1 senelik evliyim. eşimi canimdam çok seviyorum. Bu siteyi sırf bu soruyu sormak için indirdim. Sorumu sorup cevap alınca kaldiricam. Eşim 19 yaşında sevdim ailesinden istedim verdiler düğün olsun ev döşeme olsun bir dediğini iki etmedim maddi durumumda iyi kendi is yerim var. Eşim 7 aylık hamile ve yüzü hiç gülmüyo. Biz sevgili değildik ben sevdim gittim babasından istedim verdi. neler yaptım yüzü gülsün diye yok gülmüyo. Bugün sahile gittik pikniğe herkes annem babam yere oturdu eşim hamile diye masaya otturdum. Bilmiyorum ruhlar aleminde yaşıyor dünyayla alakası yok. Ama ilk kez hamile olduğunu öğrenince güldü o kadar. sarılmıyo öpmüyo. Ruhlar aleminde geziyo
Cevabın nedir?
+1 yılValla bu kadar bilgiyle bir şey söylemek zor. Bir kere olasılıklar çok. Misal eşin ciddi seviyede zeka seviye düşük biri olabilir. Zeka yaşı takvim yaşının çooook gerilerinden geliyorsa o saydığın şeylere sevinmemesi doğal. Belki cahil cüvela bir insandır. Belki tek bildiğini televizyonu açıp kapatmaktır. YA da bir ihtimal eşin bir başkasını çok seviyordur da tam o günlerde yırtık dondan çıkar gibi sen çıkagelmişsindir. Hatta belki seninle evlenmeye itiraz edecek olmuştur da babası kafasına vurup zorla sana vermiştir. VE belki eşin o günleri hala unutamamıştır. Ya da belki eşin seni zerre kadar sevmiyordur. Sırf ailesi ''Gızıııım ahlını başına dopla gızııııım. Bu herifte para boh gibi boh. Sana eyi bakar seni yaşatır. Gızıııım ahlını gullan'' dediği için seninle evlenmiştir. YA da tüm bunların dışında çok daha farklı bir sebep olabilir. Sana tavsiyem ne yap yap karınla baş başa kal. Öyle içten öyle samimi şekilde hayat hikayesini sor ki hiç bir ayrıntıyı atlamadan sana anlatsın.
01 Yorumla- +1 yıl
O sana samimi şekilde hayat hikayesini anlatırken pür dikkat karını gözlemle, hatta gerekirse elinden tutuyormuş gibi yapıp parmak ucunla çaktırmadan nabzını kontrol et. Anlatırken bir anda nabız atışları hızlanırsa, veya bir anda gözünün içi parlarsa, ya da değişik bir hale girerse, tam o anda hangi konudan bahsettiğine dikkat et. Belki geçmişinde senin bilmediğin bir mevzu vardır. Daha olmadı evlilik danışmanına git.
Bu arada konuyla alakası yok ama, ah ulan ah, Allah da parayı senin gibilere verir.
En İyi Cevaplar
+1 yılYorumlar hiç hoş değil... tamam belki yaş farki var belki istenilmeden evlenmiş vs.. bunlar burda bizim ön yargı ile yorumlayacagimiz şeyler değil.. Yil 2018 kanun var nizam var yeri geliyor 5 yaşındaki kiza söz gecirelemiyor... evlenmeden önce bir caba içerisine girilebilinirdi.. onu geçtik yaşiti sevdigi ile evlenip geneleve satilanlar var... kader kısmet bazi seyler hayırlısı belki bu bilemeyiz.. Arkadaş burda eşini mutlu etmek için bir care arıyor ona odaklanmak lazimm... Kardeşim sen sevkatinden , ilginden sevginden geri kalma biraz zamana birak sabırlı ol düzelir inşallah.. cok üstüne düşme sıkma bunaltma...
