Uzun ilişkimi bi anda bitirdim ve yeni biriyle sevgili oldum vicdanım rahat değil haklı mıyım?

2.5 yıllık bir ilişkim vardı birlikte olduğum birisiydi ve son altı aydır ondan soğudum cinselliği çok ön planda tutuyordu ve bu beni rahatsız ediyordu bi kaç kez ayrılmaya çalıştım ve ağlayarak yalvararak bana sürekli engel oldu iki buçuk yılın hatrına her seferinde vazgeçtim ayrılmaktan beni ailesiyle bile tanıştırmıştı her şeyini biliyordum aynı şekilde o da benim bu sene yeni arkadaş ortamım oldu ve orada bi kişi dikkatimi çekti onunla çok iyi anlaşıyorduk ve zamanla benden hoşlandığını farkettim benimde ona karşı ilgim olmaya başladığında iki buçuk yıllık ilişkimden zorla da olsa ayrıldım ayrılırken ailem bize karşı diyerek ayrıldım çünkü başkasının olduğunu söylesem bile benden vazgeçmiyordu şimdi de iki buçuk yıl birlikte olduğum insanı bu şekilde bıraktığım için vicdanım hiç rahat değil sizce ne yapmalıyım yaptıklarımda haksız mıyım

Uzun ilişkimi bi anda bitirdim ve yeni biriyle sevgili oldum vicdanım rahat değil haklı mıyım?