Aşk İlişkileri 2 ay Sevgilinizin vücudunda eski sevgilisinin isminin dövmesini görseniz nasıl tepki verirsiniz? Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Ööeellldürürüm 😂 Sevgilinizin vücudunda eski sevgilisinin isminin dövmesini görseniz nasıl tepki verirsiniz? Cevapla 17 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u вуηαяcσѕFenomen Takip Et Master Yaş: 35 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Hoş bir durum değil elbette. Bu şekilde yola devam edemem. 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 75,6b cevap paylaştı. nen tepki vermezdim benim için geçmişte kalmış bir şeydir yani benden önceki hayatını sorgulamak benim işim değil. 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Benim vücudum değerli kareli matematik defterine çevirmem 😎 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. "Vay vay vaaayyy çağır da üçlü yapalım" derim. 0 0 Yorumla
kıvanç125 Takip Et Guru Yaş: 34 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Şuanda sevgiliyi ciddi düşünmediğim için onuda ciddiye almam. zamanında yaşanmış bitmiş 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 35 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı. Kendisi de benim "eski sevgilim" olurdu.. 0 0 Yorumla
m CoffeeAndCoffee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sildirecek ne kadar acıyacağı umurumda değil 😃 1 0 Yorumla
GözümKIIZarıyor Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Doğru eski sevgilisinin yanına 1 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 28 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı. Tokat manyağı yaparım onu 1 0 Yorumla
m DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ölüm jsjsjz kabul etmem. 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 29 , eic 42% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ayrılma sebebi. 0 0 Yorumla
OneoffFurkan Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 94% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı. İsmimiz aynıysa mevzuya uyanmazdım😃 0 0 Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Oyle s. a. l. a. k biri sevgilim olamaz. 0 0 Yorumla
seficisleri Takip Et Guru Yaş: 107 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Ya kaldırır ya ayrılır 0 0 Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bozulurum 1 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 94% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Go home baby 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hoş bir durum değil elbette. Bu şekilde yola devam edemem.
nen tepki vermezdim benim için geçmişte kalmış bir şeydir yani benden önceki hayatını sorgulamak benim işim değil.
Benim vücudum değerli kareli matematik defterine çevirmem 😎
"Vay vay vaaayyy çağır da üçlü yapalım" derim.
Şuanda sevgiliyi ciddi düşünmediğim için onuda ciddiye almam. zamanında yaşanmış bitmiş
Kendisi de benim "eski sevgilim" olurdu..
Sildirecek ne kadar acıyacağı umurumda değil 😃
Doğru eski sevgilisinin yanına
Tokat manyağı yaparım onu
Ölüm jsjsjz kabul etmem.
Ayrılma sebebi.
İsmimiz aynıysa mevzuya uyanmazdım😃
Oyle s. a. l. a. k biri sevgilim olamaz.
Ya kaldırır ya ayrılır
Bozulurum
Go home baby
Silerim