Yargılamayın lütfen ama bir süredir sevdiğim çocuğun arkadaşından hoşlanmaya başladığımı fark ettim.. Farkındayım neler düşüneceğinizin ama gerçekten düşündüğünüz gibi biri değilim ve bu durumdan da çok utanıyorum. Ne yapacağım?
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilim değil sadece seviyordum o çocuğu
Sevdiğim Çocuğun Arkadaşından Hoşlanıyorum? Ne Yapacağım?
ya bir zaman sonra sen duygularını belli edersin farketmeden. bu seferde ikisinin arası bozulur ve senin de adın başka bir şeye çıkar. sevgilin çok seviyor mu seni?
Sana ne sen ne boş yapıyorsun burada ne yapacağım diye sormuşum verdiğin cevaplarla ne alakası var hayırdır kuyruk acın mı var ne yapmışım sevgilimi mi aldattım sana ne elalemin kızını yargılıyorsun olay hakkında hiç bir şey bilmeden
Olay seni hiç alakadar etmez. Sorumun olayla bir alakası yok. Ne yapmam gerektiğini soruyorum senin gibilerin yargılaması için değil. Hayat hikayemi yazacak değilim
Sen benimle veya hiç tanımadığın bir insanın kalbiyle bu şekilde konuşamazsın yaşadıklarımı bile bilmiyorsun o iğrenç ağzını açma bir daha ve derhal hadi ordan git yoksa *
Ztn senin bana güvenmene ihtiyacım yok ayrıca öyle birisi de değilim ilk defa başıma gelen bir olay ne kadar utandığımı da söyledim. Güvenilmeyecek karaktersiz birisi varsa o ben değilim kendimden emin olduğum tek nokta belki de. Ve o çocuğun karaktersizliğini benim onun yüzünden neler yaşadığımı da bilmeden saçma sapan yorumlar yapma. Sorumun amacı hakkında hiç bi şey bilmediğin bi kızı alakasızca eleştir diye değil ne yapmam gerektiği konusunda fikir almak içindi. Sende grup yap diyerek (asıl kaşar ben olsam hoşuma gider kabul ederdim demek ki bende değil bu fikri verende bi sorun var: )) ) diyerek kendi eleştirilmesi gereken zihniyetini belli etmiş oldun. Daha fazla uzatma çünkü vaktimi seninle harcamak istemiyorum. Herkes kendini belli etti aslında
Madem bu kadar sütten çıkmış ak kaşıksın (kendini bu kadar savunmandan bu anlaşılıyor) neden utanıyosun kendinden.. Durumu doğru düzgün anlamadan seni suçladığımı düşünüyosun.. O zaman şimdi değil, baştan adamın karaktersizliğinden bahsedicen ki; yorumum yerini bulacak veya hoşuna gitmeyecek yorumlarla karşılaşmayacaksın.. Benim cevabım senin soruna göredir.. Başımı ağrıttın yazma gari
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Demeki onu sevmiyordun cok oburune kaymissin zaten sevgilin değil mis onumuze bakalim oburune gec
İyi de öyle olmaz ki yapamam
E niye soruyosun ozaman anlamadim sindi
utanmaya devam et ve ikisinin hayatından çıkmaya calis
Nasıl olacak😔
ya bir zaman sonra sen duygularını belli edersin farketmeden. bu seferde ikisinin arası bozulur ve senin de adın başka bir şeye çıkar. sevgilin çok seviyor mu seni?
Sevgili değiliz ben seviyordum sadece ama bilmiyor bile o bunu
he tm o zamn cocukta senden hoslanmiyosa sorun yok ki. yani umarım önceden belli etmemissindir
Yok bilmediğini biluyorum
Bu nasıl bı çelişki ya
Çelişkili bu olayın tam olarak neresinde
Sevdgim cocougu arkadaşında hosaoniyorum çelişki burada
Eskiden sevdiğim çocuğun. Anlayacağınızı düşünmüştüm.
Yanlış düşünmüşsün
Hey maşallah gönül de sütaş.
Ne alakası var soruda yazdığımı düşünüyorum saçma sapan yorumlar yapmayın
Gayet de mantıklı yazdığım, ayran gönüllüsün
Olayları bilmeden konuşmamanı tavsiye ederim. Ordan hiç bir şey bilmeden atıp tutmak çok kolay.
Anlat da bilelim akıllı
burada onu anlatacak değilim. Sorum gayet açık.
