Sevgilimden ayrılalı bi kaç gün oldu daha yeni ama gerçekten çok seviyoduk birbirimizi sadece bazen o bunalımlara giriyodu ve bana soğuk yapıyodu ya da ben öyle sanıyorum bilmiyorum 1 2haftadır biraz soğuk gibiydi sorunlarımı anlattıgımda senin sorunlarınla uğraşmaktan sıkıldım dedi ya da bişry dediğimde ilgi istemek için bazı şeyleri öne sürüyosun demişti bende dayanamadım ve ayrılık mesajı yazdım kısa ve net bi şekilde emin misin bidaha sormam dedi evet dedim hoşça kal dedi bitti sonrasında çok hikaye atmaz kendisi arada atardı 2gündür peşpeşe atıyo ayrıldıgımız ilk gün gece hiç uyumadj genelde ya sabahları uyudugunda uyumaz gece ya da canı sıkkın oldugunda bugunde hiç bi yerde aktif olmadı çok merak ediyorum naptıgını sizce hala beni seviyo mudur ya da yazar mı
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kızlar kendileri ayrıldıktan sonra eskiyi takip ederek keyif mi alıyorlar yani kaostan beslenme?
Yeni ayrıldıgımız için sevmem ve merak etmem bence normal
Seviyorsan neden ayrılıyorsun bunalıma girdiği konuda yardımcı oldun mu hangi konuda bunalıma giriyordu
Çünkü kendisi bi kaö kez ayrılmak istediğini söylüyodu ama geri dönüyodu ve bunalım derken kötü hissettiği zamanlar soruyodum genel şeyler diyodu aile borç falan
Kendini oyunlara veriyodu ve o da çok seviyodu beni belkide zamanla sevgisi azalıyodu
Evlilik gibi bir niyeti vardır ve maddi olarak ailesinin de durumunun etkisiyle imkansız görmüştür. Ev yok araba yok sıfır bir insan nasıl kendisine bakan boğazı besleyecek? Seviyorsan git bunları konuş sırt sırta verir hallederiz de kendine yakisani yap.
Ama şöyle ben soğuk yaptıgında en son soğuk yaptıgında sormadım bunaldın mı falan diyr bildiğin soğuk yapıyodu senin sorunlarınla uğraşmaktan sıkıldım diyo ya da ilgi istemek için bazı şeyleri öne sürüyosun diyo ama aslında ilgi istememiştim normal davrnıyodum sadece vakit ayırmasını istedim
Ve şu an evlilik düşünüyodu
Düşünmüyodu*
Yani tam olarak neler yaşandı bilemem anlattıklarından yola çıkarak onu peşinden koşturmak gibi bir huyun olabilir zaten kızların %80 inde bu var kovaladıkça kaçan ateş böceği misali psikolojik bir durum kaostan beslenme durumu.
Kaostan beslenmiyorum bu durum benimde hoşuma gitmiyo ama azıcık değerimi anlasın istiyorum çünkü hayatında hiç önemim yokmuş gibi davrnıyo ama bi kere ayrıldıgımızda dönüp dediki dolabı açıyorum senin kıyafetin masaya bakıyorum aldıgın bediyeler çekmeceyi açıyorum yazdıgın notlar heryerde sen varsun demişti mslfms
Burcun nedir
İkizler onun balık
Anladım balık erkekleri hayalperesttir ikizler kadını da kendine pek karışılmasını sevmeyen duygusal dengesizlikler yaşayan burçlardır. Balık erkekleri biraz sıkıntılı tiplerdir hayalperest oldukları için gerçeklere pek bakmazlar ve sorumluluk sahibi olmak istemezler. Sorumluluk sahibi olmak istemedikleri için olabilir asıl derdin.
Evet olabilir ve çok iyi manipule ediyo balık burçları ama korkuyorum kaybetmekten dönmesini çok istyrm en azından hatalarını anlamasını
Balık olduğu için işin zor. Hayaller kur onla kurdur daha doğrusu.
Sizce dönermi kafasını toplayınca
Dönebilir hayalperest duygusal burç. Onu hayal kurdurarak elde edebilirsin. Fakat kurdurduğun hayaller onun sorumluluk sahibi olabileceği gerçeği yansıtan somut bir hayallerse o zaman sıkılır. Bu adam gerçekler acıdır lafını sevmiyor.
girl aynisini bende yasamistim 5 kere ayrilip birlikte olduk yapma lütfen yapma bunu kendine lütfen.
Ama hala ümitliyim uf bilmyrm
keko o rahat ol
Hahahhhaha
Cinselik yasandı mı
Niye ki
Duruma göre yorum yapacam yaşandı mı
Evet
Dertleşmek ister msin
Yaşanmadı merak etme ne diycegni merak ettim
burada yazarsam ban yerim
Kısa bi cevap verebilrdin erkeklere pek güvenim yok
Korkma kız ön yargılı olma