Eşimle 4 yıldır tanışıyoruz 1 buçuk yıl oldu evleneli ama eşim eve gelince ,101 oynar, televizyon izler, bunlar bitincede uyur? 3aylık oğlumuz var.. Hafta sonları kahveye gider benimle hayatta oturup "günün nasıl geçti"demez halimi hatrimi sormaz. bazen söyler ama "benim senden başka kimsem yok bu hayatta iyi ki varsın"der. bazen de suratıma bakmaz. Ben anlamıyorum bana bazen çok düşkün davranıyor tamam diyorum bu adam beni çok seviyor.. ertesi gün oluyor sanki o adam gidiyor yerine başka biri geliyor. . Hamileliğinde hiç destek olmadı diyebilirim beni evde bırakıp geç saate kadar kahveye giderdi. Şöyle bir şey de var mesela sezeryan olduğumda hastanede 2 gece başımda kaldı ve bana bebekler gibi baktı üzerime titredi diyebilirim. Ama şu an salgın gribe yakalandım hastayım ama umrunda değil çayını yapmadım diye kavga ettik.. çayini yapıp ayağına götürdüm o sırada annem arayınca çayinni doldurmadim annemle konuştum.. Bana telefon kapanınca dediği şey ise "çayı buraya kadar getirdin , doldurup öyle konuşsaydin annenle "ya bu laf mı hem hastayım hem annem aramiş.. çay ayağının dibinde onu bile kalkıp doldurmuyor. Hiç bir şey anlamıyorum bir gün üzerime titriyor bir gün geliyor beni yerin dibine sokuyor.. gerçekten çok yıprandım gitgellerde sanki anlamıyorum anlatamıyorum. Psikolojim alt üst oldu ne yapmam gerekiyor neden öncelik olarak beni ilk sıraya koymuyorda kendini düşünüyor.. arkadaşlarına vakit ayırıyor.. ailemden uzaktayım.. defalarca konuştum "yalnızım kimsem yok burada srnde beni görmüyorsun ilk firsatta dışarı çıkıp arkadaşlarinka takiliyorsun "diye.. tamam diyor haklısın sonra yine aynı. çok yıprandım bı iyi bı kötü ne yapacağım
Aynı sorun bende de var. Evleneli 10 ay oldu. İlgisizlik var. Haftasonu sabahları erken kalkar salona gider, yatakta benimle vakit geçirmez. Gider telefondan okey oynarken video izler. İçerde tek başına takılır. Hamilelik dönemimde p*rno videolar izlediğini gördüm. Neredeyse her gün izlemiş. Hamile likten önce benle ilişkisi o kadar sık değildi haftada 1 falandı. Ama onları sürekli izlemiş ben hamile kalınca. Şimdi aramız limoni. Boşanıcak mıyım napıcam ben de bilmiyorum. Bu arada düşük yaptım maalesef bebeğimi kaybettim. Her şey üst üste geldi.
010 Yorumla- 1 yıl
@hynjinnnn niye kadın daimi suçlanıyo üstelik bunu yapan da bi kadın 😳
- 1 yıl
Açıkçası normalde olsa hiçbir kadına böyle tepki vermem, ama özellikle trdeki hamilelerden zaten tiksinirken bir de hominigırtlak yiyip bakımsız olduktan sonra kocam gitti p*rno izledi diye ağlayanlardan ayrı bir tiksinirim. Ben bir kadın olarak tiksiniyorsam bir erkek niye tiksinmesin? P*rno izlemek ne zaman suç oldu ayrıca?
