Gizli Üye(30-35)+1 yılozaman sende hazirlan süslen püslen bir gün kiz arkadaslarinla sinemaya git ya da biyerde kahve icin bakalm birdaha yapiyormu o senin duygularndan felan emin ya totosu rahat istedigini yapiyor sende yap asosyal olma ya da daha güzel önerim var süslenip püslenip gitmeden evvel esinle hadi gel gezelm teklifinde bulun beraber bas basa gidin hafta sonlari kacamak yapin monotonlasmis hayatinizi canlandirin bak yapmazsan belki 20 yil icinde bosanabilirsniz böyle iliskiler cok bende yeni evlendim ve biz ikimizde asosyaliz ama o bendende asosyal ve hic romantik degil hadi hadi hadi diyerekten alistiriyorum ve korkudan wc bile gitse lavoboyu cekip atiyor sen düsün bir an bile habersiz birakmaz beni birazda cazibeligni kullanmalisin kadinligni yoksa yola gelmez
024 Yorumla- +1 yıl
Korkulur sizden...
Cevap sahibi+1 yılkorkun ozaman hak ettigmiz davranislari sergilemezseniz sonunuz bu yazdiklarimda jandarma gibi basinizda oluruz.
- +1 yıl
Allah sen ve senin gibilerinden uzak eylesin beni...
Cevap sahibi+1 yılemin ol seni cok severse benim gibi olur :)
- +1 yıl
Aman aman... Öyle bir sevgiyi istemem... Gerek yok... 🚾 ye bile girerken haber verecek kadar düşmedim, Allah düşürmesin...
Cevap sahibi+1 yıldüsürsün erkeklignden bsy gitmez basi bos öyle elini kolnu sallaya salllaya gezen erkekdende erkek olmaz es dedigin kadinini koluna takar beraber gezer öyle sen kimsin hesap vereym havalara girenlere adam muamelesi yapamayiz. hak edin yapalim bizde
wc konusuna gelirsek o isin espirisi ben s*cmaya gidiyorum demiyor tabiki!! bazen inanmiyorum ve lavoboyu cekip atiyor inanmam icin😂 bunlar komik ve tatli seyler iliskide evlenince anlarsin okadar korkulcak bsy degil evlilik tam tersine güzel bisey !- +1 yıl
Ahh canım benim... Evlilik güzel bir şey de evlilikte güvene dayalı bir kurumdur... Sen inanmıyorsun adam sana 🚾nin resmini çekip atıyor... Zıçarım böyle evliliğe de aşka da... Ben 10 yıllık evliliğimi bitirmiş adamım... Bana evliliğin güzelliğini anlatma... Yaşın kadar evlilikte bir sürü şey yaşadım... Bu birilerine kendini inandırmak ya da istediğini yaparım nidalarında asarım keserimlerle olmuyor... Evlilik dediğin anlayışla,, güvenle, sadakatle, özlemle, hasretle güzel olur... Bunlar yoksa çok özür dilerim ama öyle aşkın ızdırabını si*erim... Rahmetli halamın bir sözü vardı, 250 gr'AM'ıyla ben kadınım diye ortaklıklarda gezmeyecek kadın dediğin, yeri geldiğinde oturacak adamın ağzının suyunu akıtmasını da bilecek, ağzına zıçmasını da... derdi...
Cevap sahibi+1 yılrahmetlinin ar ve namusu ozamanda yokmus sende de yok. her evlilik kötü ya da her evlilik iyi olcak diye bisey yok fakat o karsindaki insana bagli bisey ben kücüklük askimla evlendim 😁 yani 9 yildir sevgiliydik 6 aylik evliyiz suanda biz alismisz birbirmize seviyoruz yani onun zoruna gitse sorgulamam ya da onun beni sorgulamasi zoruma gitse zaten yürütmezdik alismisiz birbirmize cekiyoruz nazimizi bunlar cok büyütülcek seyler degil 250 gr. A. M dedigniz sey hepimizin ciktigi yer bu lafin ucu bizleri doguran kadinlara dayaniyor aklinda bulunsun SAYGI ÖNCELIKSE ÖNCE BIR KENDINE SAYGIN OLSUN.
