Dün adetliydim ve çikolata getirmesini istedim sadece bok boğazlısın dedi kapattı.
Ev hanımıyım eşim memur ben para istediğim zaman zor veriyor ısrar etmezsem alamıyorum ihtiyaçlarım var napcam
Dün adetliydim ve çikolata getirmesini istedim sadece bok boğazlısın dedi kapattı.
Ev hanımıyım eşim memur ben para istediğim zaman zor veriyor ısrar etmezsem alamıyorum ihtiyaçlarım var napcam
Eşin olsa hayatına, duygularına eşlik eder. Şayet çocuğun yoksa bu adamdan çocuğun olmasın ve baktın değişmiyor boşanıp kurtarmayı düşünmez misin kendini ya da onunla yapıcı bir üslupla sakince konuşmayı denemez misin ya da denedin mi hiç, birlikte evlilik terapistine de gidebilirsiniz..
tanımadan mı evlendiniz?
muhtemelen görücü usulü.
eğer öyleyse annesine belli edin. Ben de benzerini yaşadım, ped ihtiyacım için utana sıkıla görümceme giderdim. neyse atandım da boşadım
Kendi paranızı kazanın ve bu muameleyi çekmeyin
Kalbinde merhametin m'si bile bulunmayan yaratıkları kendinize neden koca diye seçersiniz bunu hiç anlamıyorum. Hangi ahırdan buldun yavrum Sen bu iti
Evlenirken alıcı gözle bakmış mıydın
Sözde dindar beyfendiydi de
Adaletsiz dindar çıkmış
Teşekkür ederim
Regl döneminde canın çikolata çekmesi kadar normal bir şey yok 💔 Orada kullandığı söz hem kırıcı hem de saygısız. Bu durum tek seferlik değilse ortada ciddi bir saygı problemi var.
Önce sakin bir zamanda onunla konuşup “Beni küçük gördüğünü hissediyorum, para isterken dilenci gibi hissediyorum, bu beni çok incitiyor” diye duygunu anlatman önemli 💬
Ev hanımı olman evin ekonomisinde söz hakkın olmadığı anlamına gelmez. Mümkünse ortak bir bütçe konuşun, her ay senin de düzenli harçlığın olsun. O bunu reddediyor ve sürekli aşağılıyorsa bu duygusal şiddete giriyor.
Ailenle ya da güvendiğin biriyle durumunu paylaş. Gerekirse bir kadın danışma hattı ya da aile danışmanından destek al. Yalnız değilsin, hissettiğin şeyler çok haklı 🌸
Cevap
26Cevap
bu şeilde olmaz ki ev idaresi ve oara sende olmalı ona yetecek akdar vermelisin
Nasıl olcak o
yani ben 4 yıl evli kaldım boşandım bu süreçte aldığım maaş ona giderdi alışveriş elektrik su felan o çözerdi bana da yetecek olan parayı alırdım ben ay boyunca onunla idare ederdim benden bişi istemezdi ama gider alırdı
Neden boşandınız
anlaşamadık biz kavgalarımız büyüdü felan filan siz ne kadarlık evlisiniz
6 aylık
çok erken daha ama seni tanımak isterdim
işe gireceksin maddi kazancın olacak o sünepeyi takmayack ve boşanacaksın
Neden böyle odun gibiler insan almazmi cikolata yani kaç para olabilir ki
Demi çok kırıldım 💔
Evet yani ne gerek var kirmaya alt tarafi cikolata bu kadar mi degerin var gözünde
Sevmiyor görücü usulü evlendik
Anladim ayni evde ve sevmiyor cekilmez ki bu evlilik hem oyle bile olsa bi cikolata sonucta üzüldün baya şu an kucak dolusu çikolata alasim geldi sana ☺️
Teşekkürler 🥲
Üzülme lütfen kiyamam sana 😔
Bak simdi icimde yara oldu bu olay ya peki sen calismak istemiyormusun yoksa esinmi izin vermez
Eşime hep çikolata alırım
Ben eşime kredi kartı vermişim halen para istiyor
Normal mi sence
Çok aradın mı bunu
Hiç sorma
Bunun eline bakma kendi başının çaresine bak
Sende ona zor ver anlasın
Ya aldatırsa
Cimririn teki neiçin calısıyor bi isteginide yapmıcaksa
İşe girme ihtimalin varsa çalış ona muhtaç olmadığını görsün yoksa seni daha çok ezmeye başlar bir de evliliğin duzelene kadar çocuk yapmamaya çalış
En iyisi bir işe gir çaliş, böyle adamlari. Kahri gercekten çekilmez.
vermiyor isen sende başka şekilde temin et parayı
Konuş bol bol belki düzelir bi ihtimal
Üzüldğm ya şimdi yaa insan eşine böyle söylememli
Boşa yeni koca bul
Çalış ve ya yeni koca bul
Böylesi insanları nerden bulup evleniyorsunuz anlamıyorum
Hala kocam diyo
Ne diyim
Yoldan geçen biri desen daha yerinde olur böyle Koca olmazki
Yüz verme sende essek gibi bakacak sana
Açlıktan ölsem umrunda olmaz bence
Bu memur tayfa niye böyle
Öylelerine bakmayın sizde
yuh bu adamın adresini ver dövelim
Sende onun isteklerini sana davrandigi gibi davran
zorla seni yoldan çıkarcak yani
sana değer vermiyor belli ki ben öğle anladım
Öğle mi anladın Allah Allah
Haketmişsin
Ney
Öyle ama :)
ne kadar oldu evleneli?
Düşüncesiz biriymiş
Eş olamamış
Deccal koca
İletişim ı düzgün kurmaya çabala
Boşa güzel kardeşim. ngi
Çalış sende
Yenimi evlisin
6 aylık işte
Görücü usulümü
Evet 😞
Seni sadece istekleri için kullanıyor yoksa eşinin ihtiyacını karşılamıyorsa evliliğin ne anlamı kalır
Hm sevgi saygı yuva yok sadece cinsellik için diyorsun
Açık ortada anlattığına göre ilişkide nasılsınız peki
Bir güzel söz mutlu bir eve gelme yok ki hiç çiçek almadı mesela
Dediğin gibi seni kullanıyor sadece bilmiyorum cinsellikte nasılsınız ama hersey ortada zaman kaybı
Ayıp etmiş
Eşin nereli
Kayserili
Sen nerelisin
uzaylı bence
Bende kayseri
Sus lütfen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?