Siz olsanız ne yapardınız? Merak ediyordum cevapları?

Konuştuğum kişiye bir gün faturamı öder misin sana veririm dedim verecektim fakat unuttum , ayrıca kafede otururken konuşmamız esnasında etrafa bakıyorsun erkeklere bakiyorum sanmış , ayrıca onu maddiyat ikaraj görüyorum sanmış. Halbuki ben psikologundan ilişkim için tavsiye istemiştim ilk konuşmaya basladigimizda , bı plan yapacak olduğumuzda onunda düşüncelerinin değerli olduğunu söylerdm, onunla görüşmek isterdm, ama o ilk konusmaya başladığımızda hemen aileyle danstrcagini söylerdi , ben ise yavaş olmamızı gerektiğini söyledim neyse tartışma çıktı bana yukarıda söylediğim şeyleri söyledi , maddiyatci olduğumu vs neyse bende ona değer verdiğimi vermesem hala konusuyor olmadığımi söyledim ve buluşma ayarladım ida geldi, bişe ısmarlayabilecegimi söyledim yemek yiyip yetmediğini sordum vs konuşmaya başladık yüzüne karşı yine özür diledim sinirliyken söylediğim laflardan ötürü fakat onun ilk lafı hayatında olmak istemiyorum oldu bende peki o zaman kalkabilirsin dedim , sigaramı içeyim kalkacgm dedi bende izlemek istemedim yooo şimdi kalabilirsin dedim.

Şimdi kötü mü yaptım? Siz olsanız napardiniz

Siz olsanız ne yapardınız? Merak ediyordum cevapları?