vardı kizla görüsıyır diye düşünüyorum kıza mesaj attım nerden tanıyorsn dedim kızda bu seni ilgilendiriyor mu dedi bende onun sozlusuyum dedim o da ozamn ona sor dedi bu olay gece 11 buçukta oldu kızda sevgilime haber vermiş hemn o anda sildi sevgilim beni heryerden
- +1 yıl
Kızın verdiği cevap normal. Sen kendini kaptırabilirsin bu duruma sana tavsiyem sosyal medyalara bir süre girme. Kız arkadaşların ile gez. Müzelere Sergilere git yeni hobiler edin.
Eğer çok takarsan kendi değerini kendi gözünde düşürürsün bu da hiç iyi olmaz. Kendi moralini kendin bozmana gerek yok mutlu olmaya devam etmeyi bilmelisin. Ailene sarıl. Aile çok önemli - Soran+1 yıl
Bitti ayrıldık zaten tektas 2 milyarlık üstümde kaldın istemiyorm o beni watsaptan silmemis umudum olmadığını bitirdiğimi anlasın istiyorm
- +1 yıl
Bence maddiyatı düşünme. Ondan gelen herşeyi gönder. ya da hayatından çıkar. git çöpe at ya da yak. İyi hissettirir. Ona ait hiçbirşeyi bırakma çevrende temizliğin başlangıç noktasıdır.
- Soran+1 yıl
Oyke yapayağım zaten en iyisi bu
- +1 yıl
On numarasın işte bu
- Soran+1 yıl
Sağ olun
zamana bırak zaman herşeyin ilacidir
145 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne kadar zamn
- Soran+1 yıl
bir kızla görüsürmek diye düşündüm kıza mesaj attım o benm sözlüm sen nerden tanıyorsn dedim bu olay gece 11 buçukta oldu sevgilimde 5 dakika sonra beni heryerden sildi
- Soran+1 yıl
Demek ki biri var
- Soran+1 yıl
Bana dediği şey onu yaniyir olmam seni neden ilgilendiriyor dedi bende sozlusuyum dedim o da ozamn ona sorman daha mantıklı dedi bende sana sormak istedim dedim kızda cvp yazmadı artk
- Soran+1 yıl
Tektas almıştı bana bende kargoyla adresine göndereceğim bide o üste çıkıyor beni kıvılcım düşüruyorsn diye o kız akrabaların tanıdığı diyir
- Soran+1 yıl
Demek ki ya da kiz kendine güveniyor akrabalarının tanıdığı kiz, kiz sakın olsa sevgilim beni heryerden silmezdi
- Soran+1 yıl
Sevgilim kendini haklı goruyur buz dağa sözlenemedik ki sen nasıl bunu tanıdık birisine söylersin o kız kuzenimin arkadaşı şimdi bizimkilere ne diyeceğim diyir
- Soran+1 yıl
Bıraktım zaten o seçimini yaptı tektas almıştı haftaiçinde kargoyla göndereceğim
- Soran+1 yıl
Onlar ediyor artk önceden oyke değildi ailenle tanıştıkta ne oldu yüzük mu taktik istedik mi seni dedi
- Soran+1 yıl
Oyke yapacağım kardeşim zaten tektas almıştı onu kargoyla göndereceğim artk onun umrunda bile değilim belli kizla da farklı şehirde yaşıyorlar watsaptan silmemis ama hala beni
- Soran+1 yıl
Kiz kardeşim instagram da takip ediyorlardı birbirlerini kardeşim takipten çıkardım o hala çıkarmamış
- Soran+1 yıl
Biliyorm kardeşim zor olacak ssence bigun pişman olur mu
- Soran+1 yıl
Bilmiyirm ne yapacağımı kafam karışık
- Soran+1 yıl
Anladım dönmeyecek
- Soran+1 yıl
Oyke bu boşluktayım ki tek bildiğim inandığım hayatım daki tek doğrum oydu sonra bir baktım hepsi Jersey yalanmış ne yapacağımı bilmiyirm kötü bir rüyada gibiyim hiç geçmeyecek gibi uyandım acı
