Sadece ben hatalıymışım gibi davranıyor?

4 yıllık bi ilişkim vardı bundan 1 yıl önce erkek arkadaşım benden çok komik bir sebepten dolayı ayrıldı ben bu son ayrılık dedim ciddiyimdim hayatıma baktım o dönemde benim eski çocukluk sevgilim yazdı bana zaten sürekli yazıyordu sevgilimde biliyordu o da konuşmuştu engellesem de fake açıp yazıyordu peşimi bırakmadı yani yine yazdı beni hala sevdiğini söyledi ben tabii kabul etmedim ve sevgilimi söyledim senden sonra hayatıma değer verdiğim bi insan girdi dedim onu anlattım yani bu şekilde bi kaç gün yazdı bana sonra da engelledim zaten biz sevgilimle bi süre sonra barıştık onun iş yerinden bi kız kankası olmuş ayrı kaldığımız sürede ve bu kızı iş çıkışı durağa bırakıp bekliyor otobüsünü falan bende bundan rahatsız olduğumu söyledim bana kız ayıp olur şimdi falan dedi bu kızla 3 kez mesajlaşma sildi instada eski fotosunu beğendi sonra zaten kız hayatımızdan çıktı ama o dönemde bana eski sevgilimin yazdığını bilmiyordu bundan bi kaç ay önce öğrendi ve bana onu aldatmışım muamelesi yaptı sende beni o kızla aldattın o zaman dediğimde bana o kıza karşı bi hissi olmadığını söyledi sadece beni suçluyor ne yapmam lazım
Sadece ben hatalıymışım gibi davranıyor?