- +1 yıl
Şimdi çok üzgün oldugunuzu söylüyorsunuz bu alçaklıgı size yapmış sizde onunla aynı seviyeye inmeyip ve kul hakkına girmemek için elinden geleni yapmalisiniz fakat sizde ondan farksız durumdasiniz şu an inat için yakin arkadaşiyla çıkıyorsunuz çıktıgınız çocukta sizin durumda olmuyacakmı? demiyecekmi beni kullandın diye önce buna bir son verip daha sonra ileriye bakip iyi insanlara sizi hak edene fırsat vermelisiniz.. öpüşmekle ellemekle namus gitmiyor daha kötüsü olsa napıcaktınız ucuz kurtulmuşsunuz...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
O kizi nasil unutuysa seni de unutmuştur kardeşim bence birini unutmak o kadar kolay değil... Onulaykende senin için diğerine öyle demiştir kardeşim onun için Kanma Sakin sende elde etiğini digerinde bulmadigi icin yine seni kullanmak istiyor yerinde olsam agir olurum giden bitmiştir herkes yoluna... Gerçeği bu zamanda aşk diye birşey kalmamis hepsi menfaat. Olmuş...
00 Yorumla
Sırf ayrılır diye sevişmeyi kabul mü ettin yani? Ne kadar safça. Keşke seni kullanıp atan biri için hala çabalayıp inadına en yakın arkadaşıyla çıkacak kadar basitleşmeseydin. Yeniden kullanayım diye affetmeni istiyor besbelli. Sakın güvenme.
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen katılıyorum
Bu kadar aptal olma ne kadar gerizekalı kızlarımız var bizim ya!! Evlenmeden senden böyle bişey istiyosa zaten seni sevmiyo.. Amacı belli güzelim Sende bu kadar basit ve zavallı olma!!!
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Arkasiyla cikimmi o beni cok seviyo oncedende seviyodu bu bnmkine demis ben cikcam o kizla oda hyr ben demis o zmndan beri seviyo :/
- Soran+1 yıl
Lutfen dalga gecme cok kotu durumdayim :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- +1 yıl
Sende ayrılmasın diye he demissin eee senin kendi duruşun nerde peki? Ve en yakın arkadaşıyla çıkmak olaylar olaylar.. :O :/
Ama şuda var ki o heriften bir cacık olmaz düşün ona bile yaramaz lale bulaşma bir daha boşver..10 Yorumla Oooh baya baya kullanmıs seni ve hala kullanmaya çalısiyor. Biraz aklın varsa eğer o ne derse desin ona kulak asmazsın ve ilişkini kökten kesersin.. aksi halde yazik olacak sana
04 Yorumla- Soran
Peki pisman olurmuu beni biraktigina :/
- Soran+1 yıl
Ne yapmam gerkiyo peki :(
Her sevgili olana kendini öptürür elletirirsen tek kalırsın tabi böyle
https://i.hizliresim.com/99rqGO.gif02 Yorumla- Soran+1 yıl
Ilk sevgilimdi cok sevdim :/
- +1 yıl
E guzel baaciiiim kanmasaydinnn... inanmissin. ayrilcaksa ayrilsin. ... ayrilmasin diye ellettirirsen evlendiginde ayrilmak isterse napcan? birak serefsizlik ya bu tamamiyle
00 Yorumla - +1 yıl
amacı tekrar seni kullanmak iste. ama yaptığın doğru olmamış o karaktersiz diye sizinde öyle olmanız gerekmezki
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Beni kendine cok guvendirdi cokkkk :/
- +1 yıl
iyide ondan farkın ne olduki senin simdi bu durumda
- Soran+1 yıl
Amam ben cocuga dedim kalbmde o var seni sevemem yazik olur sana dedim ida bn onu unutturcam senide beklic3m dedi
- +1 yıl
kendine yazık edersin boşver uzak dur onun çevresinden bence
- +1 yıl
Yahu Böyle Bir Yawşaktan Kurtulmuşsun Otur Şükret.
Allah Bazı İnsanları Hayatınızdan Çıkarır, Peşinden de Koşmayın, Sıfır Karakteri Kafaya da Takmayın.
Kurtulduğuna Sevin.02 Yorumla- Soran+1 yıl
Onu cokkkkk seviyomm o benim ilkim :(
- +1 yıl
İlk 'in Bir Yawşakmış Buda Senin Şansın Napalım. Daha Neler Çıkacak Karşına, Ne Erkekler Göreceksin.
Sadece Ona Takılı Kalma. Mazide Değil Gelecekte Yaşa.
13 yaşında mısınız yahu? Önce Türkce yazmayı öğren.
