Eşim neden bana bunu yapıyor…

Eşimle yaklaşım 2,5 senedir evliyiz ve uzakdan akrabalık bağımız var.Yıllardır görüşmedik beni bir gün facde görmüş neyse ki yıllar sonra buluşup sohbet ettikten sonra 2 ay sonra

Birbirimizi çok iyi tanımadan nişanlandık büyük bir aşk yaşadık ve sene dolmadan evlendik.Evlendikten sonra aileme olan yaklaşımı beni çok kızdırmaya başladı.İstemeye istemeye

Ayda bir ailemin yanına benle gelmesi kısa bir süre oturup sıkılıp hemen gitmek istemeleri ,kısacası ailemi sevmemesinden dolayı sürekli aileme mahcup durumda kalıyorum.Bense

Her hafta hemen hemen onun ailesini anne ve abisini kahvaltılara yemeklere çağırıyorum çok iyi niyetli davranıyorum ve kayınvaldemle birkaç sokak ötesinde oturuyorum.Eşim en başta evlenirken sen istediğinde taşınırız

Anneme yakın oturalım en başta annem ağlıyor falan dedi ben iyi niyet ise bunu kabul ettim ve taşınmak istediğim de de hep birşeyleri bahane etti.He bu arada kayınpederim yıllar önce

Öldüğü için annesi ve abisi beraber yaşıyorlar.Ben onun tüm ailesine bu kadar iyi niyetli yaklaşmama rağmen o hep beni aileme mahcup ediyor.Eşim lise ben üniversite mezunuyum ailemle

Olan ilişkimi kıskanıyor olabilir mi ? Biz 3 kardeşiz ve ailede ben çok seviliyorum.

Dün maça benden habersiz tüm ailesini davet etmiş ,ben çalışan biri olarak birde onlara yorgun argın hizmet etmek zorunda kalıyorum buna rağmen ailesini güler yüzle

Karşılıyorum.O ise annem geldiğinde bize doğru düzgün muhabbet etmeden bir mutsuz yüz ifadesi ile erkenden yatıyor?

Bana saygısı mı ya da sevgisi mi yok eşimin ? Neden böyle haksızlık yapıyor sizce bana ?

Güncellemeler
+1 yıl
eşim bencilce davranıyor hep ben hep ben onunla çok kez konuştum bu konuyu ama hep aynı şeyleri yapıyor sizce nasıl bir yol denesem artık değer vermeyip yokmuş gibimi davransam gerçekten beni sevse ailemi sevmese bile olanlara karşı bana saygısından iyi niyetli davranamazmıydı ?

Eşim neden bana bunu yapıyor…