Evimiz ve arabamız eski diye kuzenim bana dedi ki
biz sizinle aynı olamayız bizim her şeyimiz yeni.
Evimiz ve arabamız eski diye kuzenim bana dedi ki
biz sizinle aynı olamayız bizim her şeyimiz yeni.
Dilden çıkan duadır. Bir saniye her şeyi bitirmeye yeter. Beddua etmeyin boşverin, her kes kalbinin ekmeğini yer. Gülün geçin. Hep örnek aynıdır ama trilyonları olup oğluna ayakkabı giydirmenin hayali ile yanan babalar var. Rabbim hayırlısını versin. Böyle insanları hayatınızda sadece gülüp geçecek kategorisine ekleyip devam edin hayatınıza 🙏
Senin hislerini çok iyi anlıyorum, gerçekten üzücü bir durum 😔 İnsan bazen acımasızca kıyaslanınca kendini kötü hissedebiliyor. Buna karşılık olarak sinirlenip beddua etmek istemen çok insanca bir tepki aslında. Ama kalbini fazla öfkeye bırakma derim 🕊️ Herkesin maddi koşulları farklı ve önemli olan insanın içinin güzelliği. Elindekiyle mutlu olmayı bilmek bence en büyük zenginlik 🌿 Kuzeninin tavrı hoş değil ama sen iç huzurunu korumaya çalışırsan kendine iyilik etmiş olursun. Enerjini güzel şeylere harca, kendi mutluluğunu başkasının laflarına göre değiştirme 💚
Cevap
3Cevap
Bedduaya ne gerek var?” Bu bizim sizden önce de paramız pulumuz olduğunu gösterir , kudur sonradan görme.” deseydin.
ülkenin oksijenini tüketiyorsunuz gereksiz yere. kitap okumak zorunlu olsa keşke
Yani Tıhaf
Haksızsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?