- +1 yıl
Haklısın... Ölmüş kişinin arkasından ar namus kavramlarını kullanacak kadar ergen, aciz ve küstahsın... Kalkıp gelip bana saygıdan bahsetme...
Cevap sahibi+1 yılölmüs gitmis beni baglamaz herkes cehennem atesini beraber alir götürür ahirete :) sen bikere bayanlara saygi göstermesini bilmiyosun allah senin gibileri islah etsin ex eşin dogru karar vermis👍
- +1 yıl
Bak andaval arkadaşım benim... Saygıyı senden öğrenecek değilim bu 1,
Doğru kararı o değil ben verdim bu 2,
Saygı görmek istiyorsan, saygı göstereceksin bu 3,
Sana Light kocanla bir ömür boyu mutluluklar diliyorum bu da 4...
Daha fazla uzatma ki ağzım bozulmasın, gece gece kalbin kırılmasın...
Cevap sahibi+1 yılsen kimsin ki kalbim sana kirilsin? light kocamin g. tndeki kil bile olamazsin 😉 agzin zaten bozuk ne konustugndan haberin yok sanada yanlizliginla mutluluk dilerim 😄👌
- +1 yıl
Terbiye yoksunu, ahmak, ergen, aciz, sapık, küstah, haysiyetsiz, karaktersiz... İzan yoksunu, erkek delisi... Git şimdi kocanın kıllı poponu yalamaya devam et!!!
Cevap sahibi+1 yılheeeh aynen herkesde okusun simdi bu igrenc yorumunu :) haydiii yallahhh😄😄✊👋 buda ispati olsun sana ne pis biri oldugnun
- +1 yıl
Görüş sahibi sonra diyosunuz ki biz niye dul kalıyoruz bosnıyoruz nıye bunlar basımıza geliyor kusura bakma dünya size göre dönmüyo 6 yıllı evli olabilirsin bir evli olarak burda bulunman bu tür seyleri konusman yanlıs senın burda yazıkların senın akıllı kurnaz oldugunu göstrrmiyo evli insan kocasının dizinin dibinde oturur burda fingirleşmez ınsanlarla bence sen hatalısın rezil olma istersen. ;)
- +1 yıl
@tolgahan93 adamsın, eyvallah...
- +1 yıl
Eyvallah
Cevap sahibi+1 yılhe adam oldun yani bir kadini rencide ederek uzakdan camur atmak cok basit dimi fingirdesmek nasil bir kelime ya söylenecek söz yok görüyoruz anlatmaya gerek yok karekterlerniz ortada böyle adamim diye gezinin sizinle evlencek olan kadinlarin vay haline :)
- +1 yıl
Ben kadını rencide ederek adamlıgımı ıspatlamıyorum sen kadın oldugunu unutarak rezil oluyosun konu bu eminim eşiniz burda bunları görmez aksine sevmek yerine nefret etmeye başlar çünkü sen evlisin burası sıradan bir site senın eşinle geçirecegin vakti burda geçiriyosun ki bu ayıp bişey yapma burda kalite gösterisi yok burası sıradan insanların tanısma sohbet etme ortam kurmak giibi bir yer burda evlilelere 2 3 aranıyor diye bişey yok. Şimdi gidebilirsin iyi akşamlar
Cevap sahibi+1 yılbenim ne yapip yapmamam sana düsmemis ? ben özgür bir insanim ve benim esimle aramda olan bag farkli bunu anlayamazsin zaten cünkü yillar biriktirdik birbirmizin hareketletlerine alisigiz. burda kayitli oldgmu herseyi görüyor zaten ayni cati altnda olupda telefonuma bakmamakda olmaz dimi 😄 ayrica tamda dile getirdin bir bayani rencide ederek erkekligni ispat eden birisin Adam olan bayanlara bu sekil saldirmaz. ben bu siteyi farkli amaclarla kullaniyorum ve camur atmakdan baska türlü kendini savunamiyosun. simdi sende dagilabilirsin Allah rahatlik versin.
