Arkadaşım sevgilimi sevmiyo ve kendisi çocuksu buluyorum?

Uzun bir süreden sonra 3 aylık bir ilişki yaptım ve hala devam ediyor. Arkadaşım Hiçbir şekilde Sevgilimi sevmiyor nedeni de kendisinin çoğu arkadaşının sevgilisinden bir gün ayrılacağını düşündüğünden. Kendisinin 4 senelik bir uzak ilişkisi var devam eden, gayet mutlu olduklarını söylüyorlar ama arkadaşım sevgilisini bir kez aldatmış ve yılbaşında gittiği partide onunla hoşlanan çocukla birlikte aynı yatakta yatmışlar. Sorun şu ki çocuk, arkadaşımın aldattığını bilmesine rağmen hiçbir şekilde ayrılmadı. Onu geçtim yakın bir zamanda hoşlandığı çocukla aynı yatakta yatmasını sevgilisi bilmiyor Ve çoğu zaman arkadaşım başka erkeklerle flört ediyor ama benim sevgilimi hiçbir şekilde sevmiyor. Hayatımda ilk defa ciddi bir ilişki yapıyorum ve kendisini çok seviyorum. Bana karşı hiç bi kötülüğü yok hep iltifat ediyo, hediyler alıyo, en küçük şeyi hatırlıyo, güvende hissettiriyor, mizahımız uyuyor, çok nazik ve saygılı. Gelecekte ayrılıp ayrılmayacağımız umrumda değil şu an çok mutluyum böylede devam etsin isterim. Bunları arkadaşımla paylaştığımda sürekli gözlerini deviriyor bir gün ayrılacaksınız zaten diyor. Ne yapacağımı tam olarak bilemiyorum arkadaşımı hayatımdan çıkarsam mı yoksa onunla ciddi bir konuşma mı yapsam çünkü bu yaptıkları beni çok kırıyor

Arkadaşım sevgilimi sevmiyo ve kendisi çocuksu buluyorum?