- Soran+1 yıl
Donsese herşey icun herkes için çok geç olacak biliyorm en çokta bu canımı acıtıyor pişman olacağını hissediyorum ama biz diye bişey kalmayacak ozsmn
- Soran+1 yıl
İnsallh kardeşim ama çok yorgunum allaha dua ediyorm biran önce canımı alsın diye
- Soran+1 yıl
Tamm denerim sağ ol
- Soran+1 yıl
Tamm kardeşim sağol en kötüsü de ben onu çok sevdim bunları hak edecek bişey yapmadım kendimi üzdüm onu üzmemek için
- Soran+1 yıl
Geceleri uyuyamiyirm sabahları ezanıyla uyanıyorum
- Soran+1 yıl
Tamm denerim ailem çok uzuluyorm
- Soran+1 yıl
Sağ ol kardeşim başarılar burdan yazarız
- +1 yıl
Neyine inanmiyosn. Bitmis
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Bencede haklisn
- +1 yıl
Ulaşmayı dene ya da buluşun oturup güzelce konuşun
09 Yorumla- Soran+1 yıl
Beni sildi kendi bilir
- +1 yıl
Yaa öyle hemen kestirip atılır mı 4 koca sene
- Soran+1 yıl
bir kızla görüşüyor diye düşündüm kıza mesaj attım ben onun sozlusuyum srni nerden tanıyorsn dedim bu olay gece 11 buçukta oldu sevgilim de 5 dakika içinde beni heryerden sildi
- +1 yıl
Yaaa aklıma çok kötü şeyler geldi şimdi
- Soran+1 yıl
Nasıl seyler
- +1 yıl
Belki senden önce onunla konuşuyordu belki ilişkileri daha uzun ve onu seninle aldatıp öğrenmesini sağladın kızın biraz felaket tellalı oldum ama
- Soran+1 yıl
Sanmiyorm önceden face instagram şifreleri vardı bende watsapta resmimiz bile vardı
- +1 yıl
O zaman buluşup konuşun güven sorunu olduysa sende bunu tekrar düzeltmek zor olacaktır
- Soran+1 yıl
Farklı sehirlerdeyz
yapacak hic birsey yok yoluna bakican 😉
026 Yorumla- Soran+1 yıl
Diğer yorumu okur musun arkadaşlara yazdigimi
- Soran+1 yıl
Sevgilimin instagramdan bir kızla arkads bende kıza mesaj attım nerden tanıyorsn dedim o da bu seni ilgilendiriyi mu dedi bende sozlusuyum dedim oda ozamn ona sor dedi bu olay gece 11 buçukta oldu kızda sevgilime haber vermiş hemn o anda sildi beni heryerden
- Soran+1 yıl
Sordum kızın numarası bile yok faceden bana mesaj attı sen nasıl boyke bişey yaparsın dedi
- Soran+1 yıl
Düşünmem insallh elimde değil ki
- Soran+1 yıl
Yaşım ilerliyor iste
- Soran+1 yıl
29 yaşındayım
- Soran+1 yıl
Ondan iyi birisi ya cikmazsa
- Soran+1 yıl
Biliyorm haklisn
- Soran+1 yıl
O bitirmiş değil mi
- Soran+1 yıl
O zaten üzülmüyor benm yıllarım gitti o hayatına devam ediyor ben artk kime güveneceğim ki
- Soran+1 yıl
Belki de ama şu an da canım çok acıyor yaşım 29 oldu
- Soran+1 yıl
İnsallh gecer
- Soran+1 yıl
Amin sağ ol kardeşim
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Ayrildiniz özgürsün, tanisalim mi?
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Yok
- Cevap sahibi+1 yıl
Ama o coktan bulmustur hic heveslenme olmayacak artik seni sevmiyor
- Soran+1 yıl
Biliyorm
- Cevap sahibi+1 yıl
Bence beraber olmaliyiz
- Soran+1 yıl
Ya ben ne diyorm sen ne diyorsn kardeşim ya
- Cevap sahibi+1 yıl
Kardesim deme tamam sakin mendil lazim olursa verebilirim.😉iyi günler
gönül işleri allah yardımcın olsun..
