Ben eve destek olmak için iki üç saat temizliğe gidiyorum. Kadinlarin evde de işi bitmiyor biliyorsunuz.. Misafirlerim vardı dün, annem ve ablamda geldi. Akşam eve geldim , bizim bulaşık makinesi bozuk bir haftadır ellerimle yıkadım hep, bana yine elinle yikaman lazım dedi. Bende bak dedim temizliksen elimin için yara oldu derdimi anlatmaya çalıştım. Oda iki saat ise gidiyorsun diye küçümsedi. Bende pardon ama bizim evrede işimiz bitmiyor dedim. Ondan sonra sen millete yemek yapmaktan yoruluyorsun dedi 😏 millet nedemek? Annem ve ablamda duymuştur.. beni çok kırdı. Sonra aşkım canım diyor yatakta , dedim bende neden böyle youyorsun diye oda arada atışmalar olur ufak tefek dedi 🙄 ama bunu ona ödetesim var. Görümcemle konuşmak istyirium bu konuyu… herzaman böyle yapıyor ya aileme laf söylüyor ya da onların önünde bana laf söküyor.. madem öyle bende ailesine onu rezil etmek istiyorum. Onun bana saygısı yok bende yapmak diyorum bunu 😏 sizcede yapayımmi?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sen boşuna kendini heba ediyorsun o adam için gadası
Ya. Bu kadar sığ neden düşünürler ki yani onca işin içinde yardımcı oluyorsun yükü hafiflesin diye ama muameleye bak
Dimi ama?
Yani gerçekten bu nasıl bir görüş hem izin vermiyor hem ihtiyacını karşılamıyor düşüncelerini değiştirmek ya da etkilemek istemiyorum ama gerçekten ilerde çok yipranacaksin bu şahıs yüzünden kendi görüşüm niye kendin bir yerlere gelmişken onun minnetime ihtiyaç duyacaksin ki bırak ne hali varsa görsün seni dusunmeyene sen neden o evde cennet olmak isteyesin ki haksız mıyım
Ben onuna ailesiylede yaşadım kaç ay saygımı bozmadım. Ailesi mükemmel mi? Hayır.. ama onun gibi etmedim. O her defasında ya onlara laf söyler ya bana onların yanında 😏 bende saygı duymam bundan sonra.. ablamın önünde yaptı bende kardeşine söylicem..
Terbiyesiz işte bu bak saygı göstermessin onun yaptığına bak kaç yıldır evlisin çocuk var mı
Bir sene oldu.. yok
Bence hatani kabul et ve çekil hazır çocukta yokmuş bırak kendi halinde ne yaşarsa yaşasın kendini neden onun için yıpratacaksin ki haksizmiyim
Annem üzülmesin istiyorum öyle bise olursa.. zaten iyi degil 🥺
Yaaa üzüldüm peki nasıl geçecek böyle bir hayat ilerisini hiç düşündun mu
Bakalım böyle devam … ama artık hersey karşılıklı. O böyle yapıyorsa bende ailesine saygı duymam
Bence sen o saygıyı kendine ver. onum saygısızlığı ailesinede kendisinede yeter sen böyle biri için neden kötü olacaksın ve kendine insanı insan yapan değerlere karşı geleceksin bırak sen insan ol o istediği şekle bürünsün dimi
Ama o aileme acımıyor.. kendi ailesininin canı varda benimkilerin canı patlıcan mı? Hiç mi pzplmüyor kırılmıyor lar sanıyor 😏
O düşüncede biri sence bunları dusunebilirmi bak sen ne güzel düşünüyorsun canın aciyor çünkü ama onun bencilliği kendini sadece düşünmesine sebep
Aynen çok bencil biri.. yeterki kendisi iyi olsun millet ne olursa olsun
Farkındasin dimi o millet dediğinin içinde sende varsin sanada değer vermiyor ve sen ona o evde cennet olmaya çalışıyorsun
Biliyorum.. değer verseydi beni üzmezdi.. kaç defa tartıştığımız halde bu konulari
Ne olacak sende anlamışsın artık bunun düzenleyeceğini
Sizinki evlilik değil ki, seni köle, hizmetçi ve seks objesi olarak görüyor ki o yüzden ne sana ne de ailene saygısı yok
Aynen öyle.. oyüdzend e kardeşiyle konuşmak istiyorum anlasin
Aynen öyle..
Kardeşi ne yapacak ki
Konussun onunla anlaşın bak sen benim ailemin önünde küçük düşüyorsun. Bende onun ailesine onu küçük düşürmek istiyorum
Ne diyeceksin ki küçük düşsün
Yaptığı hareketler zaten belli ediyor
Karaktersiz biri utanmaz ki
Öyle ama yinede bak sen benim ailemin önünde öyle yaparsan bende acımam diyeceğim bundan sonra
Zayıf noktası ne
Turuna yediremiyor doğruları söyleyince mesela ailesi hakkında
Gururuna
Başka
Günaydın, evdeki durumlar nasıl oldu. Aynı şekilde devam ediyor mu!
Fazla aileni evine getirme yuvanız kötüye gider
Mecburuz Şu an .. annem kalp krizi geçirdi yanlış Şu an . Babamı bu sene kaybettik 😢 biraz empati yapması gerekiyor değilim? Hem biz kardeşler biraz onlarda biraz bizde kalsın diyoruz bu aralar yalnız kalamaz
Eşini karşına al de ki delikanlı gibi seninle konuşuyorum ailemin bana ihtiyacı var de ama yinede acınızı yüreğinize gömün yuvanı ön planda tut ne olursa olsun
Geçen hafta konusu çıkmıştı anlattım.. oda görüyor biliyor ama yinede yapiyor 😏
Bazen İNSAN' ı anlamak sorun ve nedenleri hakkın da gerçekçi bilgileri bulmak için DOĞAL YAŞAM. Hayvanlar alemine bakmak gerek.
Aileni evinde istemiyor belliki. Sinirini de senden çıkarıyor.
Ben onun ailesiyla yasamisken aylarca … saygımı hiç bozmadım
Sizin adınıza üzüldüm. Siz bu ilişkide seven ve fedakarlık yapan tarafsınız. İşiniz çok zor
Anlatayim mi diyorsunuz?
Anlayacak biri ise anlatın. Sizi suçlayacak biri ise daha çok üzülürsünüz
Bi tepki koymalısın sen tepki göstermedikçe sorun artarak devam eder
Kaç defa tartıştık hatta bir hafta önce yine aynı mevzu😏
Son durum ne
Çok anlayışsız bir eşin var. Çok şeyi hakediyor
Bencede.. oyüdzen söyleyesim var. Görümcem konuşsun onunla anlaşın
Cidden bu temizlikten ne kadar kazaniyorsunuz ki gidiyorsunuz
Eve hiç olmazsa alışveriş ediyoruz.
İnternetten falan neden kazNmiyorsun ki. Ne bileyim ben eşimi gonderemem öyle yerlere
Bir tanıdık vesilesiyle girdim orada kaldım.. hiç yoktan iyidir ya..
Empati yoksunu yazık sadece
Evet… birde kalıyorlar ama hiç boş gelmezler yük olmayalım diye. Onun parasını yemezler kendi tarafı gibi😏
Anlayış bekleme fazla anacı olmadı sıkıntı bizde de benzer durum ondan yazdım
Parayı ona veriyor musun
Eve alışveriş ediyorum.. obadan önce bileziklerimi sattik
Sende kendine vakit ayır ve korun derim mutlaka
Korunmayı ihmal etme
kocan gvtın önde gideni kusura bakma
Aynen öyle
Seni sevmediğini biliyorsun demi
Farkındayım
Neden hala devam ediyorsun diye sormaya bile korkuyorum
Annem üzülmesin diye 🥺
Eminim başka sebeplerde var çocuk var mı