Karım neden bana böyle davranıyor?

Lisede tanıştık eşimle. O zamanlardan beri birlikteyiz. O zamanlardan beri aşırı kıskançlık yapıyordu. O bende bir yaş küçük sürekli bizim sınıftaki kızlara sataşırdı uzak durun sevgilimden falan derdi. Sınıfta da kimsenin beni taktığı yoktu. Hatta benimle çok dalga geçiyorlardı büyü mü yaptın o kız sana nasıl baktı diye. Yaşımız ilerledikçe davranışları daha da kötüleşti. üniversitede artık hakaret edip fiziksel temasa geçti. Gözlük kullanan birisyim kaç kere gözlüğümü kırdı sözde kızlara bakarmisim bakmasam diye yaparmış. Ayrılmak istedim dayanamadım artık. Fakat üvey babasına söylemiş beni. Üvey babasıda mafyatik bir tip ben bu kızı kendi öz evlatlarından daha çok seviyorum diye akıllı ol diye adam beni bıçakla tehdit etmişti. Bırakamadım bende. Daha sonra evlendik iş hayatına başladık iyice delirdi. İş başvurusuna bir kadın geliyor doğal olarak tokalaşıyorum ya da kadın personel bana gelip bir şey anlatıyor. O akşam evde illa fiziksel şiddet uyguluyor. Elimi kırmaya kalkmıştı bir keresinde genelde tokat atıp saçımı çekiyor. Niye o kadınlar sana geliyor aynı pozisyonda çalışıyoruz ne yapıyorsun sen benden gizli diyor. Şey yapmak istiyor yorguunum diyorum (ya da yapıyoruz ben yorulunca da diyor). Kiminle attın enerjini söylesene kim var hayatında senin diyor. Niye böyle davranıyor anlamış değilim. Yani kıskanılacak bir tipimde yok. Çirkinim yani o ise cidden çok güzel yabancı mankenlere benziyor. Nasıl baktı bana onu çözemezken bu kıskançlığıni hiç anlamıyorum. Sizce niye bu derece kıskanç
Karım neden bana böyle davranıyor?