- +1 yıl
Eminim eşin biliyordur. :) o bence mutluluk senı farklı seylerle besliyo yoksa burda olmazsın canım okey. ;)
Cevap sahibi+1 yılzihniyetin bozuk ne söylesem farkli anlicaksin zaten allah islah etsin sizin gibileri
- +1 yıl
Benim gibileri demek istedin herhalde hade bak işine kaşarlık yapma burda zıhnıyet kendı zıhnıyetınden suphelen ilk önce millete bok atıp durma
- +1 yıl
@tolgahan93 adamın mezhebi o kadar geniş ki karısının burda erkeklerle haşır neşir olduğunu bile biliyor ve adamım diye ortalıklarda geziyor, ama eşiyle aralarında ki bağ o kadar kuvvetli ve farklı ki, kadın başka bişey istese adam tamam diyecek... Buda bunu gururuna onuruna şerefine namusuna yedirecek ve hala kalkıp gelip bize laf yetiştirmeye devam edecek haspam... Terbiyeden, rencideden karakterden dem vuruyorsun ama sende söylediklerinin %10u bile yok... İki laf diycem altından kalkamayacaksın sonra yavru enik gibi havlayıp duracaksın... İşine bak...
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılYok oyle bisey... Evlendiysen bu bunalimini otelemek ve karsindakine hesap vermek zorundasin.
Bu arada hergece disari cikan adamdan pek kocalik namina hayir bekleme... Valla bulur birini demedi deme.01 Yorumla
Soran+1 yılBulsun ikimzde rahatlayalim
- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılEşinizle evli olduğunuzu ve size hesap vermeyip sadece acil bir durumda ona nasıl ulaşabileceğinizi bilmek istediğinizi güzelce anlatın. Kimler nereye soruları yerine sana ulaşmak istersem ve ulaşamazsam kimi aramam gerektiğini ve nerede olduğunu bilmem faydalı olur deyin. Oluşacak kötü bir olayın hanginizin başına geleceğinin belli olmayacağı için bunun gerekli bir bilgi olduğunu belirtin.
Şu anda eşiniz kendisine üstünlük kurmaya çalıştığınız gibi saçma bir izlenim edinmiş gibi geldi bana.22 Yorumla
Soran+1 yılEvet dogru ama ben ona üstünlük saglamiyorum kafasinda kuruyor
- +1 yıl
Bende öyle dedim. Bu sebeple öncelikle aklındaki üstünlük hikayesini unutması için daha yumuşak ve sevecen bir üslup kullanacaksın.
- Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılgece kayınvalideni ara anne ben ulaşamıyorum sizi aradımı merak ediyorum nereye gittiğini söylemedi gibi kayınvaliden senin yerine arar sorar sen de o çıktığında ara kayınvalideni sohbet et sor araya sıkıştır dışarı çıktı bir şey söylemedi sen merak edeceğine onlar merak etsin maşa varken elini ateşe sokma
11 Yorumla
Soran+1 yılKayinvalidem yok kayin pederim yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunalıyorsa niye evlendi mal olu mal
Boşan gitsin gerizekalıdan karıya kıza gitmiyorsa bende bişey bilmiyorum gece vakti ne yapar insan dışarda camiye gidicek hali yok ya
Ya kıza gidiyor
Ya alkolün dibine vurmaya başka bir açıklaması yok ki her gün futbol desek oda olmaz , ya iş için desek onu da bilmiyorum20 Yorumla
+1 yılSürekli oluyorsa sağlıksız bir davranıştır, zira gece nereye gidiyorsa bilmek senin en doğal hakkın. Asosyal olman onda dışarıya meyil etme reaksiyonu gösterebilir. Onunla dışarıda daha fazla zaman geçir. Yapıcı olman iyi birşey ama fazla taviz verilmez böyle şeylerde. Bu soruya cevap vermeyecek kadar bencil ise evlenmeyi düşünmeyecekti. Söyle ona efendi olsun adam olsun.
