Aşk İlişkileri Arkadaşım sevgilimi sevmiyor ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kız arkadaşım sevgilimi sevmiyor bana da tuhaf geliyor ben olsam arkadaşım adına mutlu olurum Güncellemeler+1 yıl Güncel Arkadaşım sevgilimi sevmiyor ne yapmalıyım? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
gsxmlh Takip Et Xper 4 Yaş: 20 , eic 96% +1 yıl Kız arkadaşın için birisini ayarlamayı düşünebilirsin. Bu hem senin sevgilin üzerindeki etkisini azaltacaktır, hem de kendi sevgilisine/flörtüne yönelmesini sağlayacaktır. 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Anlaşamamış olabilir yani sen de bir araya getirme çok fazla 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşım bana da soğuk davranıyo Yorumla Salihydnxyz +1 yıl Doğru değil Yorumla Soran +1 yıl Nedenini anlayabilmiş değilim. Yorumla
peyamii Takip Et Xper 5 Yaş: 102 , eic 96% +1 yıl Herkes birbirini sevmek zorunda degil ama bunlar hep yalnızlıktan yalnızlık çok acı bir durum mutlu insanları çekemezler bivşvşşcşv 0 0 Yorumla
ᎬᏞᎥf_ᎶᎥbᎥ_sᎬᏉmᎬᏦ Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Ya kıskanıyor ya da bi hareketinden gıcık almistir sevgilinin 0 0 Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Seni mi kıskanıyor acaba? neden sevmiyor? tipini mi karakterini mi? seni öpmesini mi istemiyor acaba 0 0 Yorumla
Slav_Kurt09 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Bu kız arkadaşın, sevgilin yanınızdayken farklı sevgilin sizin yanınızda değilken farklı davranıyor mu? 0 0 Yorumla
Kartopu0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Arkadaşında benim gibi jdjfs sevmeyebilir umursama 0 0 Yorumla
Dalyangibicocuk Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kıskanıyordur bebeğim boş ver : )))) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seni kıskanıyor kuzu 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bana soğuk yapıyo artik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Umursama ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kız arkadaşın için birisini ayarlamayı düşünebilirsin. Bu hem senin sevgilin üzerindeki etkisini azaltacaktır, hem de kendi sevgilisine/flörtüne yönelmesini sağlayacaktır.
Anlaşamamış olabilir yani sen de bir araya getirme çok fazla
Arkadaşım bana da soğuk davranıyo
Doğru değil
Nedenini anlayabilmiş değilim.
Herkes birbirini sevmek zorunda degil ama bunlar hep yalnızlıktan yalnızlık çok acı bir durum mutlu insanları çekemezler bivşvşşcşv
Ya kıskanıyor ya da bi hareketinden gıcık almistir sevgilinin
Seni mi kıskanıyor acaba? neden sevmiyor? tipini mi karakterini mi? seni öpmesini mi istemiyor acaba
Bu kız arkadaşın, sevgilin yanınızdayken farklı sevgilin sizin yanınızda değilken farklı davranıyor mu?
Arkadaşında benim gibi jdjfs sevmeyebilir umursama
Kıskanıyordur bebeğim boş ver : ))))
Seni kıskanıyor kuzu
Bana soğuk yapıyo artik
Umursama ya
Kiskaniyordur