11 Yorumla- +1 yıl
Sende ögren
- +1 yıl
Maksat heyecan olsun ellet kendini ben kendini elletmeyen bulursam evlencem :D
00 Yorumla - +1 yıl
seninde kullandığını düşünüyorum hele ki en iyi arkadaşla çıkmak ona inat olmaz senin kaliteni bozar
00 Yorumla - +1 yıl
kabul edersen yine kullanıp atacak.. çok basit gördüm seni kusura bakma...
00 Yorumla Amacı seni tekrar kullanmak. Sende az saf değilsin kusura bakma.
00 Yorumla- +1 yıl
diğer kızdan istediğini alamıs sana geri dönüyor amac bu
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Kizdan da ayriymis yeni baristilar ama ve hala bana pismanim unuttum diyo :(
- +1 yıl
yapma canm benim pişman olma
Geçmis olsun ben kızlara söylüyom ama inanan yok ki vuruyolar tekmeyi sahip olduktan sonra?
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Hyr sadecr sevistik ilerisi yok
- +1 yıl
Senin gibi kekolar oldukça erkeklerin dükkan hiç kapanmaz.
10 Yorumla - +1 yıl
Vay adi şerefsiz sende uyanık ol bundan sonra böylelerine karşı iyide yapmışsın arkadaşıyla çıkıp helal olsun :)
00 Yorumla - +1 yıl
hala akıllanmadın mı seviyorum dediğin adam seni bırakıp başkasına gitti adam yarım kalan işini tamamlamak istiyor seninle tekrar yatağa atacak
00 Yorumla İleriside ola bilir iyi kurtulmusun ama kurtulamamisinn
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Nasilll :/(
Hayret nasil oldu da vermedin. siz kizlar çok ahmak oluyorsunuz hemen kanıyorsunuz
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Yuh okdrda degil
- +1 yıl
bu kızlarda nasıl bir kafa var ya.
anlamak mümkün değil.20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Tomurcuktun açtı seni şimdi yakın arkadaşının faydalanmasını istemedi
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Seni en yakin arkadasindan ayırıp dittiri çekecek :)
09 Yorumla- Soran+1 yıl
Nasil yani nasil lutfen acik ol Allh askina anlamadim :((((
- Cevap sahibi+1 yıl
Simdi sen onun en yakin sevgilisiyle çıktığin için zoruna gitmiş belli. Sana tam tersi iyi davranarak seni tekrar kazanacak biraz gönül eglendirip tekmeyi basacak bu sefer sen diğer çocuktan da olacaksın
- Cevap sahibi+1 yıl
Intikam önerisi: sen inadina o arkadaşıyla takıl çocuk mutlu oldukça eski sevgilin kafayı yer
- Soran+1 yıl
Vallami o zmn cok mutlu olurum ama baskasina asik ve şu an da cikiyolar bnmle cikarken bile hep mutsuzdu onu dusunuyodu :s
- Cevap sahibi+1 yıl
Eger seni çok istiyorsa döner gibi yap buluşma ama bir iki mesaj atsın sevgilisine mesajları cek yolla hala ellerimde istiyor ne yapayım de kiz da tekmeyi bassin
- Soran+1 yıl
Aynn bu fikiri arkadslarimda vermisti ama simdi bunu yaparsam uzulcek kotu olur yine iccek falan . s
- Cevap sahibi+1 yıl
Sen de ne emmeye geliyon ne gömmeye
- Soran+1 yıl
Ya simdi en yakin arkasiyla cikarsam simdi mahalledikerin agzina dolnmaktan korkuyom lutfen yardim ettttt :/
- Cevap sahibi+1 yıl
Başka birini bul onunla mutlu ol bu da zoruna gider
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
onada verme ki vereceksin ortalık malımısın sen silkelen kendine gel yazık sonra bütün mahalle seni konuşur bak demedi deme
00 Yorumla - +1 yıl
ilerisi yoksa sıkıntıda yok okadarda saf olma bir daha
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Kendini kullandıran kızlar ^^
Biraz zekanızla hareket edin duygunuzla değil02 Yorumla- Soran+1 yıl
Nasil hareket etmm gerek mesela :/
- Cevap sahibi+1 yıl
Her tatlı söz söyleyene seviyorum diyene inanıp aşık olmayın
biraz biz erkekleri örnek alın biz her seviyorum diyen kıza dönüp baksaydık oooo işimiz iş
Öyle her tatlı söze kanmayacaksın zekani kullanacaksın
Acaba bu çocukla yapabilirmiyim.. Anlaşabilir miyim
Nasıl biri... kişiliklerimiz uyar mı diye düşünmen lazım
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
seni tekrar kullanıcak ama yeni arkadaşını da sen kullanıyorsun bu ney mkxdasf
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Arkadsiyla anlastik o bni sevio ama bn dedim intikam almak icn oda tamam dedi
- Cevap sahibi+1 yıl
oda seni kullanmasın bence dikkatli ol erkekelre güven olmaz birgün asansörde köşeye sıkıştırabilir.. daha önce yaşanılan olaylar bunlar
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Kiyamam ya boyle duzgun bir kiz cikmiyoki karsima
bu erkeklerden adam olmaz yatacak yerımız yok
hep aynı muhabbet sevıyom ayagına yıyıp yutuyolar00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Boşver hacı.
