Kendimi tuhaf hissediyorum bu hisseden nasıl çıkabilirim?

Kafam çok dolu hiçbir şey zaman yetmiyor ben normalde çalışıyorum ve yıllık izine ayrıldım bu hafta size başkan bir şey anlatacağım ben 6 yıl önce diş teli tedavisi gördüm tekrar eski haline felan döndü bir kaç sıkıntım da oldu diş ile ilgili bende 6 yıl sonra tel taktırdım ama çok garip hissediyorum ve utanıyorum neden bilmiyorum pişman gibiyim değil gibiyim de ama çok istedim yaptırmayı annem dışında kimse bilmiyor yaptırdığımı öyle işte ben lingual tedavisini istiyordum doktor yapmayalım çok pahalı ve sen daha önce görmüşün tedavi dedi bakımı felan çok zor en kolayı bu dedi bunu yapalım dedi verdiğin ücret bedava dedi onun maliyeti çok fazla dedi şeffaf plak olsa neyse bir şekilde olur dedi yapmadı bende bir şey demedim ve sadece üst çeneme taktı alta takacak mısınız dedim oda 2 ay sonra dedi benden peşim istediler 10 bin önden benim de gerçekten param yoktu nakit ve sıkışık durumdaydım doktor da 5 bin aldı karttan 10 bin geldiğinde verebilir misin felan dedi neyse öyle böyle oldu işte sizce gerek var mıydı tel taktırmaya

Fotoğraf net çekmedeyim alt dişim baya yamuk ve boşluk var üst çenem boşluk ve ön dil geride konuşmam aksadı ve konuşamıyorum tel takıpta zorlanan oldu mu aranızda sizle dertleşmek istedim kafam çok dolu. Ağladım az önce de

Güncellemeler
1 yıl
Ön dilim çok büyük tavşan diş boyunu hafif az küçültmeyi düşünüyorum sizce yapayım mı yapmim mi ve uçarı tırtıklı onları da düzeltmeyi düşünüyorum bu arada doktor sen daha önce taktığın için 1 yıl takılı kalacak dedi 1 yıl benim için hiç gelmeyecek gibi zaman geçer mi?