En İyi Cevaplar
1 yılsana sevgisinden çok bağlılığı var, sana muhtaç hissediyor ve senin gitmeyeceğinden emin olduğu için bunları yapmaya devam ediyor. ben de böyle bi babayla büyüyorum ve anneme yıllardır boşanması için yalvarıyorum çünkü tek çözüm yolu bu. eğer şimdi bu yoldan dönmezsen senin gördüğün zararın iki katını çocuğun görecek ve gençliği mahvolacak. biraz daha açalım, yaptıklarının farkında ama yapmaya devam ediyor sadece sen gitmeye yönelik davranışlar sergileyince peşine dolanıyor. biraz argo kaçabilir ama adam olana bir laf bir kere söylenir anlamıyorsa sana değer vermiyordur fazlasını düşünüp anlam yüklemeye gerek yok
22 Yorumla- 1 yıl
O kadar hak verdim ki okurken.. Galiba tam olarak bu bana çok bağlı ama ilgi gostermiyor
- 1 yıl
kendine ve çocuğuna yapabileceğin en büyük iyilik o adamı bırakmak olur, senin hayatın ve çocuğunun gençliği mahvolmasın bitanem🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılEvlendin artık aileni bir köşeye bırak o çocuk artık senin ailen annene sonra dönersin o sokuyo ekmek parasını evine çay doldurup öyle konusabilirdin veya sabah işteyken bol bol konuş akşam aramaki o sorgulasin niye diye
17 Yorumla- +1 yıl
Eşimin üzerine titriyirum sanki ona kötü davranıyorum gibi algilamissjn.. Ama öyle değil.. sadece bebegimi ve ben baya raHatsz ailem merak ediyor ve telefonun şarjı yüzde 2 kapanmasın diye şarja taktım çünkü kapanınca hemen acilmiyor.. telefon elimdeykende açtım telefonu zatten saat baya geçti annem uyur bu saatte aramaz bebeği sormak için aradığını biliyrm hemen iyiyiz diyip kapattım zaten. zaten hasta olmasam eşimi pamuklara sararim her zaman çayı kahvesi meyvesi herşeyi sohbeti herşeyi yapıyorum ona karşı. sadece ufacık bir yardım istediğimde soylenmesi zoruna gidiyor geecen hafta eşim hasta diye sabaha kadar başında bekledim. coeba yaptım gece kalkıp benimde 3 aylık bebeğim var anlarsizniz bebekler kışın hastaliklari ile ilgilenilmesi çok zordur hiç bir zamna bebeğim var diye onu ihmal etmedim ama onun keyfine göre davranması beni çok üzüyor
- 1 yıl
Bu gerçekten çok saçma bir cevap
- 1 yıl
6 ay olmuş ana bunu söylemesem çatlarım sen ebucehil döneminden mi kaldın nasıl eski kafa bu ya o sokuyo okmok porosono ovono ya sabır ya böyle insanlar evlerden Irak olsun inşallah arkadaşın eşin dostun yoktur da böyle saçma akıllar vermiyorsundur ezik
- 1 yıl
+1 yılBence boşan bir insan neyse hep o değişmez sen çok değerlisin kendini ezdirme sana değer vermeyene sende verme sonuç olarak onsuz hayatın cok daha iyi olur allah yardimcin olsun 🙏
63 Yorumla- +1 yıl
Bir kere denedim ama nerdee gittim babamın evine ağlaya zırlaya yine geldi yeminler etti aileler girdi araya neler neler yaşadik.. yine ayni
- +1 yıl
Hayir kararlı kalıcaksın kimsenin dedini dinlemiyceksin mutlu olmaya bakmak zorundasın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.
1 yılKendi kaderini kendin yazman gerekiyor gadası
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılAnladım, madde kullanmadan daha detaylı şekilde açıklamaya çalışayım:
Eşinizle yaşadığınız ilişkideki değişken davranışlar, size duygusal olarak zorluklar yaşatıyor. Evliliğinizin başlangıcından bu yana eşinizin eve geldiğinde genellikle televizyon izleyerek veya dinlenerek vakit geçirdiğini, sizinle derinlemesine iletişim kurmadığını ve bu durumun sizi ihmal edilmiş hissettirdiğini belirtmişsiniz. Ayrıca, hafta sonları dışarıya çıkıp arkadaşlarıyla zaman geçirmesine rağmen, size evde geçirdiğiniz zamanlarda yeterince değer vermediği ve ilgilenmediği hissini yaşadığınızı ifade etmişsiniz.
Eşinizin hamilelik sürecinizde size destek olmadığını ve doğum sonrası dönemde de bazı zamanlarda size karşı anlayışlı ve yardımcı olduğunu, ancak bazı durumlarda duygusal olarak destek vermediğini dile getirmişsiniz. Son olarak, eşinizin size karşı gösterdiği değişken davranışların, psikolojinizi olumsuz etkileyerek sizi yıprattığını ve bu durumun sizde büyük bir belirsizlik ve endişe yarattığını ifade etmişsiniz.
