Kendimi çok garip hissettiğim bir dönemdeyim, ne yapmalıyım?

Eski çalıştığım yere yeni başlayan biri vardı hafta sonu part time çalışmak için gitmiştim beni görünce nasılsın hoş geldin dedi o şekil de tanışmış olduk sevgili gibiydik ilk günden o bir şeyler soruyordu ben bir şeyler soruyordum aramız çok iyiydi neyse 2 günü dolu dolu geçirdik sohbet muhabbet haftaya tekrar gidecektim neyse hafta sonu tekrar gittiğim de numaramı istedi bende verdim hoşlanıyordum umuyorum ki o da benden hoşlanıyordu kendimi onunla mutlu hissediyordum ardından hep konuşmaya başladık staja giderim hukuk bürosuna sürekli orada bile onunla konuşurdum sürekli buluşmak isterdi ailem beni çok kısıtladığı için sürekli onunla buluşamıyordum bunu bahane etmeye başladı neyse ayrıldık çok ısrar etti gitmemem için buluşalım konuşalım dedi hayır dedim çok nettim bu konu da olmaz sandım artık neyse ondan sonra konuşmadık bir süre yine ara da yazdı ama cevap vermedim tekrar bir hafta Sonu oraya çalışmak için gittiğim de onu görünce hâlâ içim de ona karşı bir şeyler olduğunu fark ettim gece onu aradım o da bir şey mi oldu dedi yanlışlıkla oldu dedim utandığım için ondan sonra buluşmak istemiştim sana biraz sarılmak için yazdım o da neden söylemedin buluşurduk dedi neyse 1 hafta geçti tekrar hafta sonu gittim çıkışta buluşalım mı yazdı bende olur dedim parka gittik gider gitmez bana dokunmaya başladı bende rahatsız oldum onu çok seviyorum ama her şeyin cin***k olmadığını öğrenmesi gerekiyordu neden bunu yapıyorsun dedim özledim anlamıyor musun dedi bende bu şekil de özlemek olmaz dedim neyse yine görmezden geldim ablam da kalıyordum Napıyorsun falan dedi biraz çok içmişim sek içince bir de çarptı ona ses attım o da dalga mı geçiyorsun diye azarladı beni bende baksana olmayacak yine sürekli azarlıyorsun diyip ayrıldım bu hafta sonu da gitmiştim çalışmaya aradan 2 ay geçti bu ara da onu Özlediğimi hissettim ama doğru düzgün yüzüme bile bakmamaya başladı sürekli tersledi sanırım ondan sürekli ayrıldığım için ama pişmanım her seferinde geri yazan o oluyordu ama artk:(
Kendimi çok garip hissettiğim bir dönemdeyim, ne yapmalıyım?