Nişanlımla yeni ayrıldık sizce beni seviyomu geri dönermi?

• nişanlımla yeni ayrıldık bana karşı büyük hataları oldu çok kez hemde ama 5 yılımı bitirmemek için çok sevdiğim için hep affettim yanında oldum bırakamadım kendimcr çok yıprandım kendimce yaptığı hataları aşmaya çalıştım ve yanında oldum hatalarına rağmen evlenicektim en son kavga ettik daha öncede çok etmiştik hataları yüzünden en sonunda patladı ayrıldık istemediğini olmıcamızı söyledi ben şans istedim ama istemedi seviyorum ama soğdum dedi ben sana her zaman kapımı açtım her hatanda yanında oldum evlilik böyle bişey sen neden olmuyorsun 5 yılı bi anda bitiriyosun dedim istemiyorum artık ayrılırkende ne zman sesimi duymak istersen konuşmak istersen ara dedi bide hayatından çıkarıyo ama bu şekşlde konuşuyo kendşne instagram hesabı açmış profili herkese açık benim hesabım yok dün alkol içerken vidyo atmış şarkı koymuş bide evlilikle sevmeyle alakalı gönderme yapmış yani madem beni hayatında istemiyo neden hala böyle şeyler yapıyo tamamen bağını koparmatması gerekmiyomu ne yapmak istediğini anlayamıyorum fikirlernizi alabilirmiyim lütfen
Nişanlımla yeni ayrıldık sizce beni seviyomu geri dönermi?