Bu durumda, önemli olan duygusal sağlığınızı korumak ve ilişkinizdeki iletişim eksikliklerini çözmek için açık ve dürüst bir şekilde eşinizle konuşmanızdır. Ona nasıl hissettiğinizi ve ne gibi değişiklikler görmek istediğinizi net bir şekilde ifade etmek, ilişkinizin geleceği açısından önemlidir. Ayrıca, gerektiğinde bir danışman veya terapistten destek alarak, ilişkinizdeki zorlukları aşmanıza yardımcı olabilecek stratejiler geliştirmeniz de faydalı olabilir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılYa bir şey diyeceğim de bana kızma. Bu öküz erkekleri ne çok kafaya takıyorsunuz ya. Bunlar öküzler öküz. Ada. Ne yaptığını anlatsan farkında bile değildir emin ol. Sen tüm duygusallığınla atıp atıp tutuyorsun. İçinde büyüttükçe büyütüyorsun.
Ortada da bir şey olsa.
Bunların hepsi neden biliyor musun?
Hayatındaki tek en önemli odak noktan bu tipleme olduğu için. Düşün bir kere sen odağına aldığın bir şeyi sürekli izlersen ve başka hiçbir meşguliyetin ve dikkatini çeken bir şeyin olmazsa ne olur? O odağındaki şeyin mutlaka bir hatasını bulur ve kafaya sararsın.
Belliki adam seni seviyor iyi de bir adam. Saçmasapan laflarını takmışsın büyütmüşsün. Adam seni aldattı mı?
Karıya mı gidiyor?
İçiyor mu?
Kumarcı mı?
Dövüyor mu?
Sefil mi?
Nedir?
İşte bıdı bıdı..
Sen kendi özünü geliştir önce. Kendini geliştir sonra onun yapmadıkları belki de yapılır oluyor..
Bir meşguliyet bul kendine. Mesela oku, mesela yaz, mesela başka bir işin olsun. Bırak onu odaklama.01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yorumları okudum ama hemcinslerim olduğu halde hiç hak vermedim hak vermeyeceğim de. Neymiş efendim erkekmis de o eve ekmek parası getiriyormuş da önce eşinle ilgilenip sonra annemle konuşabilirmişsin vs vs. Yahu kadın zaten hasta halde çay demlemiş. Bir zahmet çay koyma işini de eşi halletsin. Eli mi tutmuyor? Size tek diyeceğim , çocuğunuz kreş ya da anaokulu çağına gelince lütfen çalışın. Bir işe girin ya da ara verdiğiniz işinize geri dönün. Biraz dost acı söyler gibi olacak ama bunu demek zorundayım : çoğu kadın sırf işsiz diye , ekonomik özgürlüğü yok diye kendini eşine muhtaç hissediyor ve o yüzden boşanamıyor. Tamam kimse kolay kolay boşanmak istemez. En azından o noktaya gelmek istemez. Bir baktınız eşiniz düzeldi (keşke) ama olmuyorsa da en azından rahatça önünüze bakabilirsiniz.
82 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum ve her kadın böyle düşünmelidir.
Ara sıra sevgi bombardımanı yapıp ilgilenmediği zamanlarla dengelemeye, o zamanları kapatmaya çalışıyor. Ama tavırlarından anladığım, yani sizinle hiç ilgilenmemesi, bir çay koymaktan aciz olmadı bu sevgi bombardımanlarını kötü niyetle yaptığını gösteriyor. Sezaryen olduğunda 2 gün bebek gibi bakmak zorunda zaten, ameliyat olmuşsun, üstüne bir de bebek doğurmuşsun çünkü. Seninle ilgilenmezse sağlığın kötüye gidebilir. İnsan sevdiğine her zaman bebek gibi bakar canım, belli bir süreliğine değil. Sizi umursamıyor, evleneyim, çocuğumu yapayım hayati fonksiyonlarımı tamamlayayım düşüncesinde. Eşi gripken çay, yemek için kavga eder mi bir insan? Hayali bir insan yarat. Kendi yaşadıklarını o kişi yaşamış gibi düşün. O kişinin ne yapmasını isterdin?
00 YorumlaSeni sevmeme gibi bir durumu yok seni seviyor fakat evlendin artık bitti o heyecan ulasamama durumu sona erdi oluruna bırak zorlama sende umursamaz ol üstüne düşme erkeklerin yüzde doksanı aynı çünkü onlar bizden çok farklı biz duygularımızla erkekler mantığıyla hareket eder detayı sevmezler vs kendibe bak kendinle ilgilen biliyorum biz kadınlar ilgi manyagiyiz çok severiz ama onlarda öyle yapacak bişey yok mutsuz etme kendini yoktan yere tartisirsan hicbiryere varamazsiniz daha kötü olur aranız konuştun olmuyormu oluruna bırak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı. Evlenmeden önce, evleneceginiz adamin ailesi ile tanisip annesinin babasi ile ilişkilerini gözlemek lazim, babasi hafta sonu annesini disari yemeğe çıkartıyor mu, evde temizlik yapılırke ayaklarini uzayıp bakıyor mu yardim mi ediyor. Dövüyor mu hakaret ediyor mu , evin alışverişini yapıyor mu yoksa yemeğini onune mi bekliyor, çocuklarıni dövmüş mu yoksa ilgili bir babanın olmus. Bakmak lazim cunku aileden ne görmus ise seninde göreceğin o.
35 Yorumla- 1 yıl
Babası çok iyi bir adam.. Babası hep annesinin arkasında kardeşleri de. ama eşim öyle degik
Bu tür erkekleri bu noktaya getiren cesaret veren yine kadınlar ve anneleridir. Benim eşim hasta ya da sağlıklı o evin işi beraber sorumluluğumuz dardır hele hasta ise yemekte çayda nane limon da vitaminlerde emrine amede olur şımartmayın çevrenizdeki şu iş bilmez denyoları
13 Yorumla- 1 yıl
Çok kötüyüm ne yapmam gerektiğini bilmiyrm evligilim bitme noktasinda
- 1 yıl
Defalarca konustm
Nasil ya insan sdmevdigi insanla muhabet etmezmi ben eski sevgilimi gorudigumde hic gitmesin hep yanimda olsun isturum hep konusun vben dinliyim isturum ya evli olsami hic rwhat birakamzdim onu sevgi boyle bitsey deyil acaba baskasimi var hayatinda
01 Yorumla- 1 yıl
Bunu nasıl anlarım ki
Esin ruh haline gore takilan biri sanirim. Yapicak bisey yok öfkelen sende kavga et bazen tatli dille cozulmuyor. Ama yeniden tekrarlama ihtimali de cok yuksek tabi.. ya bu deveyi gudeceksin ya da bu diyardan gideceksin derler ama yinede bilemedim, belki torpuler.
01 Yorumla- 1 yıl
En haklı yorum.. ya bu deveyi gudecegim ya bu diyardan gudecegim
Boşan, boşan çünkü aldatıyor. Ayrıca aldattığı da çok belli, gece geç saate kadar eşine ilgisiz bir erkek ve dışarıda öyle mi? Sen gerçekten aldatmadığına inanmadın umarım, birden sevgi patlamaları da bu yüzden. Aldatan erkek böyle davranır. Aileler barıştırdı falan demişsin de, senin kendi duruşun olmalı. Bu evlilik olmaz, kendini de bebeği de düşünüp ayır yolları kimseyi de dinleme.
00 YorumlaBence aranızda eskısı kadar bı sevgı kalmamıs en azından esınız acısından karsınızdakı adamın toksik oldugunu dusunuyorum bigün iyi bi gün kötü taktikleriyle sizi elinde tutmaya calıstıgını dusunuyorum sizi sevmese bile bence elinde tutmak ve kaybetmek istemiyor buda belirsizlik oluyor buda sizi yıpratıyor emşn olun bu hatta en yıpratan sey sühpe ve belirsizliktir ortada bir çocuk oldugu içinde birşeyde diyemıyorum bence bir ilişki terapistine görunmeyı önerin ve bu arada size ne kadar sevgi verıyorsa size nası davranıyoda aynısını yapmayı unutmayın hatta başarılar😉🫶🏻💓
10 Yorumla
1 yılYaşadığın durum zor bir şey benim anladığım kadarıyla arkadaş biraz odun libidosu yükseldiği zaman seni elinin altında bir nesne gibi görüyor işini halledince kaldığı yerden devam peki çocukla ilgisi nasıl düşkünlüğü var mı eğer çocuklada ilgilenmiyorsada sıkıntı büyük gibi görünüyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Sevmek bi sıcak Bi soğuk yapmak değildir. Eşiniz bencil birine benziyor ve arada sevgi pıtırcığı olası geliyor muhtemelen. Sevgi arada verilecek bir şey değildir. Yeterince sevgi vermiyorsa sizin onun gözünde değeriniz o kadar demek ki varla yok arası.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılayılarla evlenirsen böyle olur. kahve ne mk varoşmusunuz?
11 Yorumla- 1 yıl
Ailemde aynı şeyi söyledi. Ne aldın ki ne bekliyorsun demişlerdi 😔
Gizli Üye(30-35)1 yılİnsanı ciddi anlamda yıpratan insan karakteri belirsizlikte bırakması çok kötü.
Sende onun ona davrandığı gibi davran bir süre sana nasıl bı tepkiyle geliyorsa sende ona o tepkiyle git
Baktın yine olmuyo evde yokmuş gibi davran sende telefona gomul03 Yorumla- 1 yıl
İşe yaramıyor yaptim
Cevap sahibi1 yılBurcu ne esinin
Cevap sahibi1 yılBenim eşimde böyle düzelir diye bekledim yok bisi degismiyo bende kendimi telefona oyuna verdim başka uğraş buldum şu an evin içinde arkadaş gibiyiz ne ben ona karisiyorum ne o bana
Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Kimse kimsenin kahrını çekmek için gelmedi bu dünyaya O kim ki size bu şekilde davranabiliyor Açın bi boşanma davası önünüze yolunuza bakın
Kimse kimseyi kullanamaz buna hakkı yok 😠
11 Yorumla- 1 yıl
Bilmiyorum kolay değil öyle ha diyince boşanmak. bazen bana çok iyi dsvraniyor bazende kendimi çöp gibi hissetiyor
Gizli Üye(25-29)1 yılBüyük ihtimal seni beğenmiyor, bende eşime aşık oldum ama. onu fizik olarak hiç beğenmiyordum ondan vazgeçmeye çalıştım yapamadım bunun evlenmeden esimede soyeldim sen hayalimdeki kız değilsin boyun kısa kalça yok ben sevmiyorum böyle dedim ayrılmadı benden bende beceremeidk evlendik şimdi çok pişmanım canım kafam ya büyü gibiydi annem çok uyardı evlenme dedi dinlemedim
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBunu detaylı konuşabiliriz istersen
1 yılTam narsistik hareketler
İki güzel laf edince hemen suçlu hissetme. Ayrıca neden hemen çocuk. Neden 4 yıldır tanıdığın biri ile böyleysen evlendin...
12 Yorumla- 1 yıl
Çünkü seviyorum ve bı iyi bı kötü vazgeciyorum sonra tekrar seviyor gibi hareketler tekrar barış ayrıl bı ara düzeldi dedim ama yine ayni
- 1 yıl
İşte tam narsist.
Vazgeçeceğini fark edince seni seviyorum vs.
1 yılMaalesef sen kendini sevmiyorsun. Ben bu şehirde yalnızım sen arkadaşlarınlasın vs arkadaşlar bu yaşa kadar nasıl yalnız yaşanır öğrenemediniz mi? Benim ablamda aynı sorunları yaşadı boşanmadan döndü değerini anladı şimdi kocasının. Bunlar sorun değil bence. Sorun siz kendinize neden değer vermiyorsunuz? Kendinize yatırım yapın kendinizi geliştirin evlilikte koca tek odağınız olursa onun ruh halini düşünmekten deli olursunuz. Gerek var mı basit yaratıklara bu kadar anlam yüklemeye?
11 Yorumla- 1 yıl
Kendimi hiç sevmiyorum.. bu adam beni kendimden soguttu
- Aşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı.
1 yılBu kadar ilgisiz bir erkek olamaz olmamalı ya hamileliğinde yardımcı olmuyor, hastalığında yardımcı olmuyor eee bu adam sana ne zaman yardımcı olacak? İnşallah düzelmiştir biraz
02 Yorumla- 1 yıl
Hayr
- 1 yıl
Aynı şekilde mi devam ediyor
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılHep yanında olduğun için siradanlasmissin kadınların ortak şikayeti bu erkek evlenince değişiyor sürprizler kayboluyor diye. Aslında kadın da değişiyor yaşantı değişiyor hayat değişiyor
05 Yorumla- 1 yıl
Sevgkiyken de pek sürprizi olan biri degildi
- 1 yıl
İlgilense iyi olur senle ama dediğim gibi hep yanında olduğun için oluyor böyle.
