Beni İcten Sevdigini Biliyorum. Geri dönecek mi?

Oncelikle boş ver umursama vs demeyin. 4 yillik bi ilişkim vardiAma yani nasil anlatiyim mucizelerle dolu ikimizde çok sevdikAma onun sevme tarzi biraz farkliydi fazla ilgiden sikiliyodu vs4 yilda 20 kere falan ayrilip 3 hafta içinde dönmüştur hep2 ay önce işe başladi ve bana zaman ayirmamaya basladi. Is yerinden tanistigi arkadasiyla haftanin 3 4 gunu iş çikişi geziyo ama bana izin günü 3 4 saatini ayiriyoNormalde biz hafta sonu en az 12 saat yanyana olurdukHer gün istisnasız 1 saat görüntülü konuşurduk ama işte son bi kac zamandir 10dk falan konusup kapatmaya basladiSonra bende bu yuzden kavga ettim onunla falan tartistik bu ne ya hep tartisiyoruz diyip ayrildiSonra aradan 3 hafta gecti baktim dònmüyo ben yazdim vs aradi 10 dk falan konustuk sonra kavga istemiyorum barismak seni istemiyorum vs demeye basladi öyle iyi kötü 1 hafta ben mesaj attim sohbet icin 1 kere bulustuk hâlâ wvlenmekten bahsediyodu benleElimi yanlislikla tutup cekti bi kac defa ben tuttumSonra hafta sonu yine buluscaktik mesajlarima bakmadi interneti kapatti aramalari acmadiZaten surekli istemedigini vs söyluyodu aşagiliyoduBende uzuun mesaj yazdim attim her yerden engelledim. Yani o annem ona az sarıldı diye bana trip atan bi insandi belki yeni ortama girdiği içindir. Sizce pisman olup doner mi?

Beni İcten Sevdigini Biliyorum. Geri dönecek mi?