Cok tuhaf hissediyorum ne yapmalıyım?

Arkadaşlar merhaba 23 yaşında bi genc kizim erkek arkadaşım tek çocuk ve 2 bucuk yillik bi iliskim var annem biliyor ama tanismadi ben onunkilerle tanistim ve arada gidil geliyorum. Ailesi beni cok seviyor bi kiz kardesi var biraz tuhaf biri. Hediyeler alıyorum arami iyi tutmaya çalışıyorum ve bi problemimde yok ama gecen gun yasadigim bi olay icten ice beni cok rahatsiz ediyor. Kardeşi biraz şımarık hatta bunun icin onu okutmamislar. Sinifta falan kalmis. Gecen günlerde beraber annesi ben alisverise ciktik yolda tuhaf tuhaf hareketleri var ve bi semt pazarina girdik. Annesi ayri bi tarafa gitti biz ayri bi tarafa bazi tezgahlardan bazi seyleri yere dusurmus gibi yapip cantasina koydu ve bunu gulerek hic yardimci olmuyosun falan dedi. Sonra ben rahatsız olduğumu belli ettim ve ayrıldım ordan sonra yanima gelip onlarda böyle w yapıyoz aten Şu an benden sogudun dimi falan dedi. Abime sakin soyleme beni öldürür diyo ve ben soylemek istiyorum cok rahatsiz oldum ama söylersem büyük ihtimalle cok sert biri kesinlikle bisey yapar bagirir cagirir bu sefer huzurlari kacar ben ne konumda olurum bilmiyorum napmaliyim sizce icim cok huzursuz ve kizdan cok soğudum bunu gectim onlardan kendimi is ciddiye binene kadar nasıl uzak tutup iletisimi kesebilirim
Cok tuhaf hissediyorum ne yapmalıyım?