- 1 yıl
Uzak mesafe ilişkisi yasadik biz 2 yıl.. alakası yok yakında uzakta olmakla hep böyleydi.. düzelir dedim ama duzelmedi
- 1 yıl
Seni gerçekten sevmeseydi evlenmeden önce de böyleyse seninle evlenmezdi
- 1 yıl
Ee o zaman seviyorsa neden böyle davranıyor ne biçimm sevgi bu
1 yılBence düzelir diye bekleme kardeşim bende dört yıl arkadaşlık süreci geçirdim evlendim aynı senin yaşadığın şeyleri yaşadım hep düzelir iyi olur sabırla bekledim on yıl geçti ve asla düzelmedi bıraktığım yerde telefon televizyon maç kanalları bu yani değişir ümidine girme
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yontmamışlar
Kumaş var ama işlenmemiş
Caresi var mı desen zor bir durum bu saatten sonra degişir mi bilinmez11 Yorumla- 1 yıl
Değişmesi için ne yapmam gerek
+1 yılDengesiz biri zor biri Allah yardımcın olsun
10 YorumlaAbla senin kocan seni nasıl seveceğini bilmiyor büyük ihtimalle hayatı boyunca sevgi görmemiş bu yüzden ilgi göstermiyor çünkü nasıl yapacağını bilmiyor seni seviyor eminim sevmese sezeryanda seni umursamazdı çocukla ilgilenirdi. Bazen öküzlüğü tutuyor fazla ilgi gösterip egosundan dolayı belkide seni şımartmak istemiyor ya da bazı şeyleri akıl edemiyor ben böyle anladım umarım mutlu olursun
00 Yorumla
1 yılSeni gerçekten çok seviyor erkekler dertleri olduğunda oturup konuşmaz onu içinde halleder bu sırada karşındakini kırıp üzdüğünün farkında da olmaz oturayım konuşayım bana anlatsın o zaman dersende bir işe yaramaz öyle büyümüştür çünkü ama bu seni sevmediği anlamına asla gelmiyor ve eğer yazdıkların doğruysa seni gerçekten çok sevdiği ve oğlunun geleceğini düşündüğü için stresli muhtemelen iyi evlilikler dilerim :)
00 Yorumla
1 yılPiskolojik baskı yapiyo iğrenc bi karakter senin adına üzüldüm bence yüz verme senin psikolojinle oynamasına asla izin verme kendini daha fazla yıpratma hiç sağlıklı bi ilişki değil ciddi bi konuşma yap böyle olursa boşamaya bak ona güçlü olduğunu göster
00 Yorumla
1 yılİlk paragraftan sonrasını okumadım öncelikle 3 aylık oğlun var ve tam olarak ilgili babası yok yani direkt yok aslında neyse onun dışında adam hanzonun teki hem yeni doğurmuşsun hem hizmetçi olmuşsun seni sevmiyor sevsede sevmekte yetmiyir dengesiz davranıyor ayrıl ya gerçekten zaman kaybı
00 YorumlaDengesiz bir adam bence boşa boşamassan senin kalbin kırılabilir ama bir yandan bebek var karşına al konuş aynı devam ederse boşa onu seviyor olabilirsin bebeğinin de ona ihtiyacı olabilir ama zaten sürekli çocuğun karşısında kavga ederseniz çocuğun psikolojisi bozulabilir zaten çocuk 12 yaşından küçük olduğu için sana verilir diye biliyorum
00 Yorumlaİstersen eşini al karşına konuş. Ama değişicek gibi durmuyo ileride daha kötü olabilir. sana aşırı bağlı sanki sensiz işlerini yapamıyomuş gibi de her zaman yanında sen olamazsın aranızı bi düzeltmeye çalış olmadı artık ayrılık aşaması canım maalesef.
00 Yorumla
1 yılbence su siralar biraz kendi dusunceleriyle alakaliiii bi dusunme asamasinda cok uzerine gitme seni sevdigi hala belli bence daha anlayisla yaklass soguk davranma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı.
