Sevdiğim geri döner mi?

3 sene boyunca gerçekten ilk ve tek sevdiğim ile ayrılmak zorunda kaldım hayatımda en çok ihtiyaç duyduğum anda benden ilgi ve alaka bekledi lakin hiç takatim kalmadı ona daha fazla zarar vermemek için çok sevsem de aşık olsam da ayrılmak zorunda kaldım fakat üstünden 1 sene geçmesine rağmen kimseyle konuşamadım yerine koymayı hiç düşünmedim bile ama biz ayrıldıktan sonra beni başkasına dert yanarak bizi anlatarak başkası hayatına girmiş uzun zaman sonra 1 ay kadar mesajlaştık fakat senin bana yaptığını ben ona yapamayacağım dedi senin gibi kimseyi sevemeyeceğim seni de benim gibi kimse sevemeyecek dedi şu an bir başkasıyla ama bu durum benim sevgimi aşkımı azaltmıyor çünkü birbirimize verdiğimiz sözlerden dönmedim ve söyledikleri kalbime gömdüğüm tohumu suladı büyüttü çiçek yaptı sizce geri döner mi uzak ilişki yaşadık ama sürekli uçakla görmeye gidiyordum çok anımız hatıramız var hemde çok ben ondan vazgeçemiyorum çünkü ilkim ve tekim
ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim o içimde varken bir başkasını kandırıp seni seviyorum diyemem aklımda ki ile yaşayıp yanımdakiyle ölemem başkasına bunu yapamam (yengeç burcuyum) 05.06 ayrılık yıldönümümüz 16.07 de bizim ilişkimizin yıl dönümü sizce ne yapmalıyım cevaplarınız benim için çok önemli lütfen alaya almayın buraya yazacak duruma geldim normalde herşeyi içinde yaşayan birisiyim şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Sevdiğim geri döner mi?