04 Yorumla- +1 yıl
Rızası olmadan evlenmek gayette ön yargı ile yorumlanacak birşey. Tecavüzden ne farkı var bunun? O kız o adamla aynı evde yaşamaktan mutsuzsa, onu sevmiyorsa hangi şevkat iyileştire bilir bunu? Yaşıtları üniversite okurken, kendi parasını kazanırken, arkadaşlarıyla gezerken o babası yaşında bir adamla aynı yatağa girip, ona zorla ev hanımlığı yapıyor. Bu durumun yanlış olduğu her zaman vurgulanmalı, sosyal baskı olmalı ki, hiç olmazsa yapılanın yanlış olduğu, onaylanmadığı görülsün. Ha illa yapıcı bir yorum yapmak gerekirse bu saatten sonra o kızın psikolojisine bir tek psikolog iyi gelir
- +1 yıl
Yaa lütfen boş yapmassan sevinirim. Yazılanı önce bir dikkatini vererek oku.. doğru olmadığını belirttim zaten yukarda.. Kaldıki yıl 2018 .. Bu zamanda istemeyeni camiden içeri sokamıyorsun..
kız çocuk gelin değil adamda yaşlı değil.. demegoloji yapmayın boş...
Yok yaşıtları ünide imiş falanmış fıkstıkmıs... Devlet isteyene her imkanı tanıyor , aile baskısı va diyeni sosyal hizmetlere yerleştirip okutuyor.. Ayrıca konunun içeriğini bilmiyoruz... ön yargı saçma - +1 yıl
konunun içeriği gayet ortada aslında. Sadece görmek istemiyorsunuz
- +1 yıl
@şekersizAdaçayi doğrudur...
Gizli Üye(30-35)+1 yılseverek mi evlendi seninle? hem hamileyse cok normal hormonlarinin birbirine karistigi dönemdir hic oturup konustun mu rahatlattin mi onu sadece bir sey alip yapmakla olmaz bu isler simdi nsail düsünceler icindedir o kendimden bilirim kafayi yicem sandim bir dönem
01 Yorumla
+1 yılYaş farkı çok yüksek. Ve kendisi çok küçük bir çağda. Ve hamile kalıyor. Böyle tepki vermesi çok normal. Psikolojik desteğe ihtiyacı olabilir. Onunla daha yakinen iletişim kurmalısın. Evlenirken mesela beni istiyor musun diye sordun mu?
35 Yorumla
Soran+1 yıl44 yaşındayım sorsam istemiycekti. ama ben uzaktan sevdim. gittim babasıyla konuştum tamam gel iste veriyim dedi
- +1 yıl
Sen istedin de o istedi mi? Eşya alırken eşyaya soramazsın beni istiyor musub diye, sahibine parasını verir alırsın. Eşyanın ağzı dili yoktur çünkü. Ama sen insan ile evleniyorsun. Onun bir iradesi, ruhu, duyguları paylaşanlar var. Bunu bilecek yaştasın. Kızcağızın sana istediğin gibi olmaması da bu önemli aşamayı atlamış olmanın bedelidir. Hiç ama hiç kusura bakma.
- +1 yıl
İstemeyeceğini de biliyormuşsun üstelik. Böyle bir şey var mı ya. Neden sadece kendi isteğini düşündün? Şimdi onu gerçekten sevdiğini mi iddia ediyorsun? Gerçekten çok üzüldüm kız adına.
- +1 yıl
Babasından istedim verdi de ne demek ya Allah askina? 44 yaşındasın kız 19 yaşında. Benim babam 45 yaşında ben 19 yaşındayım. Midem bulanıyor. Sen sevseydin ona bunu yapmazdin. Ne bekliyorsun ki Allah askina? Belki kızın sevdiği vardı hayalleri vardı okumak istiyordu? Bu nasıl bir bencilliktir! Babası da sende Allahinizdan bulun. Bunları yazarken bile ellerim titriyor şu an. Yazık çok yazık. Yarın birgünölüp gidecen kız ortada kalicakkalicak
- +1 yıl
@Esra88888 Türkiye iğrenç sapıklarla pedofolü dolu
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
30Cevap
Daha çocuk yaşta belkide makyaj yapıp akadaslari ile kafelerde gezmek isteyen belkide okumak isteyen bir kizi alıp ustune bide hamile birakmişsin devir değişti aslanim 18 yasinda senin evlendiğin kız daha bir çocuktu ustune sen bu çocuktan çocuk yapmişsin. Ona çocukluğunu geri ver yüzü güler. Verebilir misin?
