Sevgilimden ayrıldım geri döner mi?

Eski sevgilimle daha önce de ayrılmıştık sonra tekrar denedik bu sefer bizden oldu diyorduk daha öncekinden çok farklıydı daha fazla düşünüyordu bazen de çok düşünmüyor gibi geliyordu doğum günümde hediye falan almıştı hatta hediye almaktan ve vermekten çok hoşlanan birisi de değildi. Geleceğe yönelik planlar yapıyorduk ailesine şakayla karışık gelin getireceğim falan diyordu ama çok fena kavga ettik ara verelim dedi ara verdik sonra da sen bana çok bağlısın ileride ayrılacak olursak daha çok bağlanacaksın ve daha çok üzüleceksin dedi ben de ona beni sevmiyor musun dedim o da seviyorum ama senin beni sevdiğin kadar değil dedi ve ayrıldı. Sonra beni her yerden engelledi arkadaşımdan aradım telefonu suratıma kapattı bir kaç gün sonra da mesaj attı ne söylemek istiyorsan söyle içinde kalmasın dedi ben de teşekkür ederim söyleyecek bir şeyim yok dedim o da o zaman gönül rahatlığıyla engelleyebilirim dedi ve engelledi. Bir kaç gün sonra engeli tekrar kaldırdı. Karışılaştığımız da falan bana baktığını gördüm arkadaşların da gördü en son da otogarda karşılaştık otobüste giderken bana baktı sizce geri döner mi?
Sevgilimden ayrıldım geri döner mi?