Sizce geri döner mi ve gerçekten beni sevdi mi?

Biriyle tesadüfen karşılaştık yaşını bilmiyorum ancak 30 lu yaşlarda olduğuna eminim bir şekilde ikimizde numaralarımızı aldık ama flört etmek için almadık numaralarımızı nasıl karşılaştığımız uzun hikaye ama o karşılaşma sonucu numaramızı aldık bu karşılaşmadan önce birbirimizi tanımıyorduk hemen hemen bir buçuk ay oldu karşılaşali WhatsApp ta ben durum paylaştıkça oda bana cevap verir gibi durumlar paylaşmışti bir gün ben yazıli bir durum paylaştım ve bu paylaşımım üzerine oda paylaştığım şeylere resmen cevap niteliğinde şeyler paylaştı hemde sabaha kadar ben umut ve hayallerle ilgili bir yazı paylaştım WhatsApp durumumda oda " gözler umuda bağlayan belkide" diye bir yazı paylaştı ve bu bir örneği daha nice şeyler paylaştı sabaha kadar ben okudukça geri kaldırdı durumu birde " sence umut nedir tek kelime cevap yaz " diye paylaştı ve ben okuyunca geri kaldırdı bunuda ben bir şey paylasmadim ve bunun üzerine o " susuyorum bende ömür boyu ve içimde büyütüyorum o çocukça hissi yemin ederek susuyorum tüm dünyaya " diye yazı okudum yani durumuna baktım sonra yine geri kaldırdı Ramazandan evvel oldu bunlar birde WhatsApp durumuna alkol alıp hüzünlü şarkılar dinlediği videoları atardı ben bakınca geri kaldirirdi bir şarkı var şarkının sözleri "ozlesem bile senin o güzel gözlerini sözlerini unutmak istiyorum" şeklinde kafam çok karışık bana aşık mı oldu bilmiyorum ama düpedüz bana yazmıştı adım kadar eminim birde sabaha kadar durumlarına baktığımda " benim için mi uykusuz kaldin" diye yazı paylaştı durumunda ama neden düpedüz mesaj atmıyor neden çekiniyor bilmiyorum?

Sizce geri döner mi ve gerçekten beni sevdi mi?