20 Yorumla
+1 yılNerdeyse babasi yasindasin, babasindan istedim verdi diyorsun. Kizla alakan yokmus onceden (ki bence olmamali da bu yasta), kiz istiyor mu istemiyor mu sormadan evleniyorsun. 2 kati yasindasin kizin ya el insaf.. Tabiki mutlu olmaz, istemez seni cunku oda yasitlari gibi asik olmak, sevdigi kafa dengi bir insanla eglenmek istiyor. Paranin alamayacagi seyler de var iste, her istedigini aliyorum desen kac yazar..
20 Yorumla
+1 yılSenin Allah uzun ömür versin ya. Çocuğun yaşındaki kızla evlen, kıza rızanın var mı diye sorma ve sonra da gel burada millete zırlayıp karım mutlu değil de. Şerefsiz herif apaçık ortada zaten neden mutlu olmadığı. Kim ister ulan babası yaşındaki adamla evlenmeyi? Kızın yerine koy biraz kendini, empati kur. Senin ve senin gibilerin tez zamanda Allah belasını versin.
11 Yorumla- +1 yıl
Allah uzun ömür versin değil "ALLAH BELANI VERSİN OLACAK O."
19 yaşında bir çok şeyi ona sorulmadan karar verilmiş demek oluyor babasından istedin verdi bu kadar yazdığın kadar iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum kararı alınmadan olan bir evlilik belki çocuk konusunda anneliğe hazır mı bilinmez bebeği olacak üst üste gelen bir durum gülmemesi yeterince soğuk olması normal değil mi ondan istenilen olgunluk çok fazla
10 Yorumla
+1 yılKızla konuşmadan babasindan istemek nedir ya ☹
Daha duygulari bile oturmadan hayatta ne yapmak istediğine belki karar bile vermeden evliliğin içinde bulmuştur kendini ve depresyona girmiştir bir uzmanla görüşmeli bence ve acil spor ve hobi alanlari edinmeli yoksa bu amaçsızlık onu bitirir ki zaten istemediği bir evlilik içinde muhtemelen
Allah yardimcisi olsuN kızın.10 YorumlaYaştan ve sevmediğinden dolayı olmasın ben senin isteme cüretini değil ailesinin 19 yaşındakş kızı 35 küsür yaşındaki adama nasıl verebildiler onu yadırgıyorum yazık kıza evliliğine sana adapte olamadan bide kız hamile kalmış kızın hayatı bitmiş okuması gerekirken
10 Yorumla19 yasinda daha kucuk ve hamileyken asabi olmasi normal zamanla alisir bence ama keske sevgili olup evlenseydiniz o zaman belki de daha da bir farkinda olurdu sevmedigin ailenin verdigi adamin bebegi olunca bu tepkiyi vermesi dogal zamana birakmaktan baska caren yok
00 YorumlaDiğer konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bir kadının ruhuna dokunmadığın sürece o kadının hissettiği tecavüze uğruyormuş hissi.. işte bu yüzden evliliğe annesi babası karar verirken kızına bir sormalıdır..
612 Yorumla- +1 yıl
Anne ya da baba değil tamamen kendisi vermeli.
- +1 yıl
Yok öyle bişey, kes artık saçmalıyorsun.
- +1 yıl
@Variablegril bak bazen aşk gözü kör eder, sen ınu göremezsin, hani şu cail cühela olup kaçan kozlar varya ailem vermedi diye sonra anne babasının evine dönüyor ya da kabul etmezler diye intihar ediyor vs, öyle durumlarda anne babası kızına karışır erken der yok o bizim aileye uygun değil der ilerde daha iyisi olur diyebilir ama illa şununla evleneceksin dayatması yapamaz. Neyse biraz konuşurken üslubuna dikkat et, saygı belirten kelimeler seçip cümle oluştur. Saçmalamıyorum sen anlamıyorsun çünkü düşüncemdeki cahil aklı sende mevcut şuanda.
