Eşim neden böyle yapıyor bana ?

Biraz uzun olacak ama anlamanızı istiyorum…Biz iki senedir evliyiz. İlk günden beri konumuz senin ailene benim ailem. Kendi bu hale getirdi ben ailesiyle aylarca yaşarken o iki saat zor oturuyor. Bana idare et derdi kendisi edemiyor … baştan beri aileme laf etti ya önlerdinden ya arkalarından…. Bende yapma bunu dedim ben hiç böyle yapmam ailesine. Kaç kez tartıştık. Geçen hafta da bu sebebinden tartışmıştık ben agzimdan geleni saydım annesi hakkında düşüncelerimi. Tabi işine gelmedi.. neyse bir gün sonra yine konuştuk. Şimdi cuma günü benim annem yemeğe davet etmişti oda işten sonra uyudu geç uyandı gidleim demedim haberi var ama. Dün yine ise gitti ve yattı akşam oldu kalktı neyapalim diye bana soruyor bende anneme gdielimmdiymeedim kavga etmiştik ya geçenlerde. Ama halbuki annemin birgün önce yemeğe çağrıldığını biliyordu … bugün gidelim demedi 😒 bende bozuntuya vermedim alışverişe çıktık geldik geç oldu zaten. Bugünde uyuyamadım bakalım bisey diyecekmi diye …( beni yadirgamayin ben geçen sene babamı kaybettim 😢 haftada bir kez olsun annemi görmek istiyorum ) hem ben ailesine saygı gösterirken o niye yapamıyor gücüme gidiyor artık….

Güncellemeler
8 ay
Bugün gitmezse bende annemi hafatcii getirip bizde kalsın istiyecem… ona sorun demiyor oda hiç bana sormuyor ailesinde kalacağımız zaman kalalım gudleimmi demiyor 😒 bende sormam bundan sonra
Eşim neden böyle yapıyor bana ?