Aylarca konuştuk sonrasında buluştuk ben onun olduğu şehre gittim , öncesinde de zaten iki sene önce buluştuğumuz çok olmuştu beni aylar sonra arayıp özür diledi birbirimizin yaninds olalim dedi ben de tamam dedim o kadar özledim diyen kişi ben yanına gittim birlikte olduk ve sonrasında aynı zamanda eski sevgilisi ona dönünce bana , sana karşı bir şey hissetmiyorum dedi , ben de ağzıma geleni soyledim madem bir gün sonra hissetmiyorum diyecektin niye benimle yattın dedim, aldıklarımı midene gömerken iyidi şimdi de bunları mi söylüyorsun dedim , madem öyle sevmediğin insana emek verdirmiceksin dedim ne bilim baya dedim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Az bile saymışsın Afadersin de adam seni s.. meye ayağına çağırmış. Ne söylesen haklısın
Eski sevgilisi dönünce de beni her yerden sildi engelledi gerçekten hakkımı helal etmiyorum asla umarım gun gelir bıraktığına bin pişman olur , aylarca özledim demesi de yalanmış demek , beni rehberden her yerden silmiş önce engeli kaldırdı sonra sildi neden sildin dedim konuşmak istemiyorum yani felan dedi üstüne bana yüzsüz dedi , halbuki eski sevgilisi bu çocuğa, çocuğun kpss sonucu açıklandıktan sonra dönen biriydi
Şere. fsiz işte, Muhtemelen yokluktayken sana yürüdü. Şimdide eski sevgilisine dönüp seni heryerden engelledi. Bak her şey eyvallahta seni ayağına çağırmasına çok ayar oldum
Eski sevgilisi buna mesaj atmış öyle diyor tam bizim bulausacagimiz gün, yani Red edebilirdi sonuçta aylarca yanında olan bendim neymiş beni sindiremiyormus yaptıklarımdan dolayı halbuki geçen sene kendisi askerde izin aldigi halde alamıyorum diyip beni kızla görüşüp beni engellemisti ben demekki kabul etmeyecektim ve neymis ilk zamanlar ki gibi bir şey hissetniyormus
Sen ne yapmışsında kabul edemiyormuşssunki?
Ya geçen sene bu çocuk askerdeyken beninle bulunacaktı ama sonradan izin alamıyorum dedi ve ertesi gün izin aldığın ailesinin yanına gittiğini ve bu kızla görüştüğünü gördüm ben de gittim koza mesaj attım tamam çocukça ama yaptığını yediremedim, aylar sonra bu çocuk beni aradı ikimizde kpss çalışıyorduk aylarca bana özledim dedi yanımda ol dedi , tsekkur ederim yanımda olduğun için dedi sonrasında çocuğun sınav sonucu açıklandıktan sonra kız buna mesaj attı ve hız birlikte dahi olmuş olmamıza rağmen sonrasında bile bu çocuk ne yaptı ne etti kendini haklı gösterdi ve beni her yerden çıkardı kizla takiplesiyorlar şimdi teweterda
Kıza mesaj atmakta sonsuz haklısın... Bunu yapan sonunda yakalanmayı da göze alacak.
İşin özü şu bu adamın sende gönlü yokmuş, boşluktan sana yönelmiş. maalesef yapack bişey yok.
İstediğin kadar küfredebilirsin bence buna istediğin hakareti edebilirsin sen sonuna kadar haklısın.
İnsan bu tarz durumlarda çok ah ediyor. Tutmaz sanıyorsun ama inan tutuyor kimsenin ahı kimsede kalmıyor
O kendi çapında bir engel koyuyor kafasına ve benimle olmayacağını düşünüyor ama aslında aramızda bir engel yoktu biliyor musun , mesafe diyor ama o kız da uzakta unv okudu , o kızla da aralarında bir saat bile olsa mesafe var , bana ataninca her şey daha güzel olur dedi , Kiz buna yazınca da ortadan kayboldu ben Allaha havale ediyorum , ben yüz vermesem inan gönlü bende olurdu bazı insanlar böyle çünkü ilk başlardaki gibi değilim demişti, umarım benimle uzakta olmasına rağmen asıl benimle olduğunu asıl her anlamda benim onun hayatında olmam gerektiğini Allah ona gösterir çünkü birlikte olduktan sonra dahi bana sen kimsin dedi , umarım Allah ona benim kim olduğumu asıl benimle olduğunu gösterir , cidden yeni yeni toparlanmaya başladım ben beş aydır
Sormak istiyorum o ilk birlikteliğin miydi?