bas tekmeyi gitsin.02 Yorumla- Soran+1 yıl
Nasil inikam alinir peki yardim edermissin :/
- +1 yıl
Ne kadar surdu iliskiniz?
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Ya biz bunla 2 ay incede ciktik ayrildik sonra 15 gundur bidaha ciktik smdi tamamen bitti sirf onun kaybetmemek icin yatim feci pismanim :(
- +1 yıl
Kizim 2 bucuk aylik bir iliskide erkek sevismek ya sksmek istiyosa amaci kalbine degil bedenine girmektir. Bu isler oyle bir kac ayda olacak isler degil.
- Soran+1 yıl
Ayrilik msjindada demisti ben sevdigime dokunamam seni sevdigi sandim ama kendimi kandirmisim dedi :/((((((((
- +1 yıl
Aslinda insan sevfigine dokunamaz diye birsey yok. Hatta insan sevdigine dokunmasi lazim. Ama herseyin bir zamani var iki bucuk ay icinde olacak is degil o is.
- +1 yıl
Amacı bir kere daha seninle sevişmek inan bana
04 Yorumla- Soran+1 yıl
O asik oldugu kizdan ayrilsin iatiyom cok mu zor :/
- +1 yıl
Çoçuk ne o kızdan yüz bulamayınca sana yanaşmış işini görmüş abazalığı gitmiş tekrar azınca sana yanaşmış emin ol öyle ikinizide sevmiyor emin ol
- Soran+1 yıl
Yok onu cok seviyo okizdan benim yuzmden ayrilmis kizi yuzustu birakmis bnle cikti beni sevememis ama ona asik arkadslaryla konusmalarini gordum zaten o kizi 3 4 senedir seviyomus. s
- +1 yıl
Zor biliyorum ama bırak o çoçuğu gerçeklerden kaçamazsın seni sevmiyor ve seni kullanıyor yani yapılacak şeyi biliyorsun
Klasik erkek elde edene kadar işini görüyo senle
00 Yorumla- +1 yıl
bukadat basitsiniz işte sizden utanıyorum
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Cok sefiyom ama napim. s
- +1 yıl
Tam bir kavak yelleri
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne yapmam gerekiyo bir akil verin Allh askina. s
- +1 yıl
Ilk önce arkadaşından ayrıl unutma ki onunda duyguları var ama seni eski erkek arkadaşının gözünde yüceltecek birşey bilmiyorun
- +1 yıl
Piyasa belli zaten. Tuzaga düsme
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Simdi ne yapmam gerekiyo pisman olsun intikam almak istiyom :/
- +1 yıl
Hayır asla. Sen unutmalisın
- Soran+1 yıl
Ama bnmle oynadi kullndi yanindami kalsin kac gecedir nasil agladigimi ben bilirm :(
- +1 yıl
Allaha havale et. Hayırlı biri her zaman
Kac yaslardasiniz siz merak ettim
01 Yorumla- Soran+1 yıl
17 ...
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Seni kullananın baş harfi ne?
00 Yorumla - +1 yıl
Bence arkadaşıda seni skecek :D
00 Yorumla Bir kurban daha verdik
00 Yorumla- +1 yıl
Hay mq liseli muhabbetinizi başka yerde yapın l*n
Tekrar kullanmak istiyor seni?
00 Yorumla - +1 yıl
Amaç belli.
Tekrar sevişmek.00 Yorumla İleri gitmediysen boşver
00 YorumlaSiktiri Çek..
Bekaretini Verdin mi?02 Yorumla- Soran+1 yıl
Hyr ya sevistik sadece
- +1 yıl
onun yaptığı ayıp senin yaptığın dahada ayıp.
00 Yorumla Ece seçkin den hoşuna mi gidiyo ;)
00 Yorumla- +1 yıl
boşver gitsin ayrılsın
sikti mi sadece öpüştünüz mü?
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
bence keşke öyle zina yapmasaydın
00 Yorumla - +1 yıl
Basit.
00 Yorumla Şeftalin mi sulandı?
00 Yorumla- +1 yıl
Yanlis.. uzak dur.
00 Yorumla - +1 yıl