11 aydır bi uzak mesafe ilişkim vardı ve ilk başlarda seviyordum ve 11 ay içinde çalıştığı için sadece 1 kere görüştük, ama artık uzak mesafe olayı saçma gelmeye başladı ve ben ona olan hislerimi kaybedip dün ayrılmak istedim. o çok fazla üzüldü ve bensiz yapamayacağını söyledi bitirmek istemediğini söyledi, ama benim hayatımda çalışmam gereken bir sınav vardı ve buna da odaklanmalıydım ve 1 saat süren bi konuşma sonrasında bitirdim ama o hala yazmaya devam ediyor ben bakmak istemiyorum.. sonuç olarak kendimi kötü hissediyorum onu üzdüğüm için ama uzaktan bir ilişki bu şekilde yürütemeyeğimi anladığım için bunu yapmak zorundaydım.. onu nasıl unutabilirim, kafamı nasıl dağıtabilirim yardım eder misiniz?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eğer içinde hislerin varsa konuşarak halledebilirsiniz bence ama içinde his yoksa o zaman devam et demem doğru olmaz his yoksa yürümez sonuçta iyi düşün bence ama çocuk iyi efendi biriyse ders çalışmana mani olmaz ki zaten peki o senin şehrine taşınamaz mı?
şehrime şu an taşınamaz gayet efendi biriydi ama ben maalesef ki ona olan hislerimi kaybettim çünkü bir hayaletle sevgili gibiydim dokunamadığım bir insanı sevmeye çalışıyorum
bir şey hissetmiyorsun yani şimdi yanlış bir şey söylemek istemiyorum ama hissin yoksa git barış da diyemiyorum hislerin yoksa onu önemsemezsin çünkü bence hislerinden emin ol gerçekten seven biri kolay bulunmaz ve yanına gelmesi imkansız değilse yani birgün gelecekse sorun olmaz bence ama 1 kez de olsa görüşmüşsünüz sanırım yani hiç görüşmemiş olsan anlarım da ama reel olarak görüşmüşsün ve aksine onu dahada özlemen gerekmez miydi belkide birşeyden soğudun için ayrılmak istedin
evet olabilir ama en son 6 ay önce görüştük ve yanıma temelli ne zaman geleceği belli değildi belki 2 yılda 2 kere görüşücektik bir birimize dokunamadıktan sonra nasıl daha fazla sevebilir ve bu ilişkiyi yürütebilirim ki
Benimde uzaktan sevgilim vardı seni anlıyorum ama seven biri kavuşana kadar sabrederdi bence senede 1 kez de olsa dokundun… soğumuş olabilirsin ama görüşmüşsün ve seviyordun yani aksine daha da özlemen gerekirdi bence ama önemli olan nesi niyesi değil senin hislerin bir şey hissediyorsan eğer düşün karar ver hissetmiyorsan da doğru olanı yap yani hiç duygun yoksa o zaman haksızlık etmiş olursun
Uzak mesafe ilişkisi yürümez be
evet zaten her şeyin başında ayrılmak istemiştim 11 ay önce ama beni manipüle etti ve buraya kadar geldi
Civi civiyi soker ))
ne anlamamalıyım bundan
Unutmak icin sevgili yapman lazim
bi nevi ilişki istemediğim için ayrıldım zaten
Iliski mi istemiyosun yoksa bitirdigin iliskin mi kafanda iliski kavramini kotu etkiledi
yani aslında ikiside diyebilirim çünkü hazırlanmam gereken bir sınav daha var ve başka birini tanımak zor geliyor şu an
O zaman zor unutursun
tamamen unutamam zaten ama şu an ölüp bitmiyorum umursamaz biriyim
Daha ne olsun, umursamazlik sansli oldugunu gosteriyor
tek düşündüğüm onu o şekilde bırakmak ve günaha girip girmediğimi düşünmek
Bir kere geliyoruz hayata, uzak mesaf iliskisi zor bisey, ayrilmak gunah degil, olamazda
öyle diyorsan doğrudur
Yksye mi hazirlaniyosun