Sevdiğime Hakaret ettim sizce bana geri döner mi?

Ben yurtdışında yaşıyorum. Mesafeli bir iliskim oldu. Her hafta kart alıp sevdiğim adamın sesini duyuyordum. O terkedilmiş bir erkek olarak güven sorunu yaşıyordu. Fakat beni tanıdık ca bir sonumuz olacağına inandığını söyledi. Bir gün ondan çocukça birseydi fakat sahibinin ben olduğunu çevresinin bilmesi için facebook a biraz iliskisini belli etmesini istedim. Bekarmis gibi takilmasi beni rahatsız ediyordu ! Itiraz etti ve bana "Liseli kızlar gibisin" dedi. O kadar ağrıma Gitti ve canım yandı ki. Çünkü onu seviyor değer veriyordum. Direk tırnaklarımı gösterip o can acısıyla "Sen bir soytarısın" dedim. Çünkü düşündüm liseli kızlar ancak soytarılara ilgi duyar, onlarla çıkardı. Ona o an bunu yakistirdim istemeyerekte olsa. Kıyamet koptu ve bana "iyikide bitti iyikide..." Dedi. Günlerce ağladım Ve son hamle olarak gururumu incittigi için ona "Seninle aynı havayı teneffüs etmek istemiyorum artık." Demek oldu... Aradan 1yil geciyor. Biz hic birbirimizi gormuyoruz. Beni watsaptan engelledi. Ve numarasini sildim. Artik istesemde bulamam kimseden almam mumkun degil. Annem Şubat ayında istanbula gitti ve onlarin evinede uğradı. Bu çocuk anneme "yazın geliyormusunuz" diye soruyor. Sizce Neden olabilir? BENIM CANIM ÇOK YANDI... acaba neden merak etmiş olabilir. Bana yardım edin lütfen. Çünkü onu ilk gördüğüm günden beri saplantimi aşk mi bilmiyorum. Unutamiyorum. Ruyalarima giriyor... 1 kez olsun yanyana yürüyemedik :'( Elini tutmadim. Kokusunu duymadim.. Ben o kadar hayalinj kurdum ki onun. Yeniden bir araya gelmemiz çok imkansız gibi. Çünkü ben saygı mı yitirdim. Tek taraflı sevmek çok acı...
Sevdiğime Hakaret ettim sizce bana geri döner mi?