1 yılİlgili davrandigi zamanlar ilişkiye girdiğiniz zamanlar diye düşünüyorum.
İlgisiz oldu zamanlarda ilişkiden hemn sonra başlıyor dur ve 2 3 gün sürüyor sonra rekrar ilgi geliyordur01 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru
Bosanmak zor tabi, oncelikle iliski piskoloğuna bas vurun bence, kendisiyle konusun, duzelmezse butun hayatiniz boyu bununla yasamak zor olur, çocukdada tramvalar yarata bilir bilmiyorum pek tecrubem yok ama belkide baska biri vardir, bazen vicdan yapiyordur
00 Yorumla
1 yılBu konuda tecrübesi olan biri olarak soruyorum. Diğer anlamda aranız nasıl. O kötü ise her şeye yansır.
01 Yorumla- 1 yıl
Bütün kadınların derdi aynı. Değişmiyor bu.
1 yılEşinin kimlik sorunu var dengesiz
33 Yorumla- 1 yıl
Hiçbir şey değişmedi mi soru sorali
- 1 yıl
Hayr
- 1 yıl
Üzüldüm
1 yılBilmiyorum ama bence bitmis bir iliskinin son demleri sanki
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBenimlemi uyumak istiyorsun nasi soruki tabikide seninle uyumak istiyorum. Birde seninki iyimis yine en azindan ustune titredigi zamanlar olmus. Veya kotu davranmiyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. çok uzun paragraflar sıkıyor yaaa kısa özet geçseniz okuruz belki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı.
1 yılVallah bu işin sonu pek iyi görünmüyor , buna benzer bir durum yüzünden evliliğimi bitirdim.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı.
1 yılKız senin kocan öküz ama çareyi burada değil kocanla karşılıklı açık açık konuş
00 Yorumla Evli olanlar daha iyi yol gosterecegine eminim de burdakiler de ayni sorunlarla karsi karsiya hep. Insanllah iyi olur araniz.
00 YorumlaBekara koca bosamak kolay buradakiler hemen ayril derler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYakın çevremde böyle biri var aynı şeyleri yaşıyor kadın eşi narsist muhtemel senin eşin de öyle.
02 Yorumla- +1 yıl
Mesela ben bu soruyu paylaştım ya az önce odaya geldi ve hiç bir şey olmamış gibi diyorki " neden uyumuyorsun yoksa benimle mi uyumak istiyorsun"
Cevap sahibi+1 yılDengesiz eşin muhtemel böyle duygularını da uçlarda yaşadığından sen acabalara düşüyorsun
1 yılBelirginsizlik insanı yorar, ama bence eşini de anlamalısın belki şu sıralar bazı şeyler iyi gitmiyordur ya da yorgunluktan dolayı çok zaman ayıramıyordur sana ya da pek bilmez böyle şeyleri düşüncesizdir normal bişey bu takılma böyle şeylere.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılCahil doktır kendi haline bırakın demiş
13 Yorumla- 1 yıl
Eşin seni sevmiyor degil ilgi duymuyor sana karşı
- 1 yıl
Bı insan sevdiği birine neden ilgi duymaz? beni kaybetme duygusunun düşüncesi bile onu mahvediyor biliyrm ama ilgi sıfır bu da bana tuhaf geliyor.. bütün sülalesi bana olan düşkünlüğünden bahsederken ben hiç bir şey goremiyorum
- 1 yıl
Öyle olur zaten yakınları ilgi gösterir eşinin sana ilgi göstermesi yanliş bişey bi bayana ilgi göstermek erkek için cok güzel cok basşt bişey ama eşin var evlisin ilgi göstermiyosun yanliş bişey kadın senin için yanıp tutusuyo
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşlarınız kaç acaba ve eşinizin ilk aşkı mısınız
11 Yorumla- 1 yıl
27 benim.
31 onun yaşı
İlk aşkı değilim tabiki o da benim ilk aşkım değil ama severek aşik olarak evlendik
1 yılBağlı biri neden ilgi göstermesin ki? Kendine önce gerçekleri kabul ettir. Seni kaybetmekten korkmasını sağla. Hep el altında olup sevip saydığımızdan bişey sanıyorlar kendilerini. Ona yokmuş gibi davran ✌🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNasıl evlilikler yapıyorsunuz , sevgilimin döneminde ne yaptınız okey mi döndünüz?