- +1 yıl
Lan cahil olan sensinn aqq ne sal*klar var ya
- +1 yıl
Anlıyıcak bişey yok karşılık vermezsen sevinirim.
- +1 yıl
Toplum gelişiyor siz cahiller de geberip gidince bu saçmalıklar da ortadan kalkıcak.
- +1 yıl
Bu ülkeyi senin gibiler geride bırakıyor.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGülmez tabi millet yaşıtlarıyla gezerke o amca diyeceği biriyle geziyor sen gençliğini yaşamışsın kızın gençliğini yaşamasına niye mani oldun onu sana veren annesine babasınada yazıklar olsun
53 Yorumla
Soran+1 yılO istesin istediği yeri gezdiririm
Cevap sahibi+1 yılSenin nerdeyse torun gezdirecek yaşın gelmiş
Soran+1 yıl2 ay sonra kızım olucak çocuğumu gezdiricem insallah
İyi yapıyor kızın yaşında biri ile birlikte olursan herşey müstehak sizin gibilere yazık hayatını karartmışsınız kızın belki bir sevdiği beklediği vardı
30 YorumlaAradaki yaş farkı hiç problem değil, aslında bayanlar olgun erkeklerle daha mutlu olurlar. Kızın başka bir sevdigi ya da derdi falan olmasın?
Ayrıca siz evlenirken kıza direk olarak "benimle evlenmek istiyormusun" diye sordunuzmu?00 Yorumlapeki yaş farkı var mı sen gidip istedin , kıza sordunmu hiç ya ben seni istiyorum sevdiğin var mı , senin düşüncen ne , para hiç birşey mutluluk huzur para ile degil, yüzü gülmüyorsa kesinlikle altında yatan bir çok neden var
02 YorumlaOna dünyaları versen boş bu sığ kafayla az yaşarsan belki mutluluğa erişebilir.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbabasından istedim verdi ne demek ya. Eşya mı bu? bir fincan şeker mi babasından istiyorsun? Hayatını çalmışsın gencecik kızın bir de güler yüz mü istiyorsun? Babası yaşındasın be. Utan
50 Yorumla
+1 yılHamilelikte duygu değişimleri çok olur sıkıntı yapma bence. Eşinin gönlünü hoş tut ve sabırlı ol. Hamileliği boyunca ve sonrasında da elbette iyi davran.
06 Yorumla
Soran+1 yılHep boyleydi
- +1 yıl
Rızası varmıydı evlenmeye? Size karsi ilgisi olup olmadığını mutlaka anlamış olmalısınıZ
Soran+1 yılBen uzaktan sevdim gittim babasına gel veriyim dedi
- +1 yıl
E evlenene kadar hiç mi konuşmadın görişmedin mi kardeşim?
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
E ne diyeyim Allah ikinizinde hakkında hayırlısını versin
Senden bayağı küçük aranızda ki yaş farkı bayağı fazla yani kusura bakmayın ama gözü dışarı kaymış olabilir fakat bu durumlar her insanda görülebiliyor genelde
10 Yorumla
+1 yılKız istemediği halde evlenip hala sorunu onda buluyorsan senin aklından şüphe ederim be p*z*vnk
40 Yorumla
+1 yılbabası yasındaki bir adamla evlrnip mutlu olmasını bekleme. umarım kendine zarar vermez iyice kafayı bozup
20 Yorumla
+1 yılSevdim ailesinden istedim verdiler cümlesi olayı da sebebi de yeterince açıklıyor zaten keşke biraz değer verip once kızın gönlünü kazanmayı tercih etseydiniz..
