Sevdiğim çocuk beni seviyor ama en yakın arkadaşıda beni seviyormuş. Ve çıkma teklifi edecek. Ne cevap vereceğim çocuğa?

Sevdiğim çocuk çok utangaç fakat en yakın arkadaşı daha cesaretli ve benim için en yakın arkadaşını bile göze almaya hazır.Üstelik en yakın arkadaşı beni önceden seviyormuş ve bunu benim sevdiğim çocuk öğrenip o kız benim demiş ve en yakın arkadaşıda (baş harfi u ben ona bu yazıda artık u diyeceğim) sevdiğim çocuğu kırmamak için göz yummuş fakat sevdiğin çocuk u'ya hep benden bahsedince artık bıkmış ve sert bir şekilde sevdiğime o kızı bırak demiş. Ve en yakın arkadaşımdan öğrendimki u yakın zamanda bana çıkma teklifi edecekmiş ne cevap vereceğim bilemyrum bana akıl verin lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
18 yaşındayım 19 a girmek üzereyim bu arada
Güncellemeler
+1 yıl
Birde u'nun beni sevdiğini yaklaşık yirmi gün önce öğrendim ve on gün onceye kadarda sevdiğim çocukla sevgiliydik ayrıldık fakat hala birbirimizi seviyoruz. Evet çocuk utangaç ama bana karşı değil zaten çocuğu 4 senedir tanıyorum ondan dolayı utanmıyor olabilir
Sevdiğim çocuk beni seviyor ama en yakın arkadaşıda beni seviyormuş. Ve çıkma teklifi edecek. Ne cevap vereceğim çocuğa?