Eşim bana neden böyle davranıyor?

Eşimle 4 yıldır tanışıyoruz 1 buçuk yıl oldu evleneli ama eşim eve gelince ,101 oynar, televizyon izler, bunlar bitincede uyur? 3aylık oğlumuz var.. Hafta sonları kahveye gider benimle hayatta oturup "günün nasıl geçti"demez halimi hatrimi sormaz. bazen söyler ama "benim senden başka kimsem yok bu hayatta iyi ki varsın"der. bazen de suratıma bakmaz. Ben anlamıyorum bana bazen çok düşkün davranıyor tamam diyorum bu adam beni çok seviyor.. ertesi gün oluyor sanki o adam gidiyor yerine başka biri geliyor. . Hamileliğinde hiç destek olmadı diyebilirim beni evde bırakıp geç saate kadar kahveye giderdi. Şöyle bir şey de var mesela sezeryan olduğumda hastanede 2 gece başımda kaldı ve bana bebekler gibi baktı üzerime titredi diyebilirim. Ama şu an salgın gribe yakalandım hastayım ama umrunda değil çayını yapmadım diye kavga ettik.. çayini yapıp ayağına götürdüm o sırada annem arayınca çayinni doldurmadim annemle konuştum.. Bana telefon kapanınca dediği şey ise "çayı buraya kadar getirdin , doldurup öyle konuşsaydin annenle "ya bu laf mı hem hastayım hem annem aramiş.. çay ayağının dibinde onu bile kalkıp doldurmuyor. Hiç bir şey anlamıyorum bir gün üzerime titriyor bir gün geliyor beni yerin dibine sokuyor.. gerçekten çok yıprandım gitgellerde sanki anlamıyorum anlatamıyorum. Psikolojim alt üst oldu ne yapmam gerekiyor neden öncelik olarak beni ilk sıraya koymuyorda kendini düşünüyor.. arkadaşlarına vakit ayırıyor.. ailemden uzaktayım.. defalarca konuştum "yalnızım kimsem yok burada srnde beni görmüyorsun ilk firsatta dışarı çıkıp arkadaşlarinka takiliyorsun "diye.. tamam diyor haklısın sonra yine aynı. çok yıprandım bı iyi bı kötü ne yapacağım

Güncellemeler
+1 yıl
Mesela ben bu soruyu paylaştım ya az önce odaya geldi ve hiç bir şey olmamış gibi diyorki " neden uyumuyorsun yoksa benimle mi uyumak istiyorsun
Güncellemeler
1 yıl
Beni gerçekten sevmiyor mu?
Eşim bana neden böyle davranıyor?