Uyuyabilme taktikleri alırım dostlar
2 ay
Ne yaparsam yapayım uyuyamıyorum?

Gözlerini kapatmak kendini uykunun kollarına vermek uyumaya çalışmak değil uyumak aç bi sure dinle bak uyursun hemen ya da ne istersen onu yap yine uyursun enerjin yüksekse enerjini boşalt yine uyursun
Cevap
14Cevap
Gözlerini kapat güzel şeyler düşünüp hayal ederek dua ederek bir bakmışsın uyumuşun
Güzel bir şey yok ki düşüneyim
Hayal et yoksa da olmuş gibi olacak gibi
Neden uyuyamıyorsun ya da uyumak mı canın istemiyor benim gibi canın sıkılıyor dimi 😃
Hayır ya ciddili uyumak istiyorum uyuyamayınca aldım telefonu elime ne yapayım
Hmm anladım tamam birazdan gelir uykun belki
Kafanı yastığa koyman
Keşke o insanlardan olabilsem
Tek balına uyumak zor ama dene bişeyler artık
rahatlarsan uyuyrysyn
Meditasyonu tek geçerim.
Spor yap
Evet yaptığım zamanlar böyle problemler yaşamıyordum haklısın
Spor vücuduna iyi gelir hayatını düzene sokar
İşe yarar bir şey bulursan haber ver
İşe yararsa haber veremem kii
Daha sonra ki gün bak bunları yaptım işe yaradı veya şunları denedin mi diye bana tavsiyeler ver yoksa gözlerimi çıkartıp en son yani başıma koyucam dhdhdhdde
Tamamdır sjfkdjfh kurtaracam ikimizi de bu dertten
Kafayı yemek üzereyim her gün üç saatlik uyku ve boktan uyku düzeni ile kalkıyorum , kurtar beni bu dertten Esra hanım sbcndmcmfkck
Ya ben uyuduktan sonra 6 7 saat uyuyabiliyorum ama uykuya dalmak işkence gerçekten
Hayır yorgunda geliyorum eve yatağa uzanırken geberiyorum yorgunluktan şey desem kalk güreşelim bir uğraş bulalım yorulup uyuya kalalım desem ama uyku ve enerji hiç bitmiyor daima gözlerim fal taşı gibi sonra tüm gün zombi gibi geziyorum dnfndkfldld
Millette beni cool sanıyor snfndkckdld
Ahahahau uyuyamama sebebin fazla düşünmek falan mı
Neyim ben filozof mu bilmiyorum ama soru güzel ve cevabı evet aklıma deli sorular geliyor ulan nasıl olur nasıl edilir enerji bitmiyor ki sürekli konuşma sabahlama modum açık hdnckdkxd
Doktora mı gitsek napsak bende öyleyim
Ya boktan uyku ilacı verecek bir şeyiniz yok diyecek ya da depresan hapı tarzı bir şey verecek bizi mala çeviricek hsdhdssghh
Bizim kafayı boşaltıp çok konuşup erkenden gece 1 e gelince elde telefon uyuya kalmamız lazım ssgfsdhdf
Belki mala dönmemiz gerekiyordur
Sabaha kadar uyuyamayıp boş boş halı deseni mi seyretmek istersin uyku getirmez sadece düşünme yetin gidiyor. d
Ben düşünmezsem uyurum gibi geliyor
Düşüncelerini birine aktar tamamen sormak istedigini söylemek istediğini özgürce söyleyebileceğin birini seç ona söyle o daha iyi düşünceyi haplar durdurmaz içini dökmek düşünceleri bir insana kağıda dökmek kafayı boşaltır
Uyumuş başarmış ben kazandım hshxndjxdkd
Ay yok uyumadım görmemişim son yazdığını
Haydi sevindim uyudu diye senin adına ama hala burada ndncdnkckc
Nerdee
Keşke uyuyabilsem
Kalk gel osman davyjoness_ ekle ıg den
Gel bari cenemiz yorulsun bir de onu deneyelim
Burdan istek attım
Puan yokki
Sn yz istersn
Bende de yokki yazamıyom
Ig yok muu
Var da veremem kanka sevgilim var benim
Hmm kaldık böyle o zaman hddhdhdg
Olsundu biz birbirimizi böyle sevdik sjfjfkfgd
Yazmak istersen ve düşüncelerden arınmak istiyorum gurum dersen neresi olduğunu biliyorsun adresin hddhhdfjjc
Uyudun mu pişt
Gözlerim gidiyordu bildirim geldi
Yapma bee üzülürüm ama benim yüzünden uyandın
Sorun yok bir şey mi oldu
Yoo sordum sadece
O zaman diziye biraz daha bakiyim uyumaya calisicam iki saatim kaldı uyanmak için gdhdhdhdh
Niye
mastürbasyon en güzel
Takıl bana
Hiç kimildamadan onbeş dakika dur kesin uykudasin
Duramıyom ki öyle sjhbcgx
Herşeyi yaptın mı
Bildiğim her şeyi evet
Yok kanka hiç aklıma gelmedi
Mastürbasyon
Genelde işe yarardı ama bu sefer yaramadı
Benimle yarasın kanka olur mu djsjahahahahHah
Çocukluğunu düşün