0100 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok zor gerçekten
- Soran+1 yıl
Nasıl yani
- Soran+1 yıl
Kafam çok karışık
- Soran+1 yıl
Ne kadar sabredelim
- Soran+1 yıl
Ben kararımı verdim perşembe günü tektaşını göndereceğim
- Soran+1 yıl
Salı günü gece 11 buçukta sevgiliminin instagraminda kiz vardi kıza mesaj attım nerden tanıyorsn dedim o da bu seni ilgilendiriyi mu dedi bende o brnm sözlüm dedim o da ozamn ona sor dedi hemn sevgilime haber vermiş sevgilim o anda faceden instagramdan beni sildi
- Soran+1 yıl
Aradım açmadı o gece en z 10 defa adım kuzeninin arkads oymuş güya o da akrabalarına söylermiş biz daha sözlenemedik ki beni neden küçük düşüruyorsn dedi
- Soran+1 yıl
O kızla görüşüyor bence onun içinde sildi beni
- Soran+1 yıl
27 yaşında olgün yani
- Soran+1 yıl
Çok sinirli kızmış bana instagramdan attığım msji bile okundu yapmadi
- Soran+1 yıl
Watsaptan silmemis sadece ama kızla farklı sehirlerdeler onun için olabilir bide kardeşimi hala takip ediyor instagramdan kardeşim onu takipten çıkardı
- Soran+1 yıl
Kasım ayında sevgilim annesi Halasi bizim eve geldiler annemle tanıstilar sevgilimin babası yurtdışına gitti çalışmak için sözlenmek için babasının gelmesini bekledik babası 1 buçuk ay önce geldi annesi baban yorgun sonra giderz istemeye faln demiş sonra sevgilimin işleri yoğunlaştı polis 3 aydır görüşemedik yüz yuze sevgilim sözlenmek istemedi erteledi oynadı bende ayrıldım bir ay önce heryerden onu sildim sonra kardeşim araya görsel 3 gon barıştk sonrada bu olay oldu
- Soran+1 yıl
Ailemde biliyor ailesi ya da çocuk seni istemiyor dediler sizce ben ne yapıyım o ne yapmaya çalışıyor
- +1 yıl
Size tek taş gönderip niyetini belli edip, bir yandanda instagramda o kızla ilgili bir fotoğraf koyup size servis etmesi, birde net konuşmaması , süreyi uzatması. telefonlarına bakmaması bana kalırsa ne yapmaya çalıştığı açık. istemiyor ya da bitirmek istiyor. bu yüzden böyle bir yola başvurmuş olabilir. vereceğiniz tepkinin boyutundan korkuyor olabilir.
- Soran+1 yıl
Tektasi önceden aldı bana 2 milyarlık ben ona göndermek istiyorm daha önce ayrılacağım iz da gönderecektim istemefi ben onu sana aldum sende kalsın dedi ben göndereyim diyorm tektasi hakkı geçmesin madem bitti ayrıldık
- Soran+1 yıl
Kizla fotoğraf koymadı instagramda arkadslar misafir kiz kuzeninin arkadsymis
- +1 yıl
Net konuşmuyor bu kesin. tepkinizinden korkuyor muntemelen. bu işler gönül işi zoraki olamaz. sonradan düzelecek olur gibi sözlerlede yürümez çünkü hayatlarınızı birleştireceksiniz bir ömür boyu. anlaşmazlıklar ilişkide elbette en başta olacak ama bu iş ilişkinin başında düzelmeli , düzelmiyorsa birileri kaçıyorsa birileri istemiyor demektir. sonrası içinde zaman harcamaya gerek var mı sizce? evlenipte ayrılmak daha kötü. bir karar almalı ve bu kararı uygulamalısın. kafanızı yorduğunuza değmeyecek.
- Soran+1 yıl
4 yıl boyunca beni hiç silmedi ben hep sildim üstelik şimdi bir kız için bence ve artk beni istemiyur bence bende tektaşını göndereceğim kargoyla bitti yani
- Soran+1 yıl
Kiz kuzeninin arkadsı daha önce face de instagramda arkadaşı değildi bütün şifreleri bende vardı artk şifrelerini vermiyir
- Soran+1 yıl
Sınırlı olduğu zamn o konuşmaz benmle
- Soran+1 yıl
Ben sinirlenerek bişey giremiyorum demek ki kızı kaybetmemek için yaptı beni sildi kızı kaybederim diye korktum
- Soran+1 yıl
Daha göndermedim perşembe günü göndereceğim tektasi
- Soran+1 yıl
Yok benm mülakatım var iş görüşmesi için çarşamba günü şimdilik ona konsantre olacağım bide o da biliyor mulakatimi perşembe günü de kargoyla göndereceğim
- Soran+1 yıl
Amin sağ olun en iyisi bu değil mi artk madem bitti hiçbirseyi bende kalmasın
- +1 yıl
rica ederim nedemek. başarılı olduğunuzda bir nebze olsun size yeni bir başlangıç şansı verecek yeni bir sayfa acacaksınız. bende kendimden bir örnek vermek isterdim ancak çok uzatıpta kafanızı karıştırmak istemem. ama şunu söyleyebilirim zoraki hiçbirşey olmuyor. evet bu ilişkiyle ilgili herşeyi silin ve bitirin..
- Soran+1 yıl
Bigun pişman olur mu sence
- Soran+1 yıl
Merak ediyorm yinede
- Soran+1 yıl
Ne yazık ki evet
- Soran+1 yıl
Oyke demeyecegini biliyorm o beni hayatından kararlı kesin net bir şekilde çıkardı, bir ay içinde benmde hayatım değişecek başka bir şehirde ise başlayacağım artk dönse de olmayacak biliyorm
- Soran+1 yıl
Yok bilmiyirm ama insallh dediğin gibi olur
- Soran+1 yıl
Çok sevdim zamanla geçer inşallah
- Soran+1 yıl
Tatil daha kötü oluyor valla şeylerle yogunlasayim
- Soran+1 yıl
annem biliyor herşeyi zaten onunla konuşuyorm ama çok uxuluyo
- Soran+1 yıl
İnşallah öyle olur
- Soran+1 yıl
Benm içinde öyleydi sağ okun
- Soran+1 yıl
İyi günler
- Soran+1 yıl
Yok rahatim
- Soran+1 yıl
Yok gayet sakinim
- Soran+1 yıl
Evet yolunda
- Soran+1 yıl
Tektasi gönderdiğim de sence ne hisseder düşünür
- Soran+1 yıl
Sevinirse nasıl tepki verir ya da üzülürse nasıl tepki verir
- Soran+1 yıl
4 yıllık ilişkimiz vardi merak etmem normal değil mi
- Soran+1 yıl
Nasıl tepki vereceğini merak ediyorm sadece ne var bunda
- Soran+1 yıl
Neye kızmıyor muyum anlamadım
- Soran+1 yıl
Kızıyorum ama seviyorm
- Soran+1 yıl
İlk sevgilim benm onu çok seviyorm o da beni önceden çok sevdi benm sorduğum şey kızıp kızmamak değil o ne tepki verir
- Soran+1 yıl
bir tepki vermeyecek yani bana karsi
- Soran+1 yıl
Ben zaten ailesinin adresine göndereceğim kendi evinin adresini bilmiyirm bide evde olmaz yani kargoyla gönderdikten sonra mesaj atacağım
- Soran+1 yıl
Aramam ben onu artk annesi belki söylemez gönderdiğimi tektasi onun için mesaj atacagim
- Soran+1 yıl
Pardon ama niye acı çekmek işteyim ki buse sorunu olsn benm burda siz niye soru soruyorsnz ki bana anlamadım.
- +1 yıl
kızıyorumda ondan. ne yapıyorsunuz anlamıyorum siz sıkıntı yaşayacaksınız diyorum. o zaman niye tek taşı gönderiyorsunuz içinde bir umut olacak diyorum. hala umut besleyecek acı çekeceksiniz diyorum bana kızıyorsunuz. kendi bildiğniz gibi yapıyorsunuz anlamıyorum. bana hala kızıyorsun.
- Soran+1 yıl
Brnm onu çok sevdiğimi biliyor anladın diye göndermek istiyorm
- +1 yıl
mecburen bunu yapacaksın başka bir şey kalmadı zaten. seviyorsunuz birbirinizi bunuda anladım. sen daha çok seviyorsun bunu da biliyorum. yüzüğü gönderip en son diyeceği sözüde merak ediyorsun. haklısın. ama benim söylemek istediğim her an geri dönüş yapacak gibisin üzülme diyorum sadece.
- Soran+1 yıl
Yok kardeşim dönmez artk o biliyorm onun sevdiğini nasıl anladın ki
- Soran+1 yıl
O beni sevmiyor artk kardeşim biliyorm o beni çıkardı hayatından
- Soran+1 yıl
Çevrem de kimse kalmado herkese hayir dedim
- Soran+1 yıl
Sanaldan kimseyi düşünmüyorm faceden yazanlar var yoksa ne kadar süre bekleyim ki yaşım 29 oldu
- Soran+1 yıl
Yok burdan yaz
- Soran+1 yıl
Sen bilirsn
Ayrılmışa benziyorsunuz
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Tektas almıştı iade edeyim ozamn
- Soran+1 yıl
Tamm
öyle görünüyor
011 Yorumla- Soran+1 yıl
bir kızla görüşüyor diye düşündüm kıza mesaj attım o benm sözlüm sen nerden tanıyorsn dedim bu olay gece 11 buçukta oldu sevgilimde 5 dakika içinde beni heryerden sildi
- Soran+1 yıl
Annesi Halasi sevgilim bizim eve geldiler annemle tanıstilar sevgilimin babası yurtdışına gitti çalışmak için sözlenmek için babasının gelmesini bekledik babası geldi sevgilim sözlenmek istemefi, kıza nerden tanıyorsn dedim o da seni nedrn ilgilendiriyor dedi bende o benm sözlüm dedim o da ozamn ona sor dedi bende sana sormak istedim dedim cvp vermedi
- Soran+1 yıl
Tektas almıştı bana kargoyla göndereceğim oyke yapacağım
- Soran+1 yıl
Yok gururlu olmalıyım
- Soran+1 yıl
Tektasi göndereceğim sadece 2 milyarlık üstümde kalmasın
- Soran+1 yıl
Yok canım dönmez artk biliyorm
- +1 yıl
neden ayrıldınız ki?
