Bu birliktelikten sıkıldım ayrılık konusunda da emin değilim yardımcı olur musunuz?

6 seneye yakın bir ilişkimiz var aileler falan biliyor kendisi şu an askerde fakat artık çok fazla sıkıldım belli başlı sebepler var uzun sürmesinin yanı sıra bu sebepler ise öncelik olarak aile yapısının farklılığı annesinin patavatsızca konuşmaları ve her şeyi kendilerine beklemeleri her şeyi benden bekliyorlar evet tatlı bir dili yok oğluna karşı düğün yapacak olduğunda maddi manevi bir destekleri dahi olmayacak bir yerde bencil bir insan. Diğer bir sebep ise sevgilim zamanında maddi destek sağlayanı olmadığı için btcoinn oynayıp 100 bin lira gibi bir para kaybetti yani şu an elinde düğün için bir birikimi olmadığı gibi borç ödüyor bu maddiyat konusunda da çok yoruldum tükendim artık evimizi nasıl kurıcaz nasıl düğün yapacağız gibi şeyleri düşünüp duruyorum. Eskisi gibi konuşacak pek bir şeyimiz de kalmadı konuş konuş aynı evlenmek istiyorum ama durumlar da bu şekilde ona kalsa hallolurmuş ama hangi şartlarda? Bazen ayrılmak istiyorum ama ayrılırsam da çok üzülür müyüm başka biriyle olabilir miyim bilmiyorum kıymetli yorumlarınız benim için değerli şimdiden teşekkürler.

Bu birliktelikten sıkıldım ayrılık konusunda da emin değilim yardımcı olur musunuz?