Arkadaşım hoşlandığım çocuğa yanaşıyor. Ne yapmam lazım?

sınıfta birinden hoşlanıyorum yakınlaşmak için yanlışlıkla kanka olduk, arkadaşım fotografınk gördü bi de kişiliğinin de iyi oldugunu biliyo, benimle tanıştırsana diye tutturuyo biz buluşunca o da gelicekmiş🥸 yanlışlıkla karşılaşalım falan diyo. neden böyle bi şey yapıyım ki benim onu sevdiğimi biliyo acaba benden hoşlanmazsa diye yedek mi tutuyo kendini
Bu sorular troll mu Allah aşkına nasıl kafalar bunlar? Arkadaşın senin ondan hoşlandığını biliyo ama yine de açıkça o kişiye asılıyo bi de senden aralarını yapmanı istiyo ve sen hala bu kişiden arkadaşım diye bahsediyorsun bi de üstüne ne yapmam gerek diye mi soruyosun? Size az bile yapıyorlar ya
2-3 kere söyledi şaka mı değil mi anlamadım bile , bi kere ne alaka diye çıkıştım knk sen niye ciddiye aldın ki şimdi falan diyo saçma bi insan ama arkadaşlığımı kesemiyorummsadece mesafe koyuyorum
Arkadasligini kesemeyecek bişey yok anan degil baban değil. Yarın bi gün oldu da bu çocukla bi iliskiye başladın diyelim, bu çiyan etrafinizdayken için rahat olacak mı? Arkadaşının hoşlandığı birini geçtim uzaktan hafifçe beğendigi birine bile en ufak farklı gözle bakan insandan hayır gelmez. Boyle bir insan senin gerçekten arkadaşın falan olamaz. Saka yapıyorsa bile şakasının dahi affı olamaz. Kaldı ki kendisi 1 değil iki üç kez söylemiş bi de. Şaka, yapan da yapılan da guluyosa sakadir. Biraz ciddi olun bu konularda. Bu tür bi arkadaşlıktan sana asla hayır gelmez bunu unutma
Sakın öyle bir şey yapma. A a şuna bak aklınca seni kullanacak bence arkadaşlığını bitir bununla öyle bir şey yapma asla gözünün önünde birbirlerini severler üzülürsün. Ayrıca kıza da söyle yüzüne benim hoşlandığımı biliyorsun niye böyle bir şey yapayım de hoşlanıyorssn söyle de yüzleş bak bende benzerini yaşadım hoşlandığım çocukla arkadaşım takıldı eğer arkadaşınla yüzleşmezsen açık açık konuşmazsan sonradan daha kötü olur
Görüş
14Görüş
Arkadaşına o çocuktan hoşlandığını söyle
Senin o çocuktan hoşlandığını bildiği halde o çocuğa yanaşmaya çalışıyorsa o kız karaktersizin önde gidenidir uzak dur o kızdan arana mesafe koy.
Çok tehlikeli bir arkadaşım varmış Ne diyeyim ki bilemedim
O bunu biliyor mu? Biliyorsa da neden böyle bir şey yapıyor? Bu nasıl arkadaş?
Bence ikisinden de uzak dur bu 2 kurtun önünde sen kurbanlık koyunsun
çocuk kızı tanımıyo
yaptigi cok sacma boylr kixlarla arkadaş olma bence sevgili olursan sevgilini bile elinden alir
Seni kiskandiriyo olabilir belki de bi yuvanın kurulmasına vesile olacaksin😅
çocuk benim 😎😌
Sakin ol reis o kızın saçını başını yolariz merak etme
eyw🤠
Bu tür iğrenç kızlardan mümkün olduğunca uzak dur. Sen de çocuğa biraz daha flört gibi davran yanaş gerçi kalın kafalı olma ihtimalini de sayarsak onu beğendiğini yakışıklı bulduğunu hoşuna gittiğini söyle. Yoksa maalesef o kıza gidebilir...
kızı tanımıyo arkadaşıma anlatıyodum şöyle biri var diye beni de tanıştır diyo işte
evet öyle ilgi manyağı herkes ondan hoşlansın istiyo
bu kadar sizi sık boğaz etmesini anlamadım ya kaça gidiyorsunuz bunlarla
üniversitedeyiz, ama kız farklı bi üniversitede. ne zaman buluştuğumuzu öğrense geliyim diye tutturuyo
Onlardan biri kesinlikle hoslanmıs , sakası yok bunun böyle şeyler oluyor.
Var arkadaş bu okullara okumak İçin giden bir kişi bile yok mu?
üniversitede birinden hoşlandım diye akademik kariyerini çöpe atmış olmuyorum ikimiz de sınıfın en başarılı insanlarındanız
iki kişinin birbirşnden hoşlanması birinci olmasına engel değil
e napim ben sanat bölümü okuyorum
Hangisini daha çok sevdiğine bağlı olarak cevap değişir
Hareketlerini dikkatli izle haklıysan konum at gelip saöını başını ben yollarım
boş ver Sen Daha İyilerine Layıksın
😂 Allahim cocugu paylasamiyolar
Arkadaşın mal mı demek istiyorum sadece
3 lü olsun güçlü olsun boş ver jdkdkdnxnx
Kesin göz koymuş geçmiş olsun
zaten kendi ağzıyla söylüyo ama tanıştırmam onları oyuzden sorun yok
bence de elimden gelse arkadaş olmam
ağlayarak arıyo dün bana saçma sapan şeyler söyledi (çocukla alakası yok ) sanane dedim o kadar üstüne gittim yine de aradı ağladı
Senin hoşlandığını bilip bunu yapması hoş degil
Girme aralarına
kızla çocuk birbirini tanımıyo çocuk benim sınıfımda, aramıza giren o kız
En İyi Görüş