Beni seviyor eminim, geri döner mi?

Arkadaşlar sevgilimle bi seneye yakın beraberdik.. beni ilk defa bu kadar duygulandıran biriydi benim için göz yaşları döküyordu çok sevdiğimden emin olduğum için oldum onunla sevgili. ilerde evlenmek istiyorduk..hep hayaller kuruyordu... ama erkeklere güvenmediğim için hep tam güvenemedim onada.. biri bi söz dese hemen senin için böyle diyorlar doğru mu diye soruyordum, bi keresinde çok kızdı kustu bi kaç gün bana inanmıyorsun millete inanıyorsun demişti. çok kızdı.. sonra barıştık inandım ona..

Bi de ben sevgisini çok gösteremeeyn biriyim biraz soğuk davranıyordum onu sevdiğimden emin değildi.. ama seviyordum. çok seviyordum.. o daha çok seviyordu ama sen beni sevmiyrosun diyordu..

Neyse bi gün yine bi kız sevgiline güvenme başka kızdan hoşlanıyor falan dedi.. ben şok oldum ama inanmadım olamaz dedim.. ve kendisine anlattım olayı.. sorguya çektim.. sinirlendi o kız benden hoşlanıyordu dedi, ben değil, sana doğru anlatmamışlar, yeter artık dedi.,hiç bi zaman bana güvenmedim, yoruldum artık senden, bu yaptıklarından sen hiç değişmiçeksin dedi ve bu kadar falan dedi.. ama daha bi hafta önce bu olaylar olmadan önce elimi tutup beni bırakma demişti seni seviyorum demişti!.. ama o günden o kavgadan sonra bitti işte..(galiba)

ama beni sevdiğinden eminim o her gün yeni birini seven biri değil sizce geri döner mi, ben onu seviyorum sadece güven sorunum var erkeklere karşı..:( bişey yapayımmi mesaj falan yazayımmi?
Beni seviyor eminim, geri döner mi?