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Başka kızla görüşüyor diye dusundüm kizaman sj attım o benm sözlüm dedim o da beni heryerden sildi
- +1 yıl
demek ki o kızla arasında bir şey var ve bunu erkenden farketmen güzel bir şey
- Soran+1 yıl
Denek ki
- +1 yıl
evet
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Tektas almıştı ozamn deri iade edeyim
- +1 yıl
yüz yüze görüşme imkanınız var mi?
- Soran+1 yıl
Yok
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Knk ayrilmissiniz gibi. neyse dusersin elimize :D
116 Yorumla- Soran+1 yıl
Ayrıldık bencede şimdilik watsaptan silmemis sadece
- Cevap sahibi+1 yıl
Yazma bosver. ama kim suclu?
- Soran+1 yıl
Ben watsaptan sildim bana tektas almıştı kargoyla göndereyim mi
- Cevap sahibi+1 yıl
Kargomu. niye siliyosun bebeyo
- Soran+1 yıl
Evet onu watsaptan sildim bir kıza mesaj attım onun instagramdan arkadaşı nerden tanıyorsn dedim seni ilgilendiriyor mu dedi bana bende onun sozlusuyum dedim kiz da ozamn ona sorman daha doğru olur dedi bu olay gece 11 buçukta oldu kızda sevgilime haber vermiş sevgilim beni heryerden sildi
- Cevap sahibi+1 yıl
Ohooooooo. gecmis olsun ozaman. diyecek bisey yok. metanetini koru. dunyabin sonu degil
- Soran+1 yıl
O kızla görüşüyor değil mi
- Cevap sahibi+1 yıl
Ya belki hani niye ona diyosn once bana demedin gibisine dusunmustur diye dusunmeye calisiyorumda , heryerden sildi diyosun. ozaman tek sey kaliyo. evet onls gorusuyo
- Soran+1 yıl
Warsaptan silmemis sadece sordum kızın numarası bile yok diyir faceden mesaj attı diyir beni neden küçük düşüruyorsn diyir
- Cevap sahibi+1 yıl
Bence bebe yalan soyluyo. sen engelle wp den. birak sonra. ulasmaya calissin sana. ulasmazsa sie edersin
- Soran+1 yıl
Bencede yalan söylüyor inanmıyorm artk hafta içinde tektasi göndereyim oyke engellerim
- Cevap sahibi+1 yıl
Gonderme. sat gitsn
- Soran+1 yıl
Ben çalışıyorm onun hakkı geçsin istemem
- Cevap sahibi+1 yıl
Anladim. yazisalimmi
- Soran+1 yıl
Yok olmaz
- Cevap sahibi+1 yıl
:D oda iyimis
Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. ayrıldınız
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Bende oyke düşündüm watsaptan silmemis şimdilik
- +1 yıl
eVet ayrılmışsınız
010 Yorumla- Soran+1 yıl
Bencede ayrıldık şimdilik watsaptan silmemis sadece
- +1 yıl
Haklısın
- Soran+1 yıl
Bende watsaptan dan sildim bana tektas almıştı kargoyla göndereyim mi
- +1 yıl
Gönder, kabul etmezse bozdur ve fakir birine ver parasını,
- Soran+1 yıl
İnstagram da arkası ardı kiz ben şüphelerim kıza mesaj attım nerden tanıyorsn dedim o da seni ilgilendiriyor mu dedi bende sozlusuyum dedim ozamn ona sor dedi bu olay gece 11 buçukta oldu kızda sevgilime haber vermiş hemn o anda heryerden beni sildi
- +1 yıl
Değmezmiş, boş ver
- +1 yıl
Üzülme
- Soran+1 yıl
Keşke elimde olsa ama işte uzuluyirm yinede
- +1 yıl
ALLAH daha hayırlı ve güzel olanı versin kardeşim
- Soran+1 yıl
Amin inşallah kardeşim
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar