Eşim ne olursa olsun hep beni azarlıyo?

11 aylık bebeğim var ev işidir yemektir çocuktur derken bazen kendimi unutuyorum. eşim işten gelince ona hizmet ediyorum gönlü hoş olsun diye. Geceleri yorgun olan insan hemen uyur demi ben uyuyamıyorum düşünüp duruyorum kaç kere kalktığımı hatırlamıyorum hep uykularım bölünüyor. Eşim sabah işe kalkmak için alarmını bana kurdurur kendisi kalkamıyor. 4 senedir evliyim hep ben uyandırdım ondan öncede annesi uyandırır mış. Ama son 2 aydır alarmı duymuyorum uyanamıyorum gerçekten duymuyorum eşimin işe geç kalması benş mutlu etmiyor yani. Ama eşim geç kaldığında beni azarlıyo bilerek yapıyosun daha önceden kalkıyordun diyo. Dedim gerçekten uyanamıyorum sen kendin kalkabiliyosan kalk. Bağırıyo çağırıyo kalbimi kırıyor işe öyle gidiyor. Mesela çöp var ben demeden asla atmaz gözünün önünde çöp birikir. En üst katta oturuyorum ve bebeğimden dolayı inişte atamıyorum. Herşeyin sorumlusu benim ve artık bedenim mi kaldırmıyor anlamıyorum. Çok üzülüyorum eşim bana böyle yapınca. Nasıl yol bir izlemem lazım

Eşim ne olursa olsun hep beni azarlıyo?