30 YorumlaHoşuna gidecek incelikler davranislar yap bence ufak tefek hediyeler bile mutlu edebilir ya da senden bekledigi bir davranis vardir belki de hamilelik psikolojisi umarim duzelir
00 YorumlaDiğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Açıkça sor konuş onunla. Ama gelen cevap ne olursa olsun sakin karşıla bir eski sevgili mevzusuda olabilir bilemeyiz. eşin daha çocuk sayılır bedeni değil ama zihin yapısı o yüzden herşey olabilir
00 YorumlaDiğer konusunda 853 cevap paylaştı. Seni sevmiyor. ya da daha nazik oluyum sana aşık değil. Dahada kötüsünü düşünmek istemiyorum. Keşke bir rızası var mı diye sorsaydın başta. Herşey para değil
00 Yorumla
+1 yılhamilelik psikolojisi olabilir, tabi sevmeyerek evlenmek ve kucucuk yasda anne olmaya hazirlanmak zor geliyordur
09 Yorumla
Soran+1 yılAramizda 25 yaş var ondan olabilir mi
- +1 yıl
babasi yasinda adamsın 19 yasindaki kızın belkide hayallerini caldın
Soran+1 yılYaş engel değil çok seviyorum
- +1 yıl
sen seviyorsun da o seviyor mu bakalım? ya da istedi mi? 19 yasindaki kız kipir kipir olur heycanla bakar hayata senin anlatigin sanki bir ölü..
Soran+1 yılTam olarak öyle ruh gibi bedeni burda ruh başka yerde
- +1 yıl
depresyonda! istemedigi bir hayati yasadigi için
Sevdim, babasindan istedim, verdi evlendim. Ohh valla herseyi sen yapmışsın zaten. Şimdide kiza sormiycaksin niye mutsuzsun diye.
30 Yorumla
+1 yılKıza sordun mu benimle evlenir misin? Benimle evlenmek ister misin diye yoksa düz gidip istedin verdiler diye mi evlendin? Cevabı açık
11 Yorumla- +1 yıl
Ya yemin ederim yazık ya kızın yaşındaki kızdan ne istedin bir de iki ay sonra çocuğum olacak gezdiricem yazmışsın kızın okuyup gençliğini yaşaması gereken yaşta sen onu eşya yerine koymuşsun sonra niye mutlu değil depresyona da sokarsın psikolojisini de bozarsın
Siz kaç yaşındasınız peki? Sitede görünen yaş aralığı doğruysa muhtemelen şu an onu mutlu eden tek şey bebeği.
10 Yorumla
+1 yılbelkide sizi kendisine uygun eş olarak görmedi aranızda epey yaş farkı var gibi
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah belanızı versin başkada bir şey demiyorum özellikle o şerefsiz orrrruspuu çocuğu babası inşallah sabaha kalmaz geberir yahu sende hiçmi beyin yok be adam azıcık insanlık kalmamış mı ya nasıl bir devirde yaşıyoruz
00 Yorumlaİstemediği bir evlilik olmuştur hatta unutamadığı biri vardır tahminimce bundan sonrası senin elinde onu mutlu edip anlamaya çalışabilirsin ya da sorgulayıp kızıp sonunda da ayrılabilirsiniz
00 YorumlaDiğer konusunda 340 cevap paylaştı. Sirf hamile oldugundan beri mi böyle yoksa en basindanmi? En basindan böyleyse annesi babasi evlenmesini istemistir ama kendisi istememistir
00 YorumlaDiğer konusunda 528 cevap paylaştı. Günahını almak istemem ama içinde bir ukte kalmış olabilir yani başka biri inşallah zamanla düzelir
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl desem çok donuk bu dünyada değil sanki beden burda ama kafa ruh başka yerde
Eşinin rızası varmiydi seninle evlenirken Belki o yüzden dir
10 Yorumla
+1 yıl19 yaşında ki bir çocuktan ne bekliyordun? Senin yaşında ki birine sevmediği halde verilmiş birde...
10 Yorumla19 yaşında daha çocuk ergen ya tabi gülmez eglenmez bence seni sevmiyo
40 Yorumla
+1 yılKendisiyle konuşmaya çalışın. Hiç sordunuz mu baş başayken neden böylesin diye?