Ahahahahs kanka ne içtin sen ya
Sütaş ayran mı içtin
https://images.app.goo.gl/JEjQjN7e3r9GojjZ9
Sana ne sen ne boş yapıyorsun burada ne yapacağım diye sormuşum verdiğin cevaplarla ne alakası var hayırdır kuyruk acın mı var ne yapmışım sevgilimi mi aldattım sana ne elalemin kızını yargılıyorsun olay hakkında hiç bir şey bilmeden
Olay hakkında bir şey bilmeden nasıl yorum yapalım o zaman mk?
Ya olayı yazsaydın ya soruyu sormasaydın ruh hastası
Olay seni hiç alakadar etmez. Sorumun olayla bir alakası yok. Ne yapmam gerektiğini soruyorum senin gibilerin yargılaması için değil. Hayat hikayemi yazacak değilim
Kanka Allah o çocuğu senden korusun
Allah beni o çocuktan korusun asıl.
Bilip bilmeden hala yorum yapmaya devam ediyorsun komik olmaya başladın bdbndnsndbd
Kanka o değil de bayramın kutlu olsun şimdiden
Grup yap
İğrençsin
Sende az değilsin
Sevgilim değil çocuk zaten ne saçmalıyorsun
O zaman kalbin kaşar senin kızım. Bana iğrenç diyene bağğ hele 😊
Sen benimle veya hiç tanımadığın bir insanın kalbiyle bu şekilde konuşamazsın yaşadıklarımı bile bilmiyorsun o iğrenç ağzını açma bir daha ve derhal hadi ordan git yoksa *
Birini severken başkasından hoşlanıyorum diyenlere karşı başka türlü davranmak gelmiyor içimden.. Kaybol
Artık sevmiyorum SEVMİYORUM anlamak bu kadar zor olmamalı. Eskiden sevdiğim çocuğun arkadaşından bahsediyorum. İkisini nasıl aynı anda seveyim
Hak ettiğin gibi konuştum.. Hoşuna gitmemesi normal
Hiç tanımadığın olayı doğru düzgün bilmediğin birinin neyi hak ettiğine sen mi karar vereceksin
Birini severken başkasından hoşlanıyorum diye bir şey de demedim hiç bi şey anlamadığın burdan belli oluyor en başta
Eskiden.. Yani arkadaşındam hoşlanmaya başlayana kadar.. Güven olmayan tip
Sevgilimdi de arkadaşından mı hoşlandım? Yaptığın muamele tamamen bu.
İnandırıcı değilsin. kendine dürüst ol önce.. Yarın o çocuğun arladaşından hoşlanıp onuda sevmekten vazgeçersin.. Ben olsam asla güvenmem sana
Sevgilin değildi ama arkadaşından hoşlanmaya başlayınca artık onu sevmiyorum diyosun.. Çocuk oyuncağı sanki
Ztn senin bana güvenmene ihtiyacım yok ayrıca öyle birisi de değilim ilk defa başıma gelen bir olay ne kadar utandığımı da söyledim. Güvenilmeyecek karaktersiz birisi varsa o ben değilim kendimden emin olduğum tek nokta belki de. Ve o çocuğun karaktersizliğini benim onun yüzünden neler yaşadığımı da bilmeden saçma sapan yorumlar yapma. Sorumun amacı hakkında hiç bi şey bilmediğin bi kızı alakasızca eleştir diye değil ne yapmam gerektiği konusunda fikir almak içindi. Sende grup yap diyerek (asıl kaşar ben olsam hoşuma gider kabul ederdim demek ki bende değil bu fikri verende bi sorun var: )) ) diyerek kendi eleştirilmesi gereken zihniyetini belli etmiş oldun. Daha fazla uzatma çünkü vaktimi seninle harcamak istemiyorum. Herkes kendini belli etti aslında
Ha ikisini birden seveyim yani bunu mu bekledin grup yap deyip Çok kötüsün cevabı alınca bir kıza kaşar diyen şahıs..
Madem bu kadar sütten çıkmış ak kaşıksın (kendini bu kadar savunmandan bu anlaşılıyor) neden utanıyosun kendinden.. Durumu doğru düzgün anlamadan seni suçladığımı düşünüyosun.. O zaman şimdi değil, baştan adamın karaktersizliğinden bahsedicen ki; yorumum yerini bulacak veya hoşuna gitmeyecek yorumlarla karşılaşmayacaksın.. Benim cevabım senin soruna göredir.. Başımı ağrıttın yazma gari
Belli ettin mi
Hayır
İçin içini yiyor desene
Diyemem ki nasıl diyeceğim
Sevgiline soğursun
Sevgilim değil arkadaşı sadece seviyordum
Takiple istersen konusuruz
xper seviyem yetmiyor mesaj atmaya
Bende