Evet ilkti ve ondan sonra kimseyle bir şey yapmadım Alkaha sığındım tövbe ettim , cidden çok üzdü yaptıklarıyla
Yani bende bu kadar takılıyor olmanızı anlamamıştım. Adamın yaptığı adilikmiş gercekten büyük adilikmiş. Bunu yapmadan önce sizin için ilk olduğunu biliyormuydu?
Evet ilko olduğumu biliyordu boz 2019 da tanıştık ama o zamandan bugüne kadar ben hiç izin vermedim seks olayına ve yıl 2022 oldu bir şekilde buluşmaya karar verdik , ben reglim dedim , o da onsallah regl gününe denk gelmez dedi ve gerçekten de seks yapacagimiz gün benim regl günüme denk geldi ve reglin neredeyse ortanca son günlerinde yaptık ama ona ilk olduğunu söylemiştim yani buna rağmen sonrasında istemiyorum dedi , bana inanmıyor musun dedim mesajlarda ben kimseye güvenmiyorum dedi yani anlayacağın her şey bok oldu , regl günü yaptığıma pişmanım, seks yaptığıma ayrı bir pişmanım, sonrasında ise bana sana inanıyorum dedi , ya zaten onla bunla yatmış bir tip olsam unv de onu hiç zora sokmadan onla da kolay Bir şekilde yatardım yıllar sonrasında değil, işte eski sevgilisi buna dönünce bildiğin her yerden engelledi olay bu şekilde, tewetera da fenerbahceli olmam dışında başka bir sorunum kalmadı sanırım hayatta yazmış, Allaha havale ediyorum gerçekten
Regl günü bunu yapman evet kötü olmuş. İnsan bu defa kendini kazıklanmaya çalışıyormuş gibi hissediyor.
Siz üniversitede berabermiydiniz?
Kendisini eğer kaziklanmaya çalışıyormuş gibi hissediyorsa o önüm sorunu çünkü bana aylarca istiyorum diyen kendisiydi madem öyle yapmayalım regl bitince yapalım deseydi, insan sırf bu yüzden istemiyorum der mi , evet 2019 da tanıştık ve o zaman da evine gittiğim çok oldu ve hiç birinde seks yapmadım onunla
Bence burada sonsuz haklısın. sadece karşındaki adam çok karaktersizmiş. Tam ilişkinizi çözemesemde yinede seni hiç bir zaman tam olarak sevmemiş diyebilirim maalesef :(
Takip ettiği eski sevgilisi de , teweterda , senin belirsizliğinle uğraşamam vazgecisi diye bir söz yazmış, bu kızı mı seviyor sence
bana dm atsana
Tamam
İşini görmüş gitmiş 😒😒
yoo i demişsin
Ya düşünsene o kadar ay konuştu eski sevgilisi dönünce de beni her yerden silebildi
boş ver salla gitsn
Aylarca özledim demesi yalan mıydı
herşeyi yalan bacım boş ver
Sence pisman olur mu
saygısız biri belli ki duyması seni neden ilgilendiyor salla gitsin çocuk gibi resmen
Sevse seni zikmezdi.
Ne alaka sevince yatağa girmiyor mu insan ne saçma bir şey bu
Bizim kültürümüzde yok öyle bisey. Kullanip atılmaya mahkumsun işte.
İğrenç bir düşünceye sahipsin
Aslında sen igrenc bir yapı ve karaktere sahipsin gidip altına yatan sensin gelip burada ağlıyorsun