Sevdiğim çocuk benim onu sevdiğimi biliyor ama bilmiyormuş gibi yapıyor. Ama hâla arkadaşız ne yapmam gerek?

Geçen sene ondan hoşlandığımı anlamış ve arkadaşına söylemiş sonra arkadaşı da bana onun bildiğini söylemişti ve o dönemde aramıza bir soğukluk girmişti ve başka bir kızı sevmeye başlamıştı. Sonra kıza açıldı ve kız reddetti sonra aradan 1-1.5 ay geçtikten sonra benimle tekrardan konuşmaya başladı ve hâla da konuşuyoruz. Ama kızla da hâla görüşüyor ve galiba seviyor. Ama bana da yakın davranıyor ve bizde konuşuyoruz. Evvelsi gün biz kantinde otururken kız yanına gelip ondan para istedi falan ve karşımda oturup full o kızı izledi çok kötü hissettim ama yavaş yavaş acı çekmeye alıştım artık ertesi güne yine hiç bişi olmamış gibi hayatıma devam ediyorum. Bugün uzun zamandır olmadığımız kadar daha samimiydik ama bilmiyorum artık ne yapıcağımı. Seneye o da burda değil bende değilim ama çok seviyorum ne yapmam gerek ne yapmalıyım. Arkadaşlarım tüm bu kötü şeylerden sonra bile karne günü açılmamı söylüyolar sizce ne yapıyım?
Sevdiğim çocuk benim onu sevdiğimi biliyor ama bilmiyormuş gibi yapıyor. Ama hâla arkadaşız ne yapmam gerek?