Benim şu an ki ilişkimden önce başka bi ciddi ilişkim vardı ve bundan pişmanlık duyuyorum nasıl vicdanımı rahatlatabilirim?

(Baştan söyleyeyim eski ilişkimde herhangi cinsel olaylar yaşanmadı el ele tutuşmak sarılmak öpmek dışında.) Benim şu an ciddi bi ilişkim var. Ailelerle falan tanışılacak duruma geldik. Fakat şu an ki erkek arkadaşımında ve benim ailemde de böyle ilk tanıdığınla evlenirsin bizim kültürümüzden dolayı böyle ve ikimizde dinine bağlı insanlarız. şu an ki erkek arkadaşımın ilk sevgilisiyim ama benim ondan önce 2 senelik ciddi başka bi ilişkim olmuştu. şu an ki erkek arkadaşımda bu konularda çok katı biri. Ben onla ilk tanıştığımızda eski ilişkimi söylemiştim o da beni sevdiği için sesini çıkarmadı ama içten içe onu ne kadar rahatsız ettiğini biliyorum. İçinde kendi kendine halletti ama benimde onun ilk ilişkisi olmamı isterdi biliyorum. Bu durum artık beni çok üzüyo kendimi asla ona layık göremiyorum. Bi yerde siz temiz kalın ki eşinizde kalsın diye bi yazı görmüştüm. Bu yazı aklımdan çıkmıyo kendimi asla ona karşı temiz göremiyorum. Namazlardan sonra bazen ağlıyorum. Çok travma oldu bende artık asla kendimi ona iyi bi sevgili olarak göremiyorum sırf eskiden bi ilişkim oldu diye. Eski ilişkim zamanında yaşım daha küçüktü bilmiyordum cahildim ilk tanıdığımla evlenicem sanıyordum. Çok saftım kısacası. Ama öyle olmadı. En baştan başka biriyle olacağımı bilsem ilk ilişkimdeki çocukla görüşmezdim bile. Çok vicdan azabı çekiyorum nolur birisi bana benim kötü bişey yapmamış olduğumu söylesin.
Benim şu an ki ilişkimden önce başka bi ciddi ilişkim vardı ve bundan pişmanlık duyuyorum nasıl vicdanımı rahatlatabilirim?