Bir cocuktan hoslaniyordum oda benden hoslaniyor saniyordum kendisi teyzemlerin kapi komsusu felan neyse surekli bakisiyorduk onla oda cekiniyordu bende tanismaya neyse ben cesaret edip ekledim bunu sosyal medyadan buda beni begeniyormus ama komsu kiziymisim olmazmis saygisizlik olurmus benn onu istemezmisim o istencek biri degilmis öyle dedi bana cok uzuldum neyse engelledim heryerden surekli karsilasiyoruz kendisiyle markete gidicem pesime takilip geliyor surekli bakiyor arkadaslari var onlara beni gosteriyor felan simdide pesimde amaci ne yani istemem yan cebime koymu madem istemiyorsun pesime neden dusuyorsun?
Güncellemeler
+1 yıl
Baska dusuncesi olanlar
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu erkekleri anlamıyorum...
Bende
Kıymete binmiş sin hem suçlu hem güçlü
Istencek biri deglm ne yaa ne sacma
Sizi red etmiş sonra anlamış yani
Evet saygisizlik olurmuss benim teyzemi cok seviyormuss yigenine yan gozle bakamazmis felann
Oh olsun ona. 🤣
Simdide asla ben istemem dediklerine uzuldm 😀
O üzülsün siz üzülmeyin
Aynen oylee bende hoslandi saniyorm surekli bakiyor pesime takiliyor teyzemde duzgun biri diyince yazdim ole
Biraz sürünsün
Kesinliklee
o sevgi istemiyor düdük düdük istiyor
Belkide
takip etmelere başladıysa temkinli ol tenhada yapışmasın valla ortalık çok kötü
Sacmalama sapik degil teyzemlerin kac senelik kapi komsusu teyzem samimi onlarla o istedi zaten daha cok
alnında sapık yazmaz zaten kalbinden geçeni de bilemezsin neyse artık ben uyarayim de..
Cocuk alkol felan aliyormuss sanirim cevreden ole duydm alllah bilir bana sarhosken yazdi bunlari
alkol zaten dilsizi dile getirir baya cesaret verir insana o yüzdendir
Belkide..
ama söyledikleri çok saçma geldi komşu kızı olmanın ilişkiye engel olması ne alaka yani boş yapmış bence biraz da
Aynen cok saygili cocuk teyzem ole dio bana yan gozle bakamazmis ayip olurmuss yigenine goz dikmis gibi olurmuaa habire kesiyor beni 😀
aslında istek var içinde ama sadece düşünceleri mantıksız ve saçma. ayrıca kendini de küçümsediğini söylemişsin belli ki özgüven sorunu da var o yüzden çok fazla üstüne düşme bence değmez
Aynen ozguven sorunu var beni kimse istemez dusuncesinde biri ben ona neden bakmism dalgami geciyormusum ole demisti surekli bakiyor ediyor ama cekimgenn yani kusura bakmasinfa pesinden
Kosamam
aga bee. çocuk baya yıkık belli ki :D yok zaten koşmaman en iyisi sonrasında bi tarafları falan kalkıyor genelde böyle yıkık modda olanların. boşver gelirse ekime gelmezse işte anladın :D
Aynen simdi nereye gitsempesime takiliyorr bakio felan arkadaslarina beni gosteriyor ama birsey yazmio asla 😀😀😀
onun içi içini yiyodur kız bakma öyle sadece boş bakışlar attığına. kafasından neler geçiyodur da işte cesareti yok gelip bunları anlatmaya :D arkadaşları da kesin gaz veriyordur bak aralarındaki muhabbeti bile hayal edebiliyorum djdjk yürü aslanım yaparsın aslanım çok yakışıklısın olum ne kaybedeceksin falan fistan ahaha
Hahha aynen kesinn cocuk cok efendi saygiliymiss teyzem ole dio ama cekingen yanii beli oluyor yapcak birsey sonra beni sahte hesaplardan ekleyen oldu bolr agzimi ario felann kesin oydu cekingen oldugu belli 😀
ahahahha yüzde yüz o ya bak garanti veriyorum :D biraz da sanırım zeka problemi var senin bu durumu hesap edemeyeceğini sandı djdkkdj
Aynen sey dio evlenmek istiyormusn ben minimal yasayan biriyimmm felan 😀😀😀😀
bak sen şunaaa dkdkdj ağzını arayacak başka bir şey bulamamış sanırım ilk dakikadan evlilik muhabbeti yapmak nedir abi bu çocuk mağarada mı yaşıyor aboov :D he bide minimal yaşamın ne demek olduğunu da bildiğini hiç sanmıyorum bir yerlerden duyup sana satmaya çalışıyormuş gibi geldi kültürlüyüm hesabı dkkdj
Haah olabilir kendi hesabindan ekleyip ozur diledigi zmaan gelirse belki konusurm 😀
he öyle yap zaten bence de bi özür dilesin yani bir zahmet :D söyle ona bu zamana kadar gelmedin beni beklettin senin yüzünden kimlere fırsat vermedim falan filan abart biraz djdjk
Hahaha aynen bide sey yapiyor mesela 😀cok komik yaa ben abiyeli bir resim koydum instama profile felanb oda hemen gitmiss takim elbiseli resim koymuss subliminal mesaj mi veriyor ne yapiosa 😅😅
vay çakkal vaaay. aklınca seni fotoğraf üzerinden tamamlamak istemiş işte uyanığa bak kafası çalışıyor nerden yürüyeceğini bulmuş :D veya şey de geçmiş olabilir aklından bak bu da bir ihtimal. sana fakeden evlilik muhabbeti de yaptığına göre öyle takım elbiseli falan da foto koyarak ciddi ilişki yaşamak istiyorum düşüncesiyle de atmış olabilir falan filan her şeyi düşüneceksin :D
Aynen nedense ben tam abiyeli elbise koydugum gunde siyah takim elbiseli resim koymuss hayata bakk 😀😀
valla bu çocuğun kafada biraz var gibi anam dikkat et :D her gördüğüne ilk baştan evlilik muhabbeti yapandan pek hayır gelmiyor genelde sorunlu tipler oluyor
Aynen oylee istemem yan cebime koy cekingenim olmazz bende seni bekleyemem yanu 😀
aferin akıllı kızsın tebrik ediyorum valla :D
😀