Siz olsaydınız ne yapardınız cevap için teşekkürler?

Arkadaşlar öncelikle merhaba, herkes iyidir umarım. Ve okuyup cevap verenlerden Allah razı olsun...
Bu gün kendimden bahsetmek istiyorum. Ben evli, çocuklu bir anneyim. Eşimle güzel bir evliliğim vardı kendisi amcaoğlum. her şey güzel giderken bana en güzel yaşlarımda cehennemi yaşattı herşeye sabır edip katlandim belki bir gün düzelir diye. Anneci hemde çok anneci biri ara ara şiddet oluyor, o da şu yüzden: Ona doğru tepkiler verdiğimde yanlış yaptığı zaman neden diye sorduğumda bana karışma seni ilgilendirmez ben buyum ister kal ister git umrumda değil diyor dün çok boğuştuk başka biriyle görüntülü sohbet ederken gördum hemde iki kez. Onu uyarmama rağmen tekrarladı bunu sonra ben sinirlenip ona sen şe*efsizsin dedim zoruna gidip kemerini çıkartıp fırlattı yüzüme geldi. Boşanmayı düşünüyorum kesin ama çocuklar bir yandan elimi kolumu bağlıyor ağır basıyor Allah rızası için bana akıllı selim doğru düzgün bir yol gösterin ne yapmam gerek doğusunu yanlışını artık bende bilmiyorum... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim...

Siz olsaydınız ne yapardınız cevap için teşekkürler?