Aşk İlişkileri 2 ay Eşim acı çekmemi kıvranma mı seviyor neden böyle bir şeyi sever? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 & Eşim acı çekmemi kıvranma mı seviyor neden böyle bir şeyi sever? Cevapla 12 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
samedjackson Takip Et Master Yaş: 25 , eic 60% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. genelde p*rnolarda oyle oldugu icin gozu ona alismis o olmayinca kendisini yetersiz hissediyor 1 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. erkek sekste zevkten kıvrandırmak ister. kendi gücünü sana göstermek istiyor olabilir 1 0 Yorumla
m vesvesex Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı. Bence rol yapmalısın yani zorlamadanda xorlanıyormuş gibi yapabşlirsin 0 0 Yorumla
KutsalBöcük Takip Et Xper 5 Yaş: 31 2 ay Acı çekmek derken nasıl? İlişkide mi yoksa? Normal hayattamı? 0 21 Yorumla Soran 2 ay İlişkide Yorumla KutsalBöcük 2 ay Peki sen sert davrandığında inliyor musun? Yorumla Soran 2 ay Evet Yorumla KutsalBöcük 2 ay Peki ağlıyor musun? ağlıyorsan ne kadar süre sonra ağlıyorsun? birde inlemelerin yüksek mi yoksa kendini hiç tutuyor musun? Yorumla Soran 2 ay Ağlıyorum canımı acıttığında Yüksek değil içimde de tutmuyorum Yorumla KutsalBöcük 2 ay Bu durum tamamen senin inlemenle alakalı. Peki vajınanı içine sonuna kadar sokabildiğinde acı hissi oluyor mu? Yorumla Soran 2 ay Oluyor Yorumla KutsalBöcük 2 ay Senin vajinan onun kardeşim küçük geliyordur bunun karşılığında sende inliyorsundur. Buda içindeki hormonu tetikleyip seni daha sert * sebep oluyor. Yorumla KutsalBöcük 2 ay Peki içine boşalırken sen de aynı andamı boşalıyorsun onla? Yorumla Soran 2 ay Hayır önce boşalıyorum Yorumla KutsalBöcük 2 ay Eşin ozaman sana yeterince zevk veriyor demek. Ama seni zorlaması kötü olmuş. Peki seni grup sekse zorluyor mu? Yorumla Soran 2 ay Zorluyor kabul etmediğim için vibratör kullanıyor Yorumla KutsalBöcük 2 ay Hmmmmm zorlaması kötü olmuş peki bu senin hoşuna gidiyor mu ? daha çok inliyor musun? seni gruba zorlayınca? Yorumla Soran 2 ay Hoşuma gitmiyor Yorumla Soran 2 ay Peki Yorumla Soran 2 ay Takip ediyorum Yorumla KutsalBöcük 2 ay Tamamdır. Yorumla Soran 2 ay Takip etmediğim üyeler mesaj atabilir yapsan atarım ben Yorumla Soran 2 ay Mesajın kapalo o yüzden yazmamıyorum Yorumla KutsalBöcük 2 ay tamamn Yorumla KutsalBöcük 2 ay Bir dener misin Yorumla
Seyyah_Derviş Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 99% 2 ay Bu senin hoşuna gidiyor mu? 0 2 Yorumla Soran 2 ay Hayır Yorumla Seyyah_Derviş 2 ay Adam sadits fakat senin mazoşist olmadığını bilmiyor. Bu terimleri önce sen öğren sonra kocana izah et. Tamamen kendini kapatacağını söyle. Umarım akıllıdır Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Master Yaş: 33 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 31,6b cevap paylaştı. Mazoşist olduğu içindir gadası 0 0 Yorumla
Solmez0006 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı. Sadis 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
genelde p*rnolarda oyle oldugu icin gozu ona alismis o olmayinca kendisini yetersiz hissediyor
erkek sekste zevkten kıvrandırmak ister. kendi gücünü sana göstermek istiyor olabilir
Bence rol yapmalısın yani zorlamadanda xorlanıyormuş gibi yapabşlirsin
Acı çekmek derken nasıl? İlişkide mi yoksa? Normal hayattamı?
İlişkide
Peki sen sert davrandığında inliyor musun?
Evet
Peki ağlıyor musun? ağlıyorsan ne kadar süre sonra ağlıyorsun? birde inlemelerin yüksek mi yoksa kendini hiç tutuyor musun?
Ağlıyorum canımı acıttığında
Yüksek değil içimde de tutmuyorum
Bu durum tamamen senin inlemenle alakalı. Peki vajınanı içine sonuna kadar sokabildiğinde acı hissi oluyor mu?
Oluyor
Senin vajinan onun kardeşim küçük geliyordur bunun karşılığında sende inliyorsundur. Buda içindeki hormonu tetikleyip seni daha sert * sebep oluyor.
Peki içine boşalırken sen de aynı andamı boşalıyorsun onla?
Hayır önce boşalıyorum
Eşin ozaman sana yeterince zevk veriyor demek. Ama seni zorlaması kötü olmuş. Peki seni grup sekse zorluyor mu?
Zorluyor kabul etmediğim için vibratör kullanıyor
Hmmmmm zorlaması kötü olmuş peki bu senin hoşuna gidiyor mu ? daha çok inliyor musun? seni gruba zorlayınca?
Hoşuma gitmiyor
Peki
Takip ediyorum
Tamamdır.
Takip etmediğim üyeler mesaj atabilir yapsan atarım ben
Mesajın kapalo o yüzden yazmamıyorum
tamamn
Bir dener misin
Bu senin hoşuna gidiyor mu?
Hayır
Adam sadits fakat senin mazoşist olmadığını bilmiyor. Bu terimleri önce sen öğren sonra kocana izah et. Tamamen kendini kapatacağını söyle. Umarım akıllıdır
Mazoşist olduğu içindir gadası
Psikolojisi bozuktur
Adamın hoşuna gidiyor demekki
Bende öyle severim
Acı sever
Sadis
Canını nasıl yakıyor