Siz olsaydınızne yapardınız?

5 yıllık evliyim 5 aylik bir kızım var eşim son 1 yıldır sürekli olarak beni aşağılıyor saygısızca davranıyor hakaret ediyor oturup bir konu hakkında konuşamıyorum beni ciddiye almıyor hep ailem hakkında olumsuz eleştirilerde bulunuyor halbuki ailem başka şehirde aile işlerimize bile hiç karışmıyor ona rağmen aileni sevmiyorum diyor sürekli sanki kendi ailesi çok mukemmelmis gibi yobaz diyor aileme bana seni aldığımız yer belli senin altında hayvan var yontulmamissin falan diyor hicbisey yapmıyorum o ne isterse yapmama rağmen bana karşı böyle sen gözümde degersizsin çocuğum değerli diyor çocuğun yanindada aşağılıyor beni bir gün yine aşağıdadır beni artık sabrımı taşırdı otsun beyinsizsin beceriksizsin diye başladı susmadı bende bağırdım önümde tabak vardı onu masaya çarptım kırıldı çocuğun yanında evet yapmamaliydim suçluyum ama sabır bırakmadı bende öyle yaptığım için bana tokat attı sen kimsin çocuğun yanında öyle davranıyorsun diye psikolojisi bozulsun o zaman sana gösteririm diyo kendi yaptıklarının haddi hesabı yok ama işte onları gözü görmüyor ne yapicam boşanmak istiyorum aslında ama bebeğim çok küçük ondan dolayı bisey yapamıyorum

Siz olsaydınızne yapardınız?