Siz olsaydınız ne yapardınız? Lütfen her soruya yardım ediyorsunuz bunada birşeyler yazın?

Yaşadığım şehirde sadece bir tane kütüphane var. O yüzden sabahları sıraya girmek zorundayız içeri girmek için. Lütfen bunun gibi küçük noktalara takılıp sormayın soruma cevap verin. Bir gün yine biz sıradayken ben bir tane çocuğa sürekli baktım. Neden baktığımı gerçekten bilmiyorum ama sürekli baktım ben sıranın en önlerindeydim o da arkalarda sıra dağınık durduğu için kimse yerinde değildi. Bende ona bakıyordum, o da bana bakmaya başladı o gün full baktık birbirimize ben arada bir kendimi tutamayıp gülüyordum ama o dimdik bakıyordu gözünü bile kırpmadan. Ondan sonra ki gün yine ben önlerdeydim o da arkalarda ben onu tamamen unutmuş kendi halimde telefona bakıyordum etrafı incelediğimde onun bana dimdik baktığını farkettim. Yine canım gibi bende buna baktım sürekli. Sonra diğer gün biraz geç gittim o sıraya girmişti ve arkasında 4 kişi falan vardı. Ben sıraya doğru ilerlerken sürekli bana bakıyordu dimdik. Sonda sıraya geçtiğimde de dakikada iki kez arkasında dönüyordu. Ve döndüğü zamanda göz teması kurmadan önüne dönmüyordu. O an yanımda ki benim yaşlarımda bir çocuk benimle konuşmaya başladı. Baya uzun konuştuk önüme döndüp ona baktığımda şapkasını takmış artık hiç bakmıyordu. Ondan sonra ki gün içeri girdiğim gibi gözlerim direk onu aradı yine ben önlerdeydim o da arkalarda bana bakmaya devam ediyordu. Ve o an yanındaki iki kıza ve bir arkadaşına birşeyler söyledi ve hepsi bana bakıp gülmeye başladı. Dalga mı geçiyor sizce benimle? Sonra erkek arkadaşıyla yanımdan geçerkende ikisi bana baktılar ve aralarında gülüştüler. Neye uğradığımı şaşırdım. Ben sanırım kendim ettim kendim buldum ve aşık oldum buna. Ama en büyük sorunum çok yakışıklı ve bana göre yaş olarak biraz büyük. Çikolata reklamlarında ki adamlara benziyor. Çirkin değilim, ama onun beğeneceği kadar muhtesem güzel değilim. Neden bakıyor sizce? Dalga mı geçiyor acaba? Ne yapmalıyım?
Siz olsaydınız ne yapardınız? Lütfen her soruya yardım ediyorsunuz bunada birşeyler yazın?