00 Yorumla
+1 yılbelki unutamadığı biri vardır ya da psikolojik bir sorun bence bir psikoloğa götür
00 YorumlaYa vedud'u çok oku üfle üzerine düzelir sevgiyi gulmeyi arttırır eşler arasında
010 Yorumla- +1 yıl
One ya büyümü ahahahah
- +1 yıl
allah derken
- +1 yıl
Tanrı var bizde arapın duasını ne yapayım sapıklarla dolu ülkede
- +1 yıl
Yani sizin gibi moloz insanla tartışmaya değmez madem bişey yazıyorsunuz mantıklı cümleler kurun günah haram cümleler kurmayın benim yorumumun altına ben yazıyorsam soruya yorum yaptım sazan gibi atlayıp ta ortalığı birbirine katmayın sizin gibi seviyesi ınik insanlarla uğraşamam
- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence bir bocalama döneminde ama geçici bir dönem sorun yok...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvallah ben de öyleyim bedenim burda ama kafam bambaska bir alemde ailem de sikayet eder bu durumdan ama benim degistirebilecegim birsey degil ben hep böyleydim böyleyim
00 Yorumlahamile olduğu için olabilir belki doğurmak korkutuyor olabilir psikolog desteği isteyin
00 YorumlaSevdim istedim babası da verdi! Kız belki istemiyordu? Her şeyi geçtim 19 yaşında daha, evli bir de üstüne hamile? Ne zorunuz vardı da bu kadar erkenden evlendiniz?
10 Yorumla
+1 yılSenin hatun bunalımdan hamilelik depresyonu olabilir ondam önce belki seni istemeye istemeye evlenmiş olabilir bir sürü olanak var
00 YorumlaKonuşmadın mı hiç niye böylesin demedin mi belki o seni sevmiyordur ailesi istemiştir diye evlenmiştir seninle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir psikologla görüştür ve ailesi seninle isteği dışında evlendirmis olabilir mi?
Sonuçta sen istemezsin aile vermiş kız belki istemiyordu...00 Yorumla
+1 yılSevmeden evlendiyse normaldir çocuk yapmasaydınız bari
20 Yorumla
+1 yılevlilik beklediği gibi olmadığından ve hamilelik psikolojisinden olabilir.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEsin seninle istemeyerek mi evlendi, ilk gunden beri mi boyle?
02 Yorumla
Soran+1 yılHep böyle
Cevap sahibi+1 yılEsin mutsuz, depresyonda olabilir , kendi rizasi olmadan evlilige zorlanmis olabilir belki.. onu bir psikiyatra goturup , sorunun kaynagini ogrenmen ve yardimci olman gerekiyor...
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin yas kac tam olarak.
Istemedi seni. Istemedigi bir evlilik belki.
Belki aklinda vazgecemedigi sevdigi hep vardir00 YorumlaArkadaşım senin işin biraz zor ola bilir. Eşinle evlenmeden önce bunu iyice konuşmadiniz mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kaç gün önce eşinde burdaydı seninle alakalı bişeyler soruyordu. Soruyu cevapladım mı hatırlamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBabasindan istemeden kizdan rizasini istedin mi , kalbinde gonlunde biri var mi dedin mi?
40 Yorumla
+1 yılGecer bu durum... biraz erken yasta hamile kaldigini dusunmustur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllahım sitedeki sorulara valla :D normaldir yani hamilelliktendir
00 Yorumlaİyilik yapmayacan dövecen ondan sonra bak nasil kuzu gibi senin gozune girmek icin yuzu guluyo
04 Yorumla- +1 yıl
Ve her zaman yüzüne gülsede senden nefret ediyor olur. Erken ölümünü bekler.
- +1 yıl
@nazcelik34 ama insan okadar iyi davraniyorsa neden kocasina gulmuyo hic yuzu?
- +1 yıl
Şikayet edin kaldırılsın bu yorum. Asıl senin gibileri tokat manyağı yapmak lazım. Hamile kadına, eşime vurmayı mı öneriyorsun burdan? Yazıklar olsun
- Diğer konusunda 939 cevap paylaştı.
+1 yılO yas farkina ne bekliyosun
11 Yorumla
Soran+1 yılYaş engel değil
Yenge eşcinsel değil dimi
00 Yorumla
+1 yılEşini babası zorla mı verdi?
00 YorumlaÖncedende öyle miydi?
00 Yorumla
+1 yılBelki seni hiç sevmedi
00 Yorumla- Diğer konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmayı denedinmi hiç usta ne diyor
00 Yorumla - Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih