Siz olsanız ne yapardınız? Ne düşünürdünüz?

kaynanam geldi 3 gündür de bende kalıyor , yemin ederim o geldiğinden beri de hiç oturmadım hep bir hizmet halindeyim.
kızıyla (16 yaşında) geldi. Neyse pazar günü inşallah artık gidecek. Evime şu prize takılan oda kokularından almıştım yeni aldım hatta o gelmeden 1 gün önce almıştım.

O gün takıp denedim kokusu çok ağır geldi ve çıkarıp boş odaya mandal sepetinin içine koymuştum.

kaynanamlar da bugün dışarı çıktılar zaten evde durduğu yok ki yemekten yemeğe , yatmadan yatmaya geliyor neredeyse. Bende evde onun hizmetlisi gibi oldum. Evim amerikan mutfak ve hani iki adımlık yerden kalkıp da o biten çayını bile doldurmaz.

Neyse onlar gidince bende evimi topluyordum ve boş odaya girdim bir baktım aldığım kokunun prize takılan kısmı yok sadece koku kısmı duruyor.

neyse aradım bulamadım ve antreye geldiğimde koku gelmeye başladı ve kilere yöneldim kilere de büyük bir kol çantası vardı onu bırakmış ve koku çantasından geliyordu bir açtım içini gitmiş o şeye muhtaçmış gibi kokuyu sökmüş onu bana bırakmış , prize takılan kısmı da almış çantasına atmış.
hani baktığınızda bir hiç aslında.. bana sorsaydı da yeni aldığım bir ürünü ona vermezdim fakat gittiğimde ona da alabileceğimi söylerdim fakat benim evimden benim eşyamı alıp çantasına koyduğu gerçeği beni ona karşı iğrendiriyor.

hani bir de slk gibi onu hazırla bunu yap et aman çayını eksik etme aman o gelmeden alışveriş yap aman aman derken onun bize verdiği değer maksimum bu kadar işte.

hani parası da yok değil bugün gitmiş alışveriş yapmış gelmiş.

Siz olsanız ne yapardınız? Ne düşünürdünüz?