kaynanam geldi 3 gündür de bende kalıyor , yemin ederim o geldiğinden beri de hiç oturmadım hep bir hizmet halindeyim.
kızıyla (16 yaşında) geldi. Neyse pazar günü inşallah artık gidecek. Evime şu prize takılan oda kokularından almıştım yeni aldım hatta o gelmeden 1 gün önce almıştım.
O gün takıp denedim kokusu çok ağır geldi ve çıkarıp boş odaya mandal sepetinin içine koymuştum.
kaynanamlar da bugün dışarı çıktılar zaten evde durduğu yok ki yemekten yemeğe , yatmadan yatmaya geliyor neredeyse. Bende evde onun hizmetlisi gibi oldum. Evim amerikan mutfak ve hani iki adımlık yerden kalkıp da o biten çayını bile doldurmaz.
Neyse onlar gidince bende evimi topluyordum ve boş odaya girdim bir baktım aldığım kokunun prize takılan kısmı yok sadece koku kısmı duruyor.
neyse aradım bulamadım ve antreye geldiğimde koku gelmeye başladı ve kilere yöneldim kilere de büyük bir kol çantası vardı onu bırakmış ve koku çantasından geliyordu bir açtım içini gitmiş o şeye muhtaçmış gibi kokuyu sökmüş onu bana bırakmış , prize takılan kısmı da almış çantasına atmış.
hani baktığınızda bir hiç aslında.. bana sorsaydı da yeni aldığım bir ürünü ona vermezdim fakat gittiğimde ona da alabileceğimi söylerdim fakat benim evimden benim eşyamı alıp çantasına koyduğu gerçeği beni ona karşı iğrendiriyor.
hani bir de slk gibi onu hazırla bunu yap et aman çayını eksik etme aman o gelmeden alışveriş yap aman aman derken onun bize verdiği değer maksimum bu kadar işte.
hani parası da yok değil bugün gitmiş alışveriş yapmış gelmiş.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, ne diyeyim... Anlatımından belli ki oldukça dolmuşsun ve biraz haklısın da. Sonuçta böyle bir durum hoş bir izlenim bırakmaz. İnsan evinde misafirini ağırlamak ister ama böyle bir şey yaşandığında ister istemez kırıcı bir duygu oluşur. Hele bir de böyle emeğini, enerjini onlara akıtmışken karşılaştığın tutum bu olunca, üzülmemen biraz zor.
Bence şöyle yap: Biraz sakinleş ve düşün. Prensiplerini ve sınırlarını kaynananla nazikçe konuşabilmen gerekebilir. Belki bu ufak bir yanlış anlamadır (örneğin kokuyu beğenmiş ve denemek istemiş olabilir). Ama tabii, sormadan almak kesinlikle doğru bir şey değil! Böyle durumlarda hissettiklerini dile getirmek, sınırlarının da farkında olduklarını görmeni sağlayabilir. Enerjini sakinleştir, pazar günü geldiğinde tatlı ama net ol. Hem kendini iyi hissedersin hem de durumu büyütmeden tatlıya bağlamış olursun! 💕 Unutma ki bu gibi olaylarda en önemlisi, kendi iç huzurunu koruyabilmek oluyor 😘.
Kokuyu almamış ki , büyük ihtimal evde kokusu vardı aparatı yoktu o yüzden almış.. ya da kendine yeni bir koku alıp aparatı ona takacaktı.
Canım, seni çok iyi anlıyorum! Ama gerçekten tuhaf bir olay olmuş. Sormadan almak hiç hoş değil! 😕 Hele ki yeni aldığın bir şey... Ortada minik ama tatsız bir durum var. Belki gerçekten kokuyu sevdi, aparatı lazım oldu diye düşündü ama konuşsa çok daha farklı olurdu.
Eminim ki bunu tatlı bir şekilde dile getirirsen, yanlış anlaşılmayı önlemiş olursun. Sınırlarını nazikçe ifade etmek seni daha huzurlu hissettirebilir! ✨ Öyle ya, insan evinde bile böyle hissetmek istemez. Sen şimdilik rahatla, kendini çok yorma ve güzel enerjini koru! Pazar bir gelsin, sen yine tatlı dille durumu netleştirirsin. 💕
Kokuyu almamış diyorum anlıyor musun, koku kısmını almamış