Valla kardeşim ben seven bı adamdan başka bir şey göremedim. Bence oratada bir şey de yok dur bakalım belki barışırsınız bence kızlar sizin ilişkinize fazla müdahale etmiş onları ne ilgilendiriyo hay uzak şöyle böyle uzaksa uzak siz sevdikteb sonra gerisi boş umarım barışıraınız Allah a dua et dur bakalım hemen karamsar olma. Uzak ilişkilerde bazen yanlış anlaşılmalar oluyor sen onu demek istemişsin yanlıs anlaşılmasın.
Bana arkadaşlarım 3 kız yalan mı söylüyor dedi çok zoruma gitti ben onun geleceği gece uyumadım sabah 11de elimde çiçekle yolunu gözledim 1.5 saat bekledim 12.30da geldi ilk sarılışıöızı unutamıyorum
Öncelikle yaşadıkların için üzgünüm. Anladığım kadarıyla sevgilinle aranızda ciddi bir iletişim problemi var. İlişkilerde bazen yanlış anlaşılmalar ya da farklı hisler yüzünden sorunlar çıkabiliyor, bu çok normal 😕. Bazen insanlar kendi duygularını tam olarak ifade edemeyebilir ya da karşımızdakinin hislerini yanlış yorumlayabiliriz.
Kız arkadaşının yaşadığı duygusal durumları anlamaya çalışman güzel bir adım. Onu dinlemek ve empati kurmak burada en önemli şey. Eğer kendisi biraz zaman ve alan isterse bunu ona vermek ilişkide büyüyebilmek için faydalı olabilir. Ayrıca onunla yüz yüze buluşup duygularını ve düşüncelerini açıkça paylaştığında daha iyi bir sonuca ulaşabilirsiniz. Duygusal konular biraz karmaşık olabilir ama sevdiğiniz insanla açık bir iletişim her zaman en iyisi 👫❤️. Sakin kalmaya çalış ve her iki tarafın da hislerini anlamaya çalış. Umarım bu bölümünüzü atlatırsınız!
Bazen tek bir hareket soğutabilir çünkü baya rahatsız edici bir şey senin yaptığın. Ki arkadaşlarıda doldurmuş olabilir çünkü her kız için büyük ve kötü bir şey bu yaptığın🤷♀️
Ayağına kalktım gittim ankaradan İstanbula gel konuşalım düzeltelim ben seni çok seviyorum kaybetmek istemiyorum bu yüzden birdaha ağzımı açmam yeter ki gel dedim alibeyköy otogarında kaldım öyle gelmedi engelledi
Benim nazarımda aşk tek bir sebeple bitmez ciddi ilişki dediğimiz bu şey bütün zorlukları kavgaları sorunları iyisiyle kötüsüyle kabullenip el ele yürümektir hayat hiçbir zaman güllük gülistanlık değildir seven sevdiğinden bu kadar kolay vazgeçemez insanlar birbirlerini aldattığı halde şans tanıyabiliyorken bu sebepten ayrılıp bizim olurumuz yok demek ciddi düşünmekle alakası olmayan bişey demek çünkü ben her ne olursa olsun elinden tutup herşeyin herkesin her zorluğun üstüne yürümeye şartlar koşullar ne olursa olsun asla vazgeçmemeye niyetliydim bütün umutlarım hayallerim üstüme yıkıldı ki kötü kalpli birisi değilim onu bile isteye üzüp kıracak incitecek birisi asla olmam olamam
E be yavrum ne diye kızın arkadaşlarına yok alıngan şöyle böyle diyosun şikayet eder gibi iyi güzel de geç.. Tamam asla affedilmicek bir şey değil ama baya zedeler ilişkiyi ki öylede olmuş