09 Yorumla
Soran+1 yılBen onunla disaro cikmaktan cok keyif aliyorum hergun istese cikarim ama bana arkadas edin onlarla cik diyo ben arkadas edinmek istemiyorum gezmek icin
- +1 yıl
Çok ters bir durumdasın, geri çekilip serbest bırakırsan çocuk evden daha da kopar. Diğer yandan beraber geçirdiğiniz zamanlara kalite katmayı önerebilirim, mesela beraber spora başlayın. Peki sen gece kız kıza dışarı çıkmak istesen sana mani olur mu?
Soran+1 yılOlmaz cık diyo ama benim yapımda bu yok
- +1 yıl
Karakterleriniz arasında çok zıtlıklar olduğu aşikar. Bence karşına al açıkça konuş. Kafandaki tüm soruları sor ve ondan ne yapmasını istediğini de söyle. Bu konuda katı olmalısın, çünkü mevzu ilerleyebilir. Gerekirse vur ağzına otursun dizinin dibinde. Umarım yardımcı olabilmişimdir bir nebze.
Soran+1 yılBen onunla cok guzel sakin bir sekilde konusuyorum ama ben yalnizliga aliskinim kime ne yapcagimi soyledigim zaman soguyorum dedi ben kotu bisey zaten yapmam ama ben hesap vermem kimseye dedi benm esimi merak etmem normal degil mi ben yani basimda dur demiyorum ona
- +1 yıl
Şimdi şöyle birşey var, yalnızlığa alışmış olması onun sorunu madem iyiydi yalnızlığıyla tek başına yaşasaydı evlenmeseydi kimseyle? İkincisi herkes eşine hesap sorabilir. Sen akşam nereye gidiyorsun gibi doğal bir soru sorduğunda oda buna hesap mı vericem diyorsa onun hayvanlığıdır. Erkek sevdiğine bu şekilde konuşmaz. Çok sakin olman onun bazı şeylere cüret etmesini sağlamış. Seni sevdiğine gerçekten inanıyor musun?
Soran+1 yılİnancim kalmadi malesef
- +1 yıl
Gerçekçi olmak çoğu zaman beraberinde mutluluğu getirmese de en doğrusudur. Kendine karşı gerçekçi ol. Hiç senin kadar yapıcı düşünen kadına rastlamadım, ne çevremde ne de ilişkilerimde. Seni hakettiğini düşünmüyorum eldeki veriler ışığında. Artık ciddi bir adım atmalısın.
Soran+1 yılTerapiste gitmeye ikna ettim onu bir gidelim uzman yardim alalim olmuyosa uzatmanin bir anlami yok
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bence sen söyle dedikçe o tersini yapıyor. Bırak söylemesin belli bir süre sonra kendiliğinden söyleyebilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılVay başına... Yazık etmişsin kendine böyle bir 🐂 le evlendiğine... Hep diyorum evleneceğiniz kişiyi iyi tanıyın diye... Ne malum başka kadınlara gitmediği? Sen evde onun zikinin keyfini bekle... Vallahi yazık...
10 Yorumla
+1 yılbana biraz dışarda huzur arıyormuş gibi geldi eşini sorgulamadan önce kendini sorgulamalısın mesela ona karşı davranışların hareketlerini gözden geçir. Erkeklerin bir çoğu düşüncesiz hareket ederler partnerini incitir ve sonucunu düşünmezler :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBen onun huzurunu kacircak bisey yapmiyorum hatta ben ona hic birsey yapmiyorum ama disarisi daha önemliyse kendi bilir
- +1 yıl
Sorun eşinde konuşarak çözmeye çalışın
Ne yaptığını kimle nerede olduğunu söylemesi neden bu kadar zor olsun ki? Ayrıca evlisiniz yani birbirinizden haberiniz olmasından daha doğal ne olabilir? Bunalacağı bir durum yok. Hadi gitme falan desen hep neyse
00 Yorumla
+1 yılBizde izin alınmaz, haber verilir. Benim düşüncem de eşin gibi, dışarı çıkıyorum dediğimde bana güveni itimatı yoksa kalan yaşantısına bensiz devam edebilir.
011 Yorumla
Soran+1 yılIzin al demedim ben ona ama nereye kiminle gittigini bilmiyorum
- +1 yıl
En azından başımıza birşey gelse seni nerde bulacağımı bileyim diyebilirsin. Bu da bir adım
Ama altta yazılan görüşlerdeki gibi düşünme. Özgür ruhlu insanların evliliğin getirdiği sorumlulukları kabullenmesi daha uzun sürüyor. Bu süreci ne kadar sakin atlatırsan ilerde o kadar rahat edersin.
Soran+1 yılÖzgür mü birakiyim? Sonra düzelir mi diyosun
- +1 yıl
Durumdan rahatsız olduğunu bilsin.
Birlikte zaman geçirin. Adam dışardaki hayatı seviyorsa sende ona ayak uydur. Evde oturup koca bekleme modundan çıkmayı dene
Soran+1 yılNeden o zaman evlenmeden once bana aile sicakligi istedigini soyledi evde sicak yemek kokusu istedigini guler yuz istedigini soyledi ben mi onu zorladim
Soran+1 yılBen sadece ise girersem cikarim disari koca parasiyla degil
- +1 yıl
Koca parası derken? Siz evlisiniz senin param benim param durumu varsa ve eğer sen böyle bir ayrım gözetiyorsan zaten siz boşuna evlisiniz. Bu düşünce yapısında birisiyle yaşamak zor olmalı, eşinle eğlenmeyi bile bir maddiyata bağlayabiliyorsan ben daha birşey diyemem.
Soran+1 yılEsimle degil iste sende cik evde koca bekleme dedin ya bende arkadaslarimla cikip gezmek yemek icmek isterim ama bunun icin bir gelirim olmali esim hep dusunur verir ama ben rahat edemem kendim kazanmam lazm
- +1 yıl
Brn eşinle birlikte çık demek istemiştim
Soran+1 yıl
Esim herzaman sennle olamam benmde arkadaslarim var dedi buna ne demeliyiz- +1 yıl
E doğru, ben her zaman eşimle vakit geçirmek istemem. Arkadaşlarıyla olan ortamda kadın yoksa sende rahatsız olursun tek başına. Burası tr, bazı gerçekleri değiştirmeye gücün yetmez.
Biraz fazla büyütüyorsun. Gittiği yeri söylemesi iyi olur, onun dışında çok fazla konuşup bir olay haline getirme durumu. Keyfli paylaşımlar.
+1 yılhakkında hayırlısı kardesım. inşallah ıyı olursunuz... ne yaparsanız el ele hosnut ıle sevgınızle yapın saygıyı elınızden bırakmayın. allah ıyı eylesın sizi.
00 Yorumla
+1 yılarkadaslarinin yanisira seninle de bsyler paylasmasini saglamalisin! sen onun icin gez, o senin icin evde otursun! karsilikli mutlu ve tatmin etmek lazim bu anlamda aksi halde yalnizlasirsiniz!
