Baktım soğuk yapıyor, mesajlara geç yanıt veriliyor ya da konuşmayı başlatmıyor direkt kafamda bitiriyorum. Hiç açıklama bile yapmam. Ghostlarım fdhdjfhd
Yok ya ben savaşırım küstümü neden küstün diye gider ağzından laf alırım soğuk mu yapıyor evini basarım anlat lan ne derdin var derim çabalarım ama baktım çaba kurtarmayacak o zaman bir daha aramam dönse kabul etmem
Oo garantici kişilik bu şekilde kendini güvende tutuyor ve kırılma ve hayal kırıklığı gibi duyguların önüne geçiyorsun. Ama bazen izin vermelisin bazı şeylerin bitişini gözlemlemek için
Bu anlattığın şeyin altında çoook büyük ihtimalle “terk edilme korkusu” ya da “ya yine canım yanarsa?” kaygısı var gibi duruyor 🥺💔 En ufak sorunda kaçmak, aslında kendini koruma yöntemin olabilir.
İlişkide her sorun “ayrılık sebebi” olmak zorunda değil, bazen konuşunca minik pürüzler tatlılaşıyor bile 😌 Konuşmayı mı zor buluyorsun, yoksa güvenmek mi zor geliyor sana sence? 🧠✨
Çift terapisinde buna kaybetme korkusu demişti psikolog. Ben kaybetmekten çok korktuğum ve bir gün bunu onun yapmasına dayanamayacağımı düşünüp yapıyormuşum
O ayrılık demeden sen söyle 😂😂 ama eğer ciddi ilişkiyse sürekli ayrılacam deme en son o bırakır tepetaklak olursun baglanmadıgını sanarsın ama o bırakınca baglandıgını anlarsın