00 Yorumla
+1 yılEvet kotu Bı durum ama caresı var duzelıp evine baglı ve özellikle sana daha deger veren biri olması bssıt
03 Yorumla- +1 yıl
Ama nasıl düzelecek defalarca konuştum
- +1 yıl
Burdan da yazabilirsiniz dinlerim sizi
- +1 yıl
Bn sapık degılımm bnımde ablam kardeşim var burdan hesabı iptal edoyolar
Yaşım 19 Evlilik çok zor bir şey bence özellikle çocuğun varsa ve boşanmak istiyorsan bu dahada zor Anlıyorum sizi
10 Yorumla
1 yılboşan ya bırak değerini anlasın dümdüz erkek bomboş abla bu adam
11 Yorumla- 1 yıl
Ah gülüm derdim yıkmak değil onarmak.. ama nasıl yapacağımı bilmiyrm
Gizli Üye(36-45)1 yılSeni sadece cinsel durtuleri yukseldiginde istiyor hepsi bu
21 Yorumla
Cevap sahibi1 yılVerme madem
1 yılÇocuk olduktan sonra mi boyle oldu yoksa bastan beri boyle miydi ve görücü usulü mu evlendiniz yoksa ask evliligi mi
00 Yorumla
1 yılYazıyı okurken geçmiş dönemde eşime yaşattıklarım geldi aklıma köpek gibi pişmanım şu an aramız on numara biz biraz geç akıllanıyoruz maalesef
00 YorumlaBomboş bir karekter insan bi öyle bi böyle olamaz duygusal olarak bi yerde oyunculuk yapıyor onuda sen tespit edecen.
00 Yorumla
1 yılBence boşan yoksa ilerde çok mutsuzluk olabilirsin hem çocuğunu etkilenecek nerde mutlu olduğuna bağlı nerde mutluysan orada kal
00 Yorumla
1 yılTavırları zamanla mi bu duruma döndü bilmiyorum ama bence evlilik terapisi almalısınız ya da ilişkiyi sonlandirmalisisniz
00 Yorumla
1 yıl6 ay geçmiş üzerinden son durumu merak ettim. Düzeldi mi eşin?
02 Yorumla- 1 yıl
Aynı tas aynı hamam
+1 yılZor bir durum ya. Severek mi evlendiniz görücü usulü falan mı?
04 Yorumla- +1 yıl
Severek evlendik ne zorluklarla.. ama şimdi neden böyle kafayı yicem
- +1 yıl
Parasal falan bi sıkıntısı mı var acaba ne iş yapıyor
- +1 yıl
Evet parayı çok kafaya takıyor bu konuda zaten hiç bir zaman üzerine gitmedim. ama paradan yana yaşadığı sıkıntıyı neden benimle sürat olarak yaşıyor kahveye gitmeyi arkadaslari ile takılmayı biliyor onlara vakit ayoroyorda neden bana ayirmiyoe
- +1 yıl
Ya bence parasal durumları kafaya taktığı zaman istemeden sana ters yapıyo ilgisiz davranıyo. Ama sana yaptığı bu ters aslında hayatta ki durumuna öfkesi olabilir. Afedersin ama cinsel hayatınızda sıkıntılı mı
- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yaşadıkların oldukça zor görünüyor ve hissettiklerin son derece anlaşılır. İlişkinizdeki belirsizlikler, aşırı duygusal dalgalanmalar ve eşinin davranışlarındaki tutarsızlık, senin üzerinde büyük bir stres yaratıyor gibi. Bu süreçle başa çıkmalısın. Mesela duygularını Tanımla, Açık İletişim Kurma, Sınırlar Belirle, Kendine Zaman Ayır, Destek Arayışı, Duygusal Bakım, Durumu Değerlendir. Unutma ki, sağlıklı bir ilişki karşılıklı destek ve sevgiye dayanır. Eğer eşinin tutumundaki bu belirsizlikler ve düzensizlikler devam ederse, bu durumun ilişkiniz üzerindeki etkisini ciddi şekilde değerlendirmekte fayda var. Kendine karşı nazik ol ve bu süreçte kendini önceliklendirmeyi unutma.