00 YorumlaEşinin eve bağlı kalmaması kötü bir şey bence. Evde geçecek olan her anın güzelliği ve huzurunu dışarda bulamaz. İşin zor
02 Yorumla
Soran+1 yılEvde tatsizlik huzursuzlukta yok aslinda belki ben biraz sıkıcı olabilirim bundan sıkılmıstır ama onu rahatsiz edicek hic bisey yapmiyorum
+1 yılhayatmı bana bayat benmi hayata bayatım hayat bana bayat değilse ben neden hayata bayatım ben hayata bayat değilsem hayat bana neden bayat bu 4 sorunun cevabını istiyorum lütfen
00 YorumlaNe kötü bişey onca yıl istediğin saatte çık gez dolaş. Sonra evlen dışarı çıkmaya bile izin al... Bir de diyolar ki erkekler neden evlenmek istemiyor...
04 Yorumla
Soran+1 yılBen izin al demedim ona sadece kiminle nereye gidicegini soyle dedim 32 yasinda yetmez mi
Soran+1 yılSorumluluk almaya?
Ben derim ki , bunun seni rahatsız ettiğini uygun dilde paylaşmayı dene içine atma bu seni paronaya sürükler ve olay işin içinden çıkamayacağın bir hal almaya başlar.
06 Yorumla- +1 yıl
Esiyle konusmli yani
- +1 yıl
@romantik_bey tabiki konuşarak çözmeyi deneyebilir.
- +1 yıl
Goruslermz ayni senle:)
Soran+1 yılKonusuyorum sakince guzelce benim yapim bu boguluyorum diyor
- +1 yıl
Yasamk lazim oyle yorum. yapmk kafadan yanlis olur
yalnız kalmaya alışıksa sabahları yemeğine akşamları suyuna bir tablet "gözdağı" atın, kısa sürede sağlığına kavuşur...(paşamız
)00 Yorumla
+1 yılEşin ne iş yapıyor?
Kumar var mı?
Alkol var mı?
Varsa sana yazık olmuş03 Yorumla
Soran+1 yılAlkol sigara kumar yok
- +1 yıl
Nereye gittiğini biliyormusun? Arkadaşlarını tanıyormusun? İş çevresi vs
Soran+1 yılBirazini taniyorum ama tanidiklarimla pek gorusmuyor gorustuklerini tanimiyorum
+1 yılSen de aynısını ona yap bir gün dışarıya çık ve sana hesap mı vereceğim de kiminle buluşacağını söyleme kısassa kısas
00 YorumlaBence izin verme o ne öyle sürekli tek başına dışarı mı çıkılır erkekde olsa. Senide alsın beraber çıkın.
00 YorumlaO bekarlikda öyleydi artık öyle bir lüksü yok malesef tavrını tepkini koy nası alistirirsan oyle gider
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı. Sende aynısını yap çık dışarı söyleme bunalıyorum de
01 Yorumla
Soran+1 yılSende aynisini yap dedi bana ama benm yapımda bunun olmadigini biliyor rahat bu yuzden
- Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılO zaman evlenmeseymis, nasıl ya sende çık kimseye bişey söyleme o zaman çok saçma
00 Yorumla Al karşına konuş neden böyle yapiyorsunde. Ama ıyi birşey değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılAldatiyodur dikkat et eşinin yaninda durmayip kacanlara kiziyorum ben
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 782 cevap paylaştı.
+1 yılEvelndiginin farkinda degil farkindalik yarat sende
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiraz dişini goster kendine gelsin. O neymis nereye gittigini soylememek, artist artist hareketler hic sevmem.
00 Yorumla
+1 yılRahat birak. erkek bumerang gibidir. her zaman geri doner
02 Yorumla- +1 yıl
😂😂 yanlış tarafa dönmesin?
- +1 yıl
@kutsalcadı eger bumerangi sen birakirsan sende yakalarsin) ama sakin iskalama haaa
Evliliğin getirdiği sorumluluğunun bilincinde değil demek ki. Ne yapabilirsin onu bilmiyorum tabii bunları evlenmeden konuşman lazımdı.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeseydın o cocugu de ben gidiyorum anama yine yalnız yasa de
00 Yorumla
+1 yılEnişte gece eski zamazingolarına vurmaya gidiyodur demedi deme
00 Yorumla
+1 yılYapacak bisey yok hep bahaneler uretir disardada cani ne isterse yasar evde hep bir hizmetcisi olsun ister
00 Yorumla
+1 yılbırak çıksın biz burda konuşuruz. sıkılmassın böylece
00 Yorumla
+1 yılbelkide geçe başka kadınlar ile beraberdir ben olsam göndermem
00 YorumlaO şekılde yapmamalı gittiği yeeı söylemeli sen rahat edemezsın cok mu kıskanıyorsun
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgünaydın.. çıksın tabi, hatta seni de alsın yanına beraber gezin dolaşın.. evliliğin tadı öyle çıkar.
04 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman benimle olmasin zaten buda bunaltir onu ama ne bu sorumsuzluk anlamiyorum
Cevap sahibi+1 yılarkadaşları ile çıkmasında sakınca yok. ya, çıkıyorum nereye gideceğimi seni ilgilendirmez dese daha mı iyi?
Soran+1 yılPeki ben arkadaslarini tanimiyosam esim yeni tanistigi insanlarla bile gorusmeyi seven biri
Cevap sahibi+1 yılerkeklerle çıkıyorsa sıkıntı yok. bir de ne yaptıkları da önemli tabi.. çıkıp da gece kulüplerine takılıyorsa sıkıntı..
birbiizi sıkmayın. bunalatmayın arada nefes alsın adam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 711 cevap paylaştı. Bir müddet rahat bırak zamanla o kendisi söyler zaten
00 Yorumla
+1 yılÜzücü durum sen de aynısını ona yap da anlasın seni biraz
00 YorumlaDertleşelm mi biraz akıl danşablr miyim bellki sende benm gibi problem yaşıyorsn
00 YorumlaKonuş onunla artık yalnız olmadığını evde onu bekleyen bir eşi olduğunu unutmasın
10 Yorumla
+1 yılDaha çok ilgilen eşinle dışarı senle çıksın
11 Yorumla
Soran+1 yılFazla ilgi sevmiyo
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAlışamamış ama alışacak mecbur
20 Yorumla
+1 yılÇok saçma tepki vermiş.
10 Yorumla
+1 yılBoşanma davası açıp boşanmamalısın...
00 Yorumla
+1 yılEvlilik terapistine gidin bence
00 YorumlaO zaman neden evlendin be a... m.. k çocuğu
10 Yorumla
+1 yılZamanla akılanır umarım yaptığı şey sana haksızlık
00 Yorumla
+1 yılsende cik aynisini yao
00 Yorumla
+1 yılYanlış nereye kimle gideceği önemli
00 Yorumla
+1 yılOna anlatsan bunu keşke
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı. Karıya kıza gıdıyo alemci
00 Yorumla
+1 yılEşin akşamları alem yapmaya gidiyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeyince öyle bir dert olmuyor oh miss.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİpleri elinden kacırmıssın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru karar vermissiniz
00 Yorumla
+1 yılSen de git
03 Yorumla- +1 yıl
1 yılın sonuna terapiste gitmeye ikna ettiysen helal 👍
Soran+1 yılInsallah gelir gecistirmez
- +1 yıl
Bir gece çıkması normal aslında, evlenmeden önce tek yaşıyorduysa geçiş zamanla olacaktır.
Senin kıymetini bilmiyo
00 YorumlaHaklı olarak soruyor tabiki
00 Yorumla
+1 yılCicim ayları bitti tabi
00 YorumlaBende öyleyim eşim sorar bende nedenini söylemem
00 YorumlaSorumsuz.
00 YorumlaKoca dediğin